Boşanma kararıma eşimin tepkisi...

Aman dur lütfen, bu kadar sustun, biraz daha dayan. Bulandırma denizi.... misali

Boşanmazsın sen diyenler sizinle bu evlilikte o sıkıntıları çekmiyor.
Boşandıktan sonraki hayatınızda da iyisiyle kötüsüyle kendiniz mücadele halinde olacaksınız.
Kararınızı verirken içiniz rahat olmalı, dönüp geriye bakmamalısınız bence.
Bazı zorluklar olacak çünkü acabası eksik kalsın..

Yok ben inanmıyorum. Daha önce terapiste de gittik birkaç kez yarıda bıraktı. O zaman da şart koşmuştum. Hem elalemin karısıyla görüşmek için yıktı yuvasını. İlişkisi olmasa bile uyardığım bir şeyi arkamdan yaptı. Evet çok zor ama bunu yapmak zorunda hissediyorum kendimi. Artık kararımdan dönmek isteniyorum. Çok şans verdim. Biraz kıymet bilseydi

Ben de bu yüzden saygıyla bitirelim dedim. Sonuçta yarın yüz yüze bakacağız. Şok geçince suçlayabilir belki ama aslında ağzını açacak hakkı yok. Hayatının şokunu yaşadığına eminim. Zamanla geçer onun da aetık.

Hakkınızda hayırlısını diliyorum,umarım böyle evlilik hayatı yaşayacağınıza içiniz rahat rahat kızınız ile bekar bir hayat yaşayın daha iyi.

Konu sahibi size tek bir sorum var. O kadınla ilişkisinin olmadığına neden hala saf bir şekilde inanmak istiyorsunuz? Adam bu kadınla daha önce telefonda yüz yüze sizden ve kadının. eşinden gizli görüştü. Siz kıyameti kopardınız. Rest çektiniz boşanmanın eşiğinden döndünüz. Adam hala görüşmeye devam ettmiş tam 15 dakika bir insan ne konuşur. Ya da neden evliliğini normal bir arkadaşı için tehlikeye atar. Bence siz bu dediklerimi bir düşünün. Size ettiği hakaretleri ve yaptığı muameleyi söylemiyorum bile. Kaldı ki biz sadece sizin anlattığınızı biliyoruz. Size boşanmazsın diyenlere boşa söylenmeyin kocanız o yediği haltlara rağmen adam akıllı pişmanlık bile göstermeden, iki duygusal konuşma yaptı diye hemen kafanız karışıp burada sizi ikna etmemiz için konu açmışsınız. Daha yolun başında böyle olursanız işiniz çok zor. Ama şunu unutmayın siz kendinize değer vermezseniz başkası hiç vermez. Çocuğunuzun ailesi ile birlikte yaşamasını sağlamak sadece sizin sorumluluğunuz değil. Kızınızın geleceğini düşünmeyen siz değilsiniz. Siz eşinize rağnen erkek iş arkadaşlarınızla gizli gizli orda burda telefonda görüşün bakalım eşiniz bir yuva kolay kurulmuyor tiradı atarmıydi.

Eski konularınızi bilmiyorum. Sanirim aldatmada var kadin dediginize gore. Defalarca soz verip tutmadiysa yine aynisi olacaktir. Boşanın kurtulun acısı elbet birgun geçecek. Omur boyu uzulmektense 3-5 ay 1 sene üzülürsünüz gecer.

Biraz ayrı mı kalsanız bu süreçte. Onun varlığı sürekli sizi etkileyecek.
Eğer devam ederseniz geçmişi geride bırakıp ona tamamen güvenebilecek misiniz ?

İçim çok rahat çünkü üzerime düşeni fazlasıyla yaptım. Zorluk hayatın her alanında var. Allah güç versin huzurum olsun da inşallah dayanırım.

Biraz ayrı mı kalsanız bu süreçte. Onun varlığı sürekli sizi etkileyecek.
Eğer devam ederseniz geçmişi geride bırakıp ona tamamen güvenebilecek misiniz ?
Güvenemem artık. Geçen sene şans verdim ona kullanmayı bilseydi ama o beni salak yerine koydu. Arkamdan engeli kaldırıp kadınla konuşmaya devam etti.

Sagdan soldan ailesinden falan utanacak biriyse sende onla tehdit et. Bir program yukledim gordum de. Sana karsi kullanmaya calisirsa da cumle aleme gosterecegim o zaman,rezil rusva ol Allahin cezasi de. Yap da bunu.
Ben hic dusunmeden, cezasi neyse cekerdim yine de o programdan bulduklarimi yuzune vururdum.

İnşallah çok sağolun. Pişman olacağımı sanmıyorum ama Allah pişman etmesin yine de...

Programı yükleyeli birkaç hafta oldu bu sürede sadece bir kez konuştukları için kadınla ilişkisi yoktur dedim ama sonuçta gereksiz de olsa daha önce yaşanmış beni anladığını söylemiş sözler vermiş üstüne eeee o zaman? Daha ne gerek vardı? Dediğiniz gibi ben yapsam ne düşünürdü? Hep benim mücadelemle geldik bugünlere. Kendisi toparlamak adına ne yaptı? Ancak kriz zamanlarında sözler verdi ben de kandım ama artık inanmıyorum. Kadınla tam 15 dakika ne konuşabilir ki? Üstü kapalı flörtöz tavırlar yüzünden zaten rahatsız olup engelletmiştim. Biraz az cesaretli olsaydı da kızını düşünseydi o halde diyorum. Benimki üzülmek ama kararımı sorgulamıyorum. Hakaretleri psikolojik baskısı üstüne bu kadın yetti bana. Aileler zaten görüşmüyordu. Onun ailesiyle ben, benim ailemle o. Evlilik evlilik gibi değildi zaten ama kızım için sevdiğim için şans vermiştim. Kullanmayı bilse bugün ben bu kararda olmazdım. Kendime değer vermeyi seçiyorum yani. İnşallah bundan sonra daha sağlam durabilirim. Çok naif, çok merhametli olunca daha zor oluyormuş

Ben de çok zor duruyorum inanın. Ahhh neler geçiyor içimden ama susuyorum. Boşanınca yazacağım git engeli kaldırmana gerek yok diye düşündüm. Program uzaktan kaldırılabiliyor. O saatten sonra zaten kiminle görüşüyorsa görüşsün.

Alalh yardimcin olsun. Ama lutfen bu sefer kararli ol. Sozlerine yeminlerine aldanma. Kocan hic guvenilir bir adam degil. Kendine yazik etme.

Alalh yardimcin olsun. Ama lutfen bu sefer kararli ol. Sozlerine yeminlerine aldanma. Kocan hic guvenilir bir adam degil. Kendine yazik etme.
Evet haklısınız. Azıcık içimden affetmek geçse açıyorum o kadınla konuşmalarını dinliyorum. Bana hakaretlerini hatırlıyorum falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…