Evet doğru söylüyorsunuz, gözümde iskele babası statüsünde olduğu için çocuklara yalandan babalık yapmasını kaldıramayacağım. Şu an bile evliyken yapmadığı harcamayı bekarken yapması dokunuyor, bizim evimize eşya almadı çocuklara oda yapmak için hiçbir girişimi olmadı gitmiş kendi evini saray gibi döşemiş. Ortak evimizle hiç ilgilenmiyordu herşey bana bakıyordu şimdi kendi evini çocuklar için yalandan nasıl güzel döşemiş haksızlığa uğramış hissediyorum. Evden gittiğinden beri 5 kuruş para göndermiyor ama yurtdışından çocuklara en pahalı ayakkabılardan almış çocukların gözünde kral oldu ama çocuklarım özel okul paraları, servis paraları, haftasobu kurs paraları, yemeleri içmeleri gezmeleri hep bana kaldı. Adamın bol para içinde yüzüp maddi imkanlarını arada bir çocukların gözünü boyamaya kullanması hak mı?? Boşandıktan sonra da kendisi lüks içinde gezip tozup çocuklara bir iki pahalı hediye alacak kendini sevdirecek. Adalet bu mu?
Siz nereden biliyorsunuz bütün bunları?
Hak ve adalet değil ama sizde dediniz ya adam bu yani elinizdeki bu kadar olabiliyor
Babaya karşı çocukları doldurmak düşman etmek hiç iyi bir fikir değil nihayetinde o adam öyle yada böyle babaları siz nefret ediyor olabilirsiniz ama çocuklarınız seviyordur buna müdahale edemezsiniz
Niceleri var kadını bosayinca çocuğu da siliyor en yakın örneğim abim evladını yok sayıyor çocuğun ayakkabısı delik deşik ama para göndermek yada bir nasılsın demek yok
Anneme bile yazmıyor.aramiyor sormuyor tamamen ikinci evliliği çocukları ile Yeni Bir hayat kurdu kızına para yollamiyor ama bekar baldızına iphone alıyor bekar kaynina oyun için bilgisayar almış
Eşine iPhone robot süpürge vs vs
Alsin kendi kazanıyor sonuçta ama bu tarafta ki çocuğu unutmasi adalet mi sizce ?
Kadın 2 yıl önce çocuğa giysi alışverişinde gelip 2 parça birşey aldirtti kendini kız ksrdesini donattı
Bide çocuğa para harcarken veya atarken.bana bildirmek zorunda ben eşiyim o parada soz hakkım var diyor
Adam yalandan da olsa babalık yapmaya çalışıyor ama siz böyle devam ederseniz çocuklar ile de iletişimi kesecek
Neden adamı rahat bırakmıyor hakkında bilgi edinmeye hayatını öğrenmeye çalışıyorsunuz
O artık size bir yabancı sokaktan geçen herhangi biri
Ama çocukların babası bırakın nasıl isterse öyle o şekilde çocukları ile bag kursun
Hiç bir bağ olmaması daha kötü