Boşanma sürecine girdik?

Gercekten merak ettim sevmediginiz biriyle neden evlendiniz?

Bence evliligin bitebilmesi icin bir kac kemik sebep gerekir(aldatma, yalan, siddet, saygisizlik, kufur/hakaret vs) bu kemik sebepler yoksa pek ayrilmayi dusunmem ama rahatsiz oldugum durumlar neyse onlari konusarak orta yolu bulmaya calisirim. Bunu yapamacagi kimse ile evlilik gerceklestirilmemeli kesinlikle.
Somut olmayan sorunlariniz neydi bilmiyorum ama ciddi bir asilamayacak sorun yoksa her evlilik ilk zamanlar cok zordur, deliler gibi asik oldugunuz adamla en buyuk kavganizi balayinda yaparsiniz mesela, o adam birden hic te hayal ettiginiz gibi degildir. Siz evlilikle ilgili romantik hayaller kurarken camasir bulasik utu ile basbasa kalirsiniz. Zordur yani adapte sureci.

Ama ilk soruma geri donecek olursak, eski konularinizi bilmiyorum ama sevmediginiz bir adamla evlilik yurumez. Henuz 6 aylik evliymissiniz, sevmemistiniz madem neden evlendiniz?

valla şu çocuk evlenip bu kadar masrafa gireceğine psikoloğa gidip terapi görseydi öz güvenini kazansaydı hayatını şu anda sevip sevildiği bir ilişkiyle geçirir olurdu. şu an stres topundan farkı yok. insan en başta kendini bu kadar değersizleştirmemeli. değmeyen biri için hele.

neymişmiş sorun bişey demeden çekip gitmesiymiş
söylenseymiş bitircekmişmiş
bu kocan senden bir güzel ayrılsaydı kendi isteğiyle o zaman ayaklarına kapanan sen olurdun
kimi kandırıyosun sen
hiç kimseyi
anca kendini kandırırsın kendi egonu tatmin etmeye bencilliğini binbir bahanelerle saklamaya çalışırsın
işin gücün bu olmuş
Allahım dert vermemiş versinde gör sen o zaman

Aynen Allah dert vermemiş bu şımarık kadına

Cevap yazdın mı ne durumdasınız valla aklım kaldı

Slm oncelikle senin durumunu okudum ayrilmayi sanirim sen istedin o sana yanasmasina ragmen butun kapilari kapatan sen olmussun ve sunuda unutma hic bi erkek bi kadina karsi bu kadar iyi olmaz seninkisi nadir olanlardan eger barisma taraftariysa bence seviyosaniz birbiriniz son bisans ver derim sonucta bi yuva oyle kolay kolay yikmayin bak benim durumum da suan sizinkinden farkli degil bosanma asamasindayim benim esim senin esinin yaptiginin urubunu yapsa valla billa ben o adamin ayagini bile yikarim yaa ama yoook 2 aydir annemlerdeyim adamin ne aileme ne cevreme hic bi sekilde saygisi sevgisi kalmadi onu birak bana karsi bile her yerden silmis beni resimleri kizimla 2 aydir annemlerdeyim ne geliyo nede goturme taraftari bosancam diyip duruyo halen dava acilmamis bi ev var onun satilmasini bekliyo oda uzerimize degil nie bekliyosa onu yani demem o ki adam pismandir bo bi anina denk geldi oyle dedi seviyosan tekrar gelsin mutlu bi sekilde yasayin bosanirsan daha cok pismalik duyarsin unutma herkes senin durumda olsa teredutsuz kabul eder bence bu benim fikrim ayrilma derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…