- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
- Konu Sahibi Uykulu limon
-
Asgari ücretle çalışan adamın destek için eşinin çalışmasını istemesi neden ırgatlık ya da parasını yemek olsun ? Adam çalış paranı kendime harcayacam mı dedi ? Belki fiziksel ve psikolojik olarak yoruldu ve yardım istiyor, asgari ücretle tek kişinin geçimi bile zorken aile bakmak ne kadar zor bir fikriniz var mı ?
Bu olay hariç diyorum, size göre erkek çalışsın kadın evde oturup koca parası yiyebilir ama kadın çalışıp eve katkı sağlayamaz bu mu ? Kadın evde oturup çocuk bakacak erkek de çalışıp para getirecek, hala bu kafalar kaldığına inanamıyorum. Aile tek kişiden oluşmaz, aile 2 kişinin kurduğu yuvayla başlar, bırakın lütfen artık bu düşünceleri
Sakin ol şampiyon. Buraya 10 yildir uyeyim kocam uhuu diye aglayan kadinlara ilk sordugum isin var mi sorusudur. Kadin calismali benim icin alternatifi bile olmayan bir durumdur bu. Maasi standart ustunde ve harcamalarima mudahale etmeyen bir adamla evli olmama ragmen 29 yasinda dersaneye gidip sirf kafam rahat olsun diye atanip memur oldum cocugu bile sirf bu sebeple 30 yasimda yaptim. Ama bu durum farkli.adam borca batmis ailesine yedirmis evde bebek var. Sen gece calis cocuga annem baksin bana para getir diyor. 300 tl daha uygun gunduz yapilan bir isi parasi az diye kabul etmiyor. Bu sebeple bosanmaya karar verdi simdi de kivirdi. Insanlari yazdiklari 4 cumlelik mesajla yargilamayin.Asgari ücretle çalışan adamın destek için eşinin çalışmasını istemesi neden ırgatlık ya da parasını yemek olsun ? Adam çalış paranı kendime harcayacam mı dedi ? Belki fiziksel ve psikolojik olarak yoruldu ve yardım istiyor, asgari ücretle tek kişinin geçimi bile zorken aile bakmak ne kadar zor bir fikriniz var mı ?
Bu olay hariç diyorum, size göre erkek çalışsın kadın evde oturup koca parası yiyebilir ama kadın çalışıp eve katkı sağlayamaz bu mu ? Kadın evde oturup çocuk bakacak erkek de çalışıp para getirecek, hala bu kafalar kaldığına inanamıyorum. Aile tek kişiden oluşmaz, aile 2 kişinin kurduğu yuvayla başlar, bırakın lütfen artık bu düşünceleri
Ee nasil olmus borc kahvesever brinc partilerinde harcadi demek ki parayi ? Borclanmis adam.karisi soyluyor kime inanicaz bilmiyor mu kendi karisi..Ben bütün paranin asla ailesine gittigine de inanmiyorum. Cunku hem asgari ücret alip hem kirada oturup hem cocugun masrafini karsilayip ac da kalmadiklarina göre. Bu para yetmez yillar icinde de borc büyür de büyür.
Bu adam seni dövdü mu? Yok. Aldattı mi? Yok
Düzgün düşünemiyorum yani barışırsak herkesin gözünde ezik bir kadın olarak kalmaktan korkuyorum tuhaf bir korku biliyorumKahve herkesin gazına geliyorsun. Bekara karı boşamak kolay gelir tabi. Bu adam seni dövdü mu? Yok. Aldattı mi? Yok. uydurdun bir anahtar da anahtar. Ne anahtarmış yahu. Adamin 4 yıllık maaşı kadar borcu var zaten karıya kıza nasıl para yedirsin?
Evet yaptığı yanlış sana bu işe gir diye diretmemeliydi. Boşanmayı mevzu etmemeliydi. Bunlar icin zaten ifadesini alacaksın ilerde. Ama forumda ne kocalar var aldatıp üstüne siddet uygulayan. Seninki de parasızlıktan bunaldı saçmaladı iste. Cocugun icin eşini hala sevdigin icin bu evliligi kurtarmalısın. Bi de arayım gelmesin diyorsun.
Olumu gosterip sitmaya razi etmek. Ne dovenler varmis bunu mu hakediyorsuj dovenler var diyip calismassam bosarim doyenin boynuna atlayacagiz. Namuslu serefli her kadin duzgun bir hayat yasamayi hakeder. Esinin ona sunduklarina razi gelmek ayy dovmuyor ya kufur etse de idare ederim demek zorunda degildir.Kahve herkesin gazına geliyorsun. Bekara karı boşamak kolay gelir tabi. Bu adam seni dövdü mu? Yok. Aldattı mi? Yok. uydurdun bir anahtar da anahtar. Ne anahtarmış yahu. Adamin 4 yıllık maaşı kadar borcu var zaten karıya kıza nasıl para yedirsin?
Evet yaptığı yanlış sana bu işe gir diye diretmemeliydi. Boşanmayı mevzu etmemeliydi. Bunlar icin zaten ifadesini alacaksın ilerde. Ama forumda ne kocalar var aldatıp üstüne siddet uygulayan. Seninki de parasızlıktan bunaldı saçmaladı iste. Cocugun icin eşini hala sevdigin icin bu evliligi kurtarmalısın. Bi de arayım gelmesin diyorsun.
Öldürürse belki kotu bi koca olabilir..Bu mudur yani?
Kafamizda olmasi gereken ideal erkek koca bu budur? Bunlari yapmaya hakki varmis da aman bak ne kadar iyi hakki olmasina ragmen yapmiyormus gibi, dövmemesini aldatmamasini nasil poh pohluyoruz kadin olarak anlamiyorum?
Düzgün düşünemiyorum yani barışırsak herkesin gözünde ezik bir kadın olarak kalmaktan korkuyorum tuhaf bir korku biliyorum
Eşimin dediğine göre iş yerine borçlanmış yetebilmek için annesigile para vermeyince sorun çıkarıp duruyorlarmış sırf bana yansımasın diye yapmışBen bütün paranin asla ailesine gittigine de inanmiyorum. Cunku hem asgari ücret alip hem kirada oturup hem cocugun masrafini karsilayip ac da kalmadiklarina göre. Bu para yetmez yillar icinde de borc büyür de büyür.
Öldürürse belki kotu bi koca olabilir..
Artık ona inanmamı istiyor söylediği bu bana herşeyi anlatacakmışEe nasil olmus borc kahvesever brinc partilerinde harcadi demek ki parayi ? Borclanmis adam.karisi soyluyor kime inanicaz bilmiyor mu kendi karisi..
Eşimin dediğine göre iş yerine borçlanmış yetebilmek için annesigile para vermeyince sorun çıkarıp duruyorlarmış sırf bana yansımasın diye yapmış
Bak annesigile harcamis. Anasigil para yicek diye bu kadin gece ise mi gidecek ? Gitmezsen bosarim. Hani bosadi mi bosayamaz elindeki tek ek gelir kaynagi esinin calismasi..kendi maasi belirli bir seviyededir zaten. Durup dusundu yapma lan dedi kendi kendine. Kimi bulucan borcu kime odeticen..konu sahibi naif biri ona kotu davranan esine gidip kahve yapiyordu. Uzuluyorum ya baska bisey degil.. hep kadinlar çekiyorEşimin dediğine göre iş yerine borçlanmış yetebilmek için annesigile para vermeyince sorun çıkarıp duruyorlarmış sırf bana yansımasın diye yapmış
Tamam konuşacağımO zaman resti cekeceksin! Madem ailesi para vermiyor, o zaman birdaha ne ogullarinin ne de torunlarinin yüzünü göremiceksin.
Ben aslinda bu sekilde sart kosmaya karsiyim ama bu durumda acik acik diceksin, ya ailen ayda .... miktarda para verecek, yada tüm baglantini keseceksin onlarla diye!
Kadın olmak ne zor keşke zamanında okusaydım öyle pişmanım ki anlatamamBak annesigile harcamis. Anasigil para yicek diye bu kadin gece ise mi gidecek ? Gitmezsen bosarim. Hani bosadi mi bosayamaz elindeki tek ek gelir kaynagi esinin calismasi..kendi maasi belirli bir seviyededir zaten. Durup dusundu yapma lan dedi kendi kendine. Kimi bulucan borcu kime odeticen..konu sahibi naif biri ona kotu davranan esine gidip kahve yapiyordu. Uzuluyorum ya baska bisey degil.. hep kadinlar çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?