- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
- Konu Sahibi sensizlink
-
Çok güzel yazmışsınız ama bınları algılayabilecek durumda değilim şuan hiç. Yani o iyi bir insandı ben kıymetini bilemedim bu açık.. ve düşünüyorum benden sonra hayatına girecek olan insan çok şanslı. Şuan bu düşünceler canımı çok yakıyor. Benden başka birinin olma ihtimali..
Hangi konularım?şöyle üstün körü 3 konuna baktım.. 3 ünde de sen haklısın.. niye ilk mesajında beni hep alttan alıyor eziyet ediyorum tarzında yazdın ki..
sen bence duygu karmaşası yaşıyorsun ..
Hangi konularım?
Yani adım atma gerek yok mu diyorsunuz
Evet kıyafet olayı da var ama diğeri beni daha çok kırdı .. insan sevdiğinin yanında olmak isterdi ki bu kişi eşi.. o bunu seçmedi, ben mesaj attım yalnız. Çünkü rahat değildim huzursuzdum. Bana yazdığı sana nasıl güvenip inanayım aynı şeylerin olmayacağının garantisi var mı dedi. Ben de son defa yazmak istedim her kararına saygı duyuyorum dedim. Bilmiyorum çıkmazın içindeyim..kıyafet, yılbaşı diğerini unuttum.
bence gerek yok zaten sevmiyorsunda.
kendi hayatından da onun hayatından da çalma boşuna..
yorumunuz harika yazarlık falan varmı yada pisikoloji eğitimi falan.bayıldımBence o da aynını düşündü. Yatakta yanınıza geldiğinde, vedalaşırken ağladığında, eşyalarını toplamada ağır davrandığında bir umut ışığı görüp konuşmaya düzeltmeye çalışacaktı. Sert hayırlarla o ışığa çoktan üflemişsiniz. Şimdi geleceğiniz, üç hayırla evden gönderdiğiniz adamdan alacağınız küçük bir umut ışığına bağlı olacak kadar hassas mı olmalı. Fevri davrandım, gel oturup konuşalım deseniz, anlık duygularla verilen cevaba göre bir gelecek kurmasanız daha hoş olmaz mı? O anlık tepkilerin en ağırlarını siz vermişken.
Somut bir sebep yok. Anlaşamıyoruz. Ben o yanımda iken ona çok merhametsiz davrandım, ama şuan kıymetini anladım. Vicdanım çok huzursuz..
Mesaj attım bana inanmadığını güvenmediğini aynı şeyleri yine yaşayabileceğini söyledi.. bende her kararına saygı duyuyorum ama kararını bekliyorum dedim. Sonra ayrılık kelimesi birdaha hiç geçmeyecekse olur dedi yapamam dersen hiç mesaj atmadın sayarım dedi. Bahane arıyor sanırım ben de ondan sonra hiç bişey yazmadım o da yazmadı..Yaptıklarından pişman olduğunu ona göstermelisin ama sevginden emin değilsen adamında hayatını mahvetme yeniden git diyeceksen ona gel deme. Sıkıntı yaptıklarını kafanda bitir , öyle devam edin evliliğinize. Üzüldüm en mutlu olmanız gereken zamandasınız 6 ay olmuş daha keşke bu ayrılık hiç olmasaymış.
Mesaj attım bana inanmadığını güvenmediğini aynı şeyleri yine yaşayabileceğini söyledi.. bende her kararına saygı duyuyorum ama kararını bekliyorum dedim. Sonra ayrılık kelimesi birdaha hiç geçmeyecekse olur dedi yapamam dersen hiç mesaj atmadın sayarım dedi. Bahane arıyor sanırım ben de ondan sonra hiç bişey yazmadım o da yazmadı..
İşte bundan çok korkuyorum...
Mesaj attım bana inanmadığını güvenmediğini aynı şeyleri yine yaşayabileceğini söyledi.. bende her kararına saygı duyuyorum ama kararını bekliyorum dedim. Sonra ayrılık kelimesi birdaha hiç geçmeyecekse olur dedi yapamam dersen hiç mesaj atmadın sayarım dedi. Bahane arıyor sanırım ben de ondan sonra hiç bişey yazmadım o da yazmadı..
ne bahanesi arıyor ? Bize bir açıklar mısın lütfen ..adam dünden hazır ve sen gönlünü nasıl alırım diye düşüneceğine hala bahane diyorsunMesaj attım bana inanmadığını güvenmediğini aynı şeyleri yine yaşayabileceğini söyledi.. bende her kararına saygı duyuyorum ama kararını bekliyorum dedim. Sonra ayrılık kelimesi birdaha hiç geçmeyecekse olur dedi yapamam dersen hiç mesaj atmadın sayarım dedi. Bahane arıyor sanırım ben de ondan sonra hiç bişey yazmadım o da yazmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?