Boşanma sürecine girdik?

O adamı üzen tek kadın ben olayım diyorsun yani? Hep elimin altında olsun diyorsun?

şöyle üstün körü 3 konuna baktım.. 3 ünde de sen haklısın.. niye ilk mesajında beni hep alttan alıyor eziyet ediyorum tarzında yazdın ki..
sen bence duygu karmaşası yaşıyorsun ..
Hangi konularım?
Yani adım atma gerek yok mu diyorsunuz

kıyafet, yılbaşı diğerini unuttum.
bence gerek yok zaten sevmiyorsunda.
kendi hayatından da onun hayatından da çalma boşuna..
Evet kıyafet olayı da var ama diğeri beni daha çok kırdı .. insan sevdiğinin yanında olmak isterdi ki bu kişi eşi.. o bunu seçmedi, ben mesaj attım yalnız. Çünkü rahat değildim huzursuzdum. Bana yazdığı sana nasıl güvenip inanayım aynı şeylerin olmayacağının garantisi var mı dedi. Ben de son defa yazmak istedim her kararına saygı duyuyorum dedim. Bilmiyorum çıkmazın içindeyim..

Dunyanin gercekten bir imthan yeri oldugu burdaki her konudan o kadar belli ki..cicek gbi kadnlar var barzolarla hayvanlarla evli. ayrilirken bile beyefendligini yitrmeyn göz pınarlarni akıtan guzel yurekli beyler var ama kendusini sevmeyen bencil kadnlarla evli..herkesn imthani iste..Allah şasrtmasn sevdklermzle imthan etmesin ne diyim.

yorumunuz harika yazarlık falan varmı yada pisikoloji eğitimi falan.bayıldım

Ortada hic bir sebep yok hatta ben kotu davraniyorum diyorsun. Bunu söyleyeceğim hic aklima gelmezdi ama suan esinize cok üzüldüm. Bence bosanmaniz esinizin hayrına olur. Belki gercekten kiymetini anlayan biri karsisina cikarda adam biraz mutlu olur. Bu ne böyle dalga gecer gibi sogudum senden git evden sonra ya pisman oldum dön.

Yaptıklarından pişman olduğunu ona göstermelisin ama sevginden emin değilsen adamında hayatını mahvetme yeniden git diyeceksen ona gel deme. Sıkıntı yaptıklarını kafanda bitir , öyle devam edin evliliğinize. Üzüldüm en mutlu olmanız gereken zamandasınız 6 ay olmuş daha keşke bu ayrılık hiç olmasaymış.

Mesaj attım bana inanmadığını güvenmediğini aynı şeyleri yine yaşayabileceğini söyledi.. bende her kararına saygı duyuyorum ama kararını bekliyorum dedim. Sonra ayrılık kelimesi birdaha hiç geçmeyecekse olur dedi yapamam dersen hiç mesaj atmadın sayarım dedi. Bahane arıyor sanırım ben de ondan sonra hiç bişey yazmadım o da yazmadı..

Bahane ariyor mu??

Size söyleyenecek tek kelime: Yuh!

Seviyorsan ara sadece vicdan içinse arama. Zaten o seni istemiyorum dese rahat olacaktı içim dediğine göre vicdan meselesi bu. Adami arayıp da kafasıni karıştırma, boşuna vaktini çalma bence

Ben de yuh diyorum. Adam aglayarak evden kovulmus. Ailenle aglayarak konuşmuş. ve hala geri dönerim diyor. Tek istediğiyse boşanma kelimesini kullanmaman. Bahane bunun neresinde ? Cok bencilsin. Yazık adama.

N
ne bahanesi arıyor ? Bize bir açıklar mısın lütfen ..adam dünden hazır ve sen gönlünü nasıl alırım diye düşüneceğine hala bahane diyorsun

Ah şu adama ulaşma imkanımiz olsa da şuraları bi okutsak..nasil bi bencili sevdigini gorse..adam bana ayrilik kelimesi soyleme yetr demis hala bahane ariyor diyo..madem sevmiyosun birak kiymet bilecek mutlu edecek birileri girsn hayatna..ama ona da gonlun razi degil baskasini onla gormek istemiyorsun.bu nasıl bi bencilliktir adamin hayatini zehir ediyosun resmen Allah tan kork.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…