Boşanma kararıma eşimin tepkisi...

Aynen ben de değişeceğine inansam acaba derdim ama yok acabam. İçim rahat. Vicdanım rahat. Üzerime düşeni yaptım fazlasıyla. Gençken böyle bir şeyi belki kaldırabileceğim ama ileride buna da cesaretim olmaz. Her şey vakti zamanında olsun. Hayatım elimden gitmeden, kızım büyümeden daha fazla...

Evet eminim. Kadının engelini kaldırmış selam nasılsın yazmış sonra kadın cevap vermiş eşim iş güç aynı yazmış. Sonrasında eşim arasana demiş kadın da aramış 15 dakika konuşmuşlar!.... Bunun hesabını soramamak nasıl bir duygu bilseniz. Sinirden ben de küfürler etmek istiyorum ama yutuyorum her şeyi. Eşime bunu söylesem diyecek tek söz bulamaz ancak bahanelerle kandırmaya çalışır beni ama yemem artık. Daha önce de konu açmıştım ilk engellendiği zaman kadın aramış mış kadını eşim aramış bunun üzerine whatsapptan aile huzurum kaçıyor görüşmeyelim demiş miş... Ahhhh kafa göz dalmak istiyorum bağırıp şimdi git kadınla konuş demek istiyorum ama susuyorum.

Siz olsanız bildiğinizi söyleyip yüzüne çarpar mıydınız? Telefonuna program yükledim diye suçlu konumuna düşerim diye söylemedim ama kadının telefonun normal bölümüne engelli bölümüne gelen mesajı da var 2 ay önce. Niye açmıyorsun ya yazmış eşime. Buna dayanarak görüştüğünü iddia etsem eşim de engelli işte engelli kutusuna düşmüş haberim bile yok deyip yine inkar eder ama. Bir şekilde söylemek istiyorum ama programdan bahsetmeden :/

Off tam cinnet geçirmelik durum, diyecek bir şey bulamıyorum. Ben olsam ne yapardım onu söyleyeyim, kesinlikle susamazdım, çatır çatır söylerdim konuştuklarını bildiğimi. Onun kadınla konuşması suç değilde benim program yüklemiş olmam mı suç! Arsız adam. Sevginiz bir anda bitmez, gerçekten sevgi bir anda bitmez bunu beklemeyin, hatta dersiniz ki bunları yaşatmasına rağmen nasıl hala sevebiliyorum? Sevgi ya nefrete dönüşüyor böyle zamanlarda ya da yavaş yavaş azalıyor ama kesinlikle bir anda bitmiyor maalesef..

Ben de zor tutuyorum kendimi. Ama iş mahkemeye dönüşecek ya eline koz geçmesin telefonuma casus program yüklemiş açık arıyordu diye herkese ilan eder.

Ya bir de daha önce söyledim hep temizledi ne güzel. Eve gelince silmiş zaten kayıtları telefonundan da yine engellemiş. Bundan iki ay önce engelli kutusunda kadının mesajını öne sürebilirim sadece programdan bahsetmemek için. Dün bir de gözümün içine baka baka konu bu kadına geldi ben bilerek getirdim sen bana bunları yaptın diye, karşımda onun çevresi var sandım güçlü sandım işle ilgili sıkıntılı süreç geçirdiğim için yardım bekledim meğer güçsüzmüş bir şey yapamadı bir daha da görüşmedim ne görüşeceğim diyordu!

Ben de zor tutuyorum kendimi. Ama iş mahkemeye dönüşecek ya eline koz geçmesin telefonuma casus program yüklemiş açık arıyordu diye herkese ilan eder.
Evet mahkemede böyle şeyler söylerse siz suçlu olabilirsiniz. Nasıl söylenebilir ki, gördüm deseniz, silmeyi unutmuştun mesajları, sen hatta şu gün şu saatte yazmıştın falan, siz kendinizden emin konuşursanız o da daha fazla inkar edemez sanırım

Sildiğinden emindir çünkü aksi takdirde ölüm fermanı olduğunu bilir. Çok kontrol etmiştir ne desem inanmaz. Aklına program gelir. Tek çare engelli kutusundaki mesajdan önce bahsetmeden görüştüğünü biliyorum inkar etme artık falan demek. Yine inkar edecektir gerçi ama aklıma başka bir şey gelmiyor.

Umarım herşey sizin için çok daha güzel olur geçmişi kenara bırakmak zor ama emek olmadan yemek olmaz

sebeplerden birisi de o kadın de sana görüşme dediğim halde beni gözden çıkardın konuştun de sakında inkar etme ikimizde biliyoruz de mesaj olduğunu söylemek zorunda değilsin? Ben olsam böyle söylerdim daha fazla açıklama yapmadan gözünüzde ne kadar suçlı olduğunu bilsin sinir anında iki laf ettim ondan boşanamaz iki sızlanırım affeder diye düşünmesin karşısındakini de salak zannetmesin[/QUOTE]

Olacakların da onu cok etkileyeceğini sanmıyorum..

İnkâr ederse etsin ben biliyorum diye diretin sizde, ben kendi ilişkimden yola çıkarak konuşuyorum diye böyle belki ama şahsen ben olmayan şeyi bile kafamda kurduğum şeyi bile öyle çok savunuyorum ki adamın bile nutku tutuluyor, bence bağıra çağıra gerekirse cinnet geçirerek kırıp dökerek savunun bildiğinizi. Ağzını açmasına müsade bile etmeyin. Böyle arsızları kendi silahıyla vurmaktan başka çare yok çünkü

Boşanmayın..
Kimse sizin kararınıza karışamaz
Fakat biraz sakinleşip iyi düşünün..
Gerçekten doğru karar mı?

[/QUOTE]
Evet de gözümün içine baka baka inkar edecektir. Önüne delil koyunca ancak ikna olur bildiğime onu da yapamam. Bir yanım da boşandıktan sonra artık evde engellemene gerek yok diye kısa mesaj yolla diyor. Napsam bilemedim.

Haklısınız belki de gözüm dönerse inanır :)

Canimmmm hakkinda hayirlisi bu karari vermek hic ama hic kolay degil ben sana saygi duyarim fakat bu sureci de uzatmak duzeltmek ya da yıkıp gitmek tek tarafli degil sen ve esinin elinde olan bisey madem bu kadar pisman sartlar koymadan barışma olur mu ilk sart lutfen aile danışmanı olsun.ins bu zamanda esinin kafasina dank eder bazi seyler yoksa senin icin kaybolan zaman olmaz ben sadece suna inaniyorum artik bi insan degismez asla degismez ...

Konu sahibi esler ayrilir ama ebeveynlik olene kadar. Kiziniz yuzunden geri adim atmayin. O onun babasi. Her zaman oyle olacak. Siz zannediyor musunuz bu ilk saskinligi gecince esiniz yine boyle duygusal olacak?O ettigi hakaretleri en az ikiyle carpin,bunlari yasayacaksiniz. Onun derdi kizi degil maalesef. Oyle olsaydi isleri bu hale getirmezdi. Esinizin derdi esim ya baskasini bulursa. Su anda carptigi kayanin adi bu. Papatya bunu bana nasil yapar?Konu sahibi bosandiktan sonra buyuk bir ihtimalle kiziniz uzerinden caninizi yakmaya calisacak. Hazirlikli olun. Karsinizda sizi ve kizinizi gercek anlamda sevmeyen,dusunmeyen bir adam var. Ama sizinle ugrasacaktir. Rabbim islerinizi yola koysun. Hayirlar versin.

Öncesinde ne yaşadığınızı bilmiyorum sadece bu yazdığınızı okudum çok üzüldüm.ne yaşadığınızı evinizi en iyi siz bilirsiniz sen boşanamazsın kararından dönersin diyen birileri varsa bence pek iyi niyetli bi yaklaşım değil...siz kendi hayatınız için içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın..sonradan pişman olup üzülmeyin..hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…