- 20 Ocak 2008
- 15.263
- 32.183
- 1.123
- Konu Sahibi Uykulu limon
-
Kocam aradı akşama ne pişiriyorsun diye sordu
Sonra da ben evimize geleceğim hiçbir yere gitme dedi
Eğer ayrılmak istemiyorsan suyuna git canım uyumlu davran."ben ayrılmayı düşünerek hata yapıyorum" dedirt ona. Ama yaptıkları ayrılığı gerektirecek şeyler. Kararlıysan boyun eğme.Kocam aradı akşama ne pişiriyorsun diye sordu
Şuursuz ya ne iciyo acepKocam aradı akşama ne pişiriyorsun diye sordu
Durum o an neyi gerektiriyorsa öyle davran canım.sana davranışlarına bak birşeyleri düzeltmeye çalışıyorsa eğer inatla kavga çıkarma laf söyleme dirdir etme.ama baktin hala burnu havada,ona göre sen de kendini ezdirmeNe yapacağımı bilmiyorum nasıl davranayım ?ne yapayım sizce
boşanmak istemiyordun zaten bence önüne sen şöyle dedin böyle dedin diye bişiy sürme anlık davran huzur kaçıracak bişi yapma ama güzel biran yaşarkende beni ne kadar üzdün felan de öyle getir burnundan anahtarlık mevzuu neoldu bu aradaNe yapacağımı bilmiyorum nasıl davranayım ?ne yapayım sizce
Yengem kardeşimi aldatıp başka adama gitmiştiŞuursuz ya ne iciyo acep
Neyse sende istemiyordun bosanmak daha bu asamadan sonra uzatma o konu acmadikca sen acma saldirganlasma suclama sadece kendi sartlarina uygun is baktigini bulunca calisacagini belirt onuda konusu gecince durduk yere belirtme
Uzatma oturma bir an once bir is bul basla birazda sen yardimci olursun duzelirsiniz oda bunalmis. Birde artik annene hihi de gec bir konunda abimin kizida annemde o bakiyor demissin yani yengede ayrilmis muhtemelen onada kv lik yapti baskin bir kadin cok kaale alma derim
Ha niye degisti dersen bence anne babasina citlatti istemediler (bu isler boyledir parasini yemeye gelince yerler ama geri donerse yikayacaklari iki camasir fazladan bir tabak zor gelir)
Yada bloftu bakti b...a sariyor korktu
Ne yapacağımı bilmiyorum nasıl davranayım ?ne yapayım sizce
Anahtar iş yerinin miş kaynım yardım etti o konuda bir bahaneyle eşimle işe gitti video ya çekmiş kapıyı açarkenboşanmak istemiyordun zaten bence önüne sen şöyle dedin böyle dedin diye bişiy sürme anlık davran huzur kaçıracak bişi yapma ama güzel biran yaşarkende beni ne kadar üzdün felan de öyle getir burnundan anahtarlık mevzuu neoldu bu arada
sana karşı tutumu nasıldı sonuçta bebek var ikinizde alttan alın bebiş için umarım daha iyi olur bundan sonra oda anlamıştır bazı şeyleri enazından gidebileceğinizi gördü bu korku çok önmeli sizi kaybetme ihtimali olduğunu biliyo artıkAnahtar iş yerinin miş kaynım yardım etti o konuda bir bahaneyle eşimle işe gitti video ya çekmiş kapıyı açarken
Tamamda cnm annende cok sutten cikmaYengem kardeşimi aldatıp başka adama gitmişti
Eşimde babam aramış
Bak oğlum iyice düşün iş ciddiye binerse dönüşü yok bi daha hayatta kahve yi göremezsin demiş
Yani korktuğu için döndü galiba
bana mesaj atmış yeniden başlayalım sünger çekelim geçmişe diyeSoguk davran, seni bosacayacam cünkü üc vardiya ise girip anamin babaminborcunu ödemeye razi gelmedin diye düsünen bi adamin boynuna sarilmayi planlamiyorsun sanirim.
Sanki sen kafanda bitirmissin gibi davran. Konusma sofrayi kur yemegini tabagina koy ama muhabette falan girme. Islerinle ilgilen. Yokmus gibi davran. Sorarsada artik alismam lazim artik bebegimle tekim ben dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?