Boşanma kararıma eşimin tepkisi...

Şu boşanmazsın diyenlere inat benim burdan boşanasım geliyor vallahi Şu anda her şeyini tüm düzenini alışkanlıklarını kaybetmesiyle yüzleşti.. Ben ne yaptım diyodur belki de. Ama şimdi pişman olsa dahi kaybetme korkusu bitince aynı şeyleri büyük ihtimalle yapacaktır. Bu saatten sonra melek olacak hali yok, melek bile olsa güven yokken huzur da olmaz. Hepsinden ziyade ben çocuğunuz açısından bakıyorum da ilerde büyüyüp yetişkin olduğunda niye bunları çektiniz diye kızacaktır. Ben olsam anneme kızardım en azından bu kadar değersiz misin diye. Allah güç kuvvet sabır versin hemen atlatın bu süreçleri inşallah

Adam senı elının altında görüyo canım

Siz onadamdan boşanmazsınız adamda bunu bıldıgı ıcın engelleyıp duruo sizi.Umarım hakkınızda hayırlı olur.

İnşallah çok sağolun. Bence de ne var ki bunda diyordur. Hakaret etti diye kadın nasıl ayrılır diyordur. Söz de verdim e daha ne diyordur. Ama düzeni değişince asıl ne yapar çok merak ediyorum. Açıkçası çocuğumun babası yine de kötü duruma düşsün istemem ama pişmanlığını da yaşasın isterim. Onun yerinde kim olsa şok olurdu, adam dövdü katlandım sövdü katlandım ne de olsa. Ama işte keşke ben de biraz gaddar dursam diyorum. Elimde değil bir tarafım hemen merhamete geliyor. Bir de dediğiniz gibi daha önce de Melek kesilir gibi oldu ama değişmedi. Değişmeyecek...

Şu an evde tekrar konuşmadı mı sizinle ? Gerçi bunu gerçekten uygulayacağınızı düşünmüyordur zaten.
Şu anda iş yerinde çalışıyor. En son öyle konuştuk gitti bir de aradığında kapıyı açsan sarılsan her şey geçse gibi konuştu. Çarşamba avukatla görüşmem var ama onun haberi yok. Avukata gerek yok demişti daha önce konuşma sırasında. Belki de ikna ederimde düşünüyor olabilir. Gerçi iki haftadır uzağım anlaması lazım ama bilemiyorum.

Yine her zamanki olaylar, iki güzel söz söyler duygusala bağlarım hemen çözülür bu diye düşünüyordur. Şimdiye kadar hep öyle olmuş onun için de biraz rahat.
Hâlâ aynı evde yaşıyor olmanız da bunun bir kanıtı. Boşanmak isteyen zaten evi ayırır. Mahkeme olana kadar aynı evde mi yaşamayı düşünüyorsunuz ?

Siz onadamdan boşanmazsınız adamda bunu bıldıgı ıcın engelleyıp duruo sizi.Umarım hakkınızda hayırlı olur.
Ha siz ha karşıdaki.Sonuçta engelleyip karşıdakını tekrar engelı kaldırıp konulmadımı?

Şöyle bir okudum da yazdıklarını...Bütün yoğunluğun eşinin dedikleri, yaptıkları ve ne yapabileceği üstünde toplanmış...Kendini asla düşünmüyorsun...3 haftada sadece 1 kez konuşmuş olması senin tutunacak dalin olmuş...Şu anda eşin gelse 1 kere konustuk onda da iş konustuk dese tamamsın dönersin...

Yalnız atladığın bişey var, bu program sadece normal telefon aramalarını gösteriyorsa bu herif whats app üzerinden de kadını arıyor olabilir..

Gerçi boşanmayacaksın ama yine söyleyeyim, senin telefon üzerinden delil toplaman seni suçlu yapmaz...Emsal kararlar var, yani karı koca ilişkisinde kişisel gizliliğin korunması tarih oldu...İnternetten araştırsan hemen cıkıyor zaten haberleri...

Faydasız ama yine söyliycem; şu hayatta zamanında yapman gerekeni yapmazsan, hayat sana şimdi yaşattığının daha beterini yaşatır...Şimdi bu olay senin bu adamdan ayrılmanı gerektiriyor ya ve sen ayrılmayacaksın ya, işte bi zaman sonra bu adam daha da azıtmış ve daha da ukala bi şekilde daha beterini yapacak ve sen keşke o zaman bitirseymişim şimdi bunları yaşamamış olacaktım diyeceksin...

Sen bilirsin hayat senin...Yapman gerekeni yapmadıgın sürece hayat seni her seferinde daha şiddetli tokatlamaya devam eder

Harikasın

bekara boşanmak kolay derler birde dört duvar arasında neler yaşanıyor kimse bilemiyor. ancak şöylede bir gerçek var türkiyede evli bir kadın birine göz süzse bile yollu olur adı çıkar zülüm ederler o kadına ama erkeği hep affediyor kadınlar sineye çekiliyor belki de kendince sebepleri oluyor ama erkeklerde bu durumu sonuna kadar kullanıyor unutmamak gerek. kim ne akıl verirse versin eşinizide kendinizide yuvanızıda en iyi bilen tanıyan sizsiniz burda size kim ne yazsa boş çünkü kimse kimseyle aynı durumda olmuyor ne kadar aynı şeyi yaşasada...

Hayır aynı evde kalmak istemiyorum. Önce ona söyleyeceğim eşyalarını toplayıp gitmesini yoksa ben gideceğim.

Valla istediği kadar iş için desin artık inanmam. Siz de buna inanmayabilirsiniz ama ona verdiğim son şanstı kullanamadı. Whatsapptan yazmış önce sonra ara demiş ama direkt engeli kaldırıp arasa bilemem tabi. Sadece bu kadın mevzusu değil diğerleri de var. Yani hakaretlerini de kaldıramıyorum.
Emsal kararları ben de araştırmıştım ama avukata söylediğimde bu yaptığın suç biliyorsun değil mi dedi.
3 haftada bir kez konuşmasını tutunacak dalım olduğu için demedim, sürekli görüştüğü ilişkisi olduğunu düşünmediğimi söyledim ama bilemem sonuçta illa yatması gerekmiyor. Bu yaptığı bile mide bulandırıyor.

Sen bilirsin ne yapacagını..
Adam senin gibi güvenli limana demir atıp diğer koyları gezip gezip geliyor..Sen bi demirini bırak bi sal bi kalsın denizin ortasında...Öbür limanlardaki misafirliği bakalım ne kadar sürecek, güvenli limanını bi yık ta savrulsun ordan oraya....Ah bi cesaretli olsan..

2 evli insanın telefonlarda konusup ta cinsellik yaşamayacagına da inanmam kesinlikle..Mutlaka yaşanacaktır...Evli bi erkek bunun için yanaşır.

Bence perşembe hemen dilekçeyi verin. Avukatınıza olayları ve taleplerinizi anlatan sıralı ve tarihli bir yazı verebilirsiniz. Boşanmalarda daha mantıklı ve garantili bir yoldur. Israrla herkes size boşanmayacak diyor. Eğer öyle bir eğiliminiz varsa direk işlemleri başlatın yeni hayatınızı planlayın. Örnek veriyorum evden gideceksiniz ev bakın çocuğunuzla başbaşa gezebileceğiniz yerler planlayın. Yeni hayata ve bundan sonrasına odaklanmaya çalışın daha iyi gelir diye düşünüyorum. Nedense ben boşanacağınıza baya inanıyorum sanırım konunuzu çok benimsedim.

Evet haklısınız. Azıcık içimden affetmek geçse açıyorum o kadınla konuşmalarını dinliyorum. Bana hakaretlerini hatırlıyorum falan.
Ne konuştuğunu dinleyebiliyor musunuz? Ben sadece engeli kaldırmış zannettim. Konuşmalar ne hakkında? Yani işle mi alakalı? Sırf sohbet mi? Yani kadın da tuhafmış.

Cesaretimi topladım ve adım attım. Gerisi de gelecek inşallah. Dediğiniz gibi denizin ortasında fırtınalarla sınandığında anlar güvenli limanının kıymetini. Başka bir kimse bu şekilde 1 yıl katlanır mı acaba...

Ne konuştuğunu dinleyebiliyor musunuz? Ben sadece engeli kaldırmış zannettim. Konuşmalar ne hakkında? Yani işle mi alakalı? Sırf sohbet mi? Yani kadın da tuhafmış.
Konuşmayı dinleyemiyorum. Sadece konuşma süresi kim aramış eşimin aradığı numaralar ve yazdığı mesajlar görünüyor.

Ailen ile aynı şehirdesiniz diye biliyorum öyle yazmıştınız. Ben olsam peyder pey eşyalarımı taşırım, ev tutuncaya kadar ailemin yanında kalırım. En azından yüz yüze bakmak zorunda kalmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…