- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
Arkadaşlar boşanma davasını açmıştım şimdi karşı tarafta bana dava açmış yalnız kafama takılan birşey var avukatı arayıp sorduğumda gelir bu hafta tebligat cevap veririm dedi ben de nasıl yani ben görmeyecek miyim hakkımda ne yazmış diye gereği var mı ki dedi ben de nasıl yok ben okumadan nasıl cevap yazacağız dedim gülerek tamam tamam okursun sende dedi biraz gıcık oldum açıkçası
Bu tebligat gerçekten bir hafta içerisinde mi gelir yoksa kendisinin görme imkanı var mı adliyeye gittiği zaman almak gibi bu arada karşı dava açıldığını ben yeni gördüm ama ne zaman açıldığını tam bilmiyorum
Karşı taraf misal bizim tebligat ulaşmadan karşı dava açtılar muhtemelen dosyayı gördüler bizim de böyle bir şansımız var mı yoksa tebligat mı beklemeliyiz lütfen bilen birisi yazsın ona göre yol izleyeceğim
Bu tebligat gerçekten bir hafta içerisinde mi gelir yoksa kendisinin görme imkanı var mı adliyeye gittiği zaman almak gibi bu arada karşı dava açıldığını ben yeni gördüm ama ne zaman açıldığını tam bilmiyorum
Karşı taraf misal bizim tebligat ulaşmadan karşı dava açtılar muhtemelen dosyayı gördüler bizim de böyle bir şansımız var mı yoksa tebligat mı beklemeliyiz lütfen bilen birisi yazsın ona göre yol izleyeceğim
Son düzenleme: