- 25 Temmuz 2017
- 626
- 1.246
- 28
- 37
- Konu Sahibi Uykulu limon
-
Önümüze bakalım dedisana karşı tutumu nasıldı sonuçta bebek var ikinizde alttan alın bebiş için umarım daha iyi olur bundan sonra oda anlamıştır bazı şeyleri enazından gidebileceğinizi gördü bu korku çok önmeli sizi kaybetme ihtimali olduğunu biliyo artık
bana mesaj atmış yeniden başlayalım sünger çekelim geçmişe diye
Boynuna sarılmayı düşünmüyorum zaten sadece ne yapacağım bilmiyorum son 3 gündür uyumuyorum bi kaç kere düştüm evde Yorgun'um kavga ve tartışma istemiyorum
Hayırlısı ne ise o olsun inşallah hiç beklentim yok başkaKahve boşanmak istemiyorsan içinden geldiği gibi davran. Eğer anahtar olayı doğruysa ve hayatında kimse yoksa düzeltebilirsiniz çünkü. Pişman olacağı belliydi zaten ama beklediğimden erken oldu. Eve geldiğinde sana davranışından, bakışından, tavrından gerçekten hala seni istiyor mu istemiyor mu anlarsın zaten. Bir işe girip sen de katkı sağlarsın bundan sonra. Umarım her şey yoluna girer sizin için. Güzel haberlerini bekliyoruz.
bana mesaj atmış yeniden başlayalım sünger çekelim geçmişe diye
Boynuna sarılmayı düşünmüyorum zaten sadece ne yapacağım bilmiyorum son 3 gündür uyumuyorum bi kaç kere düştüm evde Yorgun'um kavga ve tartışma istemiyorum
ben sana demiştim ama eşin blöf yapıyor baktı ters teptı hemn 180 derece dönüş yaptı kendini üzdüğü ile kaldı sakın yüz verme burnu sürtsün bundan sonra seni kaybedebileceğini anlasınHayırlısı ne ise o olsun inşallah hiç beklentim yok başka
HaklısınızBu olanları unutmayın ama yuvanızda huzur istiyorsanız bunları sürekli hatırlatıp, dırdır edip, sürekli soğuk davranıp evliliğinizi de zehir etmeyin, kırgınlığınız olduğunu bilsin ama evi zehir ederseniz toplanmaz. Malesef biz bayanlar bu konuda hiç alttan alamıyoruz, çok naz yapıyoruz, işten eve yorgun argın gelip de huzur bulamamanın ne olduğunu çalışmayan bayanlar anlamıyor, ben ailemle yaşıyorum evde tembeldim ve çalışan annemi anlamazdım ta ki işe girene kadar.
Huzur kendiliğinden gelmiyor zemini yaratmak lazım, hemen affedin boynuna atlayın demiyorum ama adamı eve geldiğine de bin pişman etmeyin ortada çocuk da var sonuçta
Sevişmek mi :)Bu iş kavga sonrası sevişmeyle biter bence :)
ben sizden öyle bir elektrik aldım... :)
amaannnn.... zaten savaşmayın, sevişin.... sevişirken de zehirleyin.... :) yani bazı şeyleri kabul ettirmek daha kolay oluyor sonuçta... yatakta yani.. :)
nasıl müstehcen bir cevap yazdım... valla bende inanamadım.... :)
hayırlısı olsun tabiii.... herkes için yani...
Umarım herşey evladımızın iyiliği için güzel olurKahve boşanmak istemiyorsan içinden geldiği gibi davran. Eğer anahtar olayı doğruysa ve hayatında kimse yoksa düzeltebilirsiniz çünkü. Pişman olacağı belliydi zaten ama beklediğimden erken oldu. Eve geldiğinde sana davranışından, bakışından, tavrından gerçekten hala seni istiyor mu istemiyor mu anlarsın zaten. Bir işe girip sen de katkı sağlarsın bundan sonra. Umarım her şey yoluna girer sizin için. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Gelme diye arayayım sizceBu adam dün sizi ırgat gibi çalışgirip çocuğunu gece annesiz koyacaktı paranızı yiyecekti? Sonra boşanmak istedi şimdi süngeri bağlamis. Irgat bulmak kolay değil kafa çalışıyor.
Sevişmek mi :)
Arkadaşim insan 1 gecede değişmez düşünmüş yeni plan yapmıştır. Bu işin ardı boş değildir. Aptalı oyna gözlemle sen vur tekmeyi. Bi iş vardı ya ona gir gündüzlü buna da yedirme şartlar bu de. İşine gelirse.Gelme diye arayayım sizce
TamamArkadaşim insan 1 gecede değişmez düşünmüş yeni plan yapmıştır. Bu işin ardı boş değildir. Aptalı oyna gözlemle sen vur tekmeyi. Bi iş vardı ya ona gir gündüzlü buna da yedirme şartlar bu de. İşine gelirse.
Gelme diye arayayım sizce
Bu adam dün sizi ırgat gibi çalışgirip çocuğunu gece annesiz koyacaktı paranızı yiyecekti? Sonra boşanmak istedi şimdi süngeri bağlamis. Irgat bulmak kolay değil kafa çalışıyor.
TamamYok hic tepki verme, bu halin onu daha cok tedirgin edecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?