boşanma kararı aldık

Hepimiz serefli namuslu kadinlariz elbette oyle hayatlara layigiz. Beni neyle korkutuyorsunuz anlamadim ? Hayatta insanin basina hersey gelebilir hersey deprem olur sabaha sefil uyanirsun kocan aldatir uyusturucuya baslar hastalik gelir. Ama akilli biri hayatta hep mantikli kararlar vermeye calisir. Sosyal hizmet uzmani olmaniz o kadar aci ki bu zihniyette birinin . Ulkenin durumu ortada. Zihniyet bu uzman bu. Dayak yemiyorsa sorun yok yaa mantigi bir uzmana yakisiyor mu ?

Anlatsaniz neden anlayamiyorum o kismini anlamadim ? Bir problem mi var zekamda ..

Amerikada yasamiyoruz malesef. Turkiyede bile sosyal hizmetler son 5 yilda bir yere geldi. Evet zihniyet de bu aynen. Hastaneden siddet görmüş kadinlari alıp kuruma kabul ediyoruz. Ve sizin inanamayacaginiz kadar coklar. Cocuklarini da sevgi evlerine. Bu yuzden kural olarak cozulebilecek anlasmazliklari da aile danisma merkezlerine yönlendiriyoruz. Sizi de biseyle tehdit ettigim yok. Sadece hepimiz insaniz. Basimiza her an hersey evet gelebilir diyorum.

Kadın olmak ne zor keşke zamanında okusaydım öyle pişmanım ki anlatamam
Evet egitim almaniz cok iyi olurdu. Ama hüzünlenmek yerine harekete gecin. Sartlari esitleyin. Calisin ve guclenin. Bunun icin illa egitime gerek yok. Bizim kurumda hanimlar var mesela temizlik yapiyorlar veya rest kisminda calisiyorlar veya servis kismimda.Cok mutlular. Siz guclendikce esiniz uzerinizde baski uygulayamaz. Yuvayi kurtaracaksaniz bu yolla kurtarin..tabii uzman varken bize.laf dusmez dayak seviyesine kadar da bekleyin.Oyle de bi secenek var.

Acaba dışardan okumak için geç mi kaldım maddi külfeti ne kadar olur ki lise mezunuyum acaba bilgilerim kayboldu mu

Bende diyorum ki o kadinlar patt diye dayak yemiyor. Evveliyati var. Bir surec herkesin sureci baska. Sindirildikce bir ileri seviyeye dogru gidiyor. Ben dayak yersem bu vuranin adiligi olur. Kabul edip oturursam benim. Hayata bakisim bu. Ben dayak yemem aldatilmam kotu muamele gormem diyemem. Insanoglu bu. Allaha siginirim yasatmasin ama netice olarak geregini yaparim. Bir serefim var.

Alkisliyorum seni! Bu kisiler iste sus ottur kocandir döverde severde diyenler.... Yazik

Gercekten konuları cok çarpıtıyorsunuz. Bunu diyorum iste anlamazsiniz cunku kendi fikrinizden baska fikre sayginiz yok. Tahammulunuz de yok.

Dayak yemiyorsa sorun yok demiyorum. Sorun oldugu icin zaten danışmanlık alin diyorum. Demekki ortada sorun var ama saygi ve empatiyle cozulemeyecek boyutta degil bence. Turkiyede sizin evlilikleriniz gibi mukemmel evliler sayica cok azdir. Siz bu mantikla evli insan birakmazsiniz.
Ii gunler

Siz beni anlamiyorsunuz ki. Dayak yiyene kadar beklesin sussun otursun falan mi dedim ben.

Gercekten konuları cok çarpıtıyorsunuz. Bunu diyorum iste anlamazsiniz cunku kendi fikrinizden baska fikre sayginiz yok. Tahammulunuz de yok.

Cok affedersiniz de yani, simdi bir koca ne yaparsa yapsin yeter ki aldatmasin dövmesin ben cekerim susar katlanirim mi demeliyiz? Net tavsiyeniz bu dimi, ben yanlis anlamadim?

Brn cozulebilecek sorunlarin destekle cozulebilecegini düşünüyorum.

Acaba dışardan okumak için geç mi kaldım maddi külfeti ne kadar olur ki lise mezunuyum acaba bilgilerim kayboldu mu
ben 35 yaşındayım daha bu sene girdim üni sınavına bilgilerim falan da kaybolmamıştı 99 mezunuyum
siz kaç yaşındasınız?

Cok aci ya koskoca uzman sende kocandan dayak yersen gununu gorursun buyuk konusma diyebiliyor. Bunu erkek deseydu keske. Basimiza bisey gelse kime gidicez kime siginacagimiz ortada. Gercekte
Siz evlimisiniz ? Ben evliligimi ovucu bir tek cumle mi kurdum ne bileyim buyuklendim mi anlayamiyorum.neden gelipngidip evliligimi dilinize doluyorsunuz hangi curretle? Evlilik yurutmek oyle zor ki bir gemiyi bir denizde sapasaglim goturmek kadar zor. Cok zor cok guzel ama zor. Ben kendime kotu muameleyi asagilamayi layik gormuyorum diye neden beni incitmeye calisiyorsunuz. Siz bir uzmansiniz lutfen. Gercekten inanilmaz ya sosyal politiklar cok ilerledi diye dusunuyordum. Inanmiyorum yazdiklariniz sokak muhabbeti noktasinda kalmis durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…