Boşanma sürecine girdik?

Kimi bulamaz kimi bilemez evliligin sorunlutarafı sizsiniz bence adamın kıymetini bilmeyecekseniz hiç devam etmeyin

Ne kadar sorunlu bir tipsiniz siz öyle. Umarım kocanızın aklı başına bir an önce gelir de sizden fersah fersah öteye kaçar. Ancak onun aklı başına gelip de giderse bu iş biter. Yoksa siz adamı top gibi oynatmaya devam edeceksiniz. Bir kapının önüne koy sonra yok vazgeçtim geri gel, bir duvara çarp sonra aman çok iyi adam vicdanım sızlıyor falan. Kafayı mı yediniz Allah aşkına? Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Adamı öldürmeye mi? Delirtip hastaneye kapatmaya mı? Azcık vicdanınız varsa bırakın adamın yakasını, eziyet etmeyin artık

Adam da gurursuz gerçekten nasıl pasif bir adam böyle bu !
Aşkta gurur olmaz dedikleri bu olmamalı
Hala geri dönerim diyor, gerçekten bu çok başka bir şey

Adam da gurursuz gerçekten nasıl pasif bir adam böyle bu !
Aşkta gurur olmaz dedikleri bu olmamalı
Hala geri dönerim diyor, gerçekten bu çok başka bir şey

Bana güven vermelisin ve birdaha olmayacağına ikna etmeli ayrılığı anmayacağına dair güvence verirsen olur dedi. Ben birşey yazmadım. Anormal olan ne? Sevgili olsak zaten ayrılırdı, evliyiz diye daha uyumlu davranıyor..

Keşke o uyumu biraz da siz gosterseniz adam çok doğru söylüyor kapının önüne konmaktan bıktım diyor

Canım sen adamı kırıp üzüyorsun sonrada bana nasıl kızar üzülür diye bozuluyorsun bence tüm olan bu. Ama gercek şu ki herkes hayatta kendini düşünmek için aksiyon alır kimse evrensel degerlere göre hareket etme yeminiyle yasamıyor. Herkea kendi dogrusunu yasıyor oyuzden sen kotu yorumlara kulak tıkamalısın suan yardımcı olmaz cunku. Sana tavsıyem kafanı karıstıran sana nedes aldırmayan duyguyu bi tanımlamalısın. Vicdan mı, artık sevilmeyecek olmak mı( bırının sevgisi ciddi bagımılık yapar), simdi yenidenailenle yasamaya alısmak mı yoksa asla bosanmak istemediğin ve herseye ragmen yanında yaslanmak istediğin kişiyle aranda once kararşı olarak koydugun mesafenin pişmanlıgu mı? senı suanda en derin yaralayan sorunu bulursa çözümü de bulursun bence. Herkes atıp tutar ama kendı baslarına bunların aynısı gelse saglıklı adım atacak cok az kısı vardır. Sen ılerıde uzulmemek ve keske dememek adına tum kapıları asındırmalısın kı bosandıktan sonra acaba soyle yapmamak boyle davranmamak benım hayatımın pısmanlıgını mı getırdı demeyesin

Hala mi birşey yazmadın yahu ben üzüldüm burda

bencillik ettiğiniz için onu geri istiyorsunuz, ondan başka kimse sizi öyle sevemez diye, o gider başkasını sever başkasını da mis gibi mutlu eder ama sizi kimse bir daha onun gibi sevmez diye. sadece bencillikten sadece kendinizi düşündüğünüzden.. onu gram düşünmüyorsunuz. onun da mutlu olmaya hakkı olduğunu, onun da sevilmeye, değer gösterilmeye hakkı olduğunu.. büyük ihtimal özgüveniniz de yok çünkü ondan başkası tarafından sevilmeyeceğinize de inanıyorsunuz. keşke ayrılsanızda sizde birine gerçekten aşık olabilseniz, ona bu şekilde davranmasanız. aşık olmadığınız bir adamla ömür geçirmeye adamayın kendinizi. ona yazık olduğu kadar size de yazık. aşık olduğunuz insanla birlikte olmak gibisi yoktur!!!

Daha olgunlaşamadan evlenmiş, adama da yazık etmişsiniz. O kadar denemiş barışmayı. Seviyor olsa gece yatağa gelip ayağınıza dokunduğunda o kadar soğuk, buz gibi davranamazdınız. İçim acıdı, çok üzüldüm adama.

Adama üzüldüm gerçekten. Yakmışsınız adamı. Ama sizin boşanabileceğinizi sanmıyorum. Hakim karşısında söyleyemeyeceksiniz.

Barışmak falan değil bunun niyeti... Vicdan yaptığı falan da yok. Zaten vicdan yapsaydı da sebepleri çok komik, benden sonraki kadın çok şanslı olacak falan...

Mesaj atmış adama, adamın da hala geri dönebileceğini öğrenince rahatladı soğudu. Son kez kendisini tatmin etti yani. Çünkü adamın oylece çıkıp gidebileceğini beklemiyormus... Ayaklarına falan kapanmasını yalvarmasini beklemis. Ama şimdi adamın olumlu mesajına cevap vermediği için bir kez daha pekiştirerek kendisi ayrılmış oldu.

Burada da bu kadar insanı giya akıl istiyormuş gibi boşuna oyaladi.

Sana söylenecek çok söz var da bende kalsın.

Ne kadar kötü bir insansınız. Adama tamam geri dönerim dedirttiniz ya, sizi terkedebilince kırılan gururunuz yerine geldi, oh vazgeçtiniz vicdan işinden falan. Yazık adamcağız şimdi bir süre üzülür çeker ama sonra unutur çok mutlu olur inşallah. Karşısına melek gibi, bütün kalbiyle seven bir kadın çıkar.

E adama her seferinde evden git derseniz o da böyle tepki verir ne demesini bekliyosunuz ki?Zaten barışınca yine ilk fırsatta adama kapıyı gösterecekseniz barışmayın eminim koskoca adamın sizin vicdanınıza ihtiyacı yoktur.Bırakın mutlu olsun.

Size ne desek hatalarınızı göremezsiniz gerçi.Ne zaman eşiniz başkasıyla mutluyken siz mutsuz olacaksınız o zaman anlayacaksınız şımarıklığınızın nelere mal olduğunu.Üzüldüm adınıza

Sevmiyosan kesinlikle ayril ne o adami oyala uz nede kendini en azindan bosandiktan snra herkes kendi hayatina bakar eger seviyosanda ortada cozulmucek bsey yoksa ayrilma derim ben kalbini dinle

evliliginiz daha çok çok yeni ilk zamanlar olur böyle şeyler önemli olan atlatmak ama sevgi varsa tabi.2 sene önce tamda dediğiniz gibi bir ayrılık yaşadık 12 senelik evliyiz severek evlendim kendim hazırladim valizini aynı aileme arkadaşlarıma ağladı 1.5 ay ayrı kaldık mahkemeye gittik ilk celsede boşandık.Ama benim ki tamamen sevgidendi bebeğim olmuyordu her yolu denedim ona bunu yapamam dedim .1.5 ay yanmayan sizlamayan vicdanım boşandıgım gece anladım ne büyük aptallık yaptığımı 2 gün dayanabildim kimseye birşey açıklama gereği duymadım aldım kocami içeri kapattım kapımı şimdi hamileyim unuttum herşeyi bir daha ayrılık lafı geçmedi şükür çok büyük yanlıştan döndüm Rabbim yardım etti .İnan ki o adam seni çok seviyor hiçbir erkek sevmediģi kadının yatağına gelmez ve hiçbir erkek sevmediği kadın için ağlamaz. Aklınızı başınıza toplayın ne kendinizi nede sizi bu kadar çok seven insanı üzmeyin.

Helal olsun size çok güzel özetlemişsiniz.. sanki evlilik çocuk oyuncağı ruhum daraldı git, yok tam emin değilim geri gel.. yazık adam çağıza madem sevmiyordunuz da neden evlendiniz? Bir yuva kolay mı kuruluyor a hanfendi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…