- 5 Mayıs 2016
- 408
- 935
- 33
- 39
- Konu Sahibi sensizlink
-
Ne kadar sorunlu bir tipsiniz siz öyle. Umarım kocanızın aklı başına bir an önce gelir de sizden fersah fersah öteye kaçar. Ancak onun aklı başına gelip de giderse bu iş biter. Yoksa siz adamı top gibi oynatmaya devam edeceksiniz. Bir kapının önüne koy sonra yok vazgeçtim geri gel, bir duvara çarp sonra aman çok iyi adam vicdanım sızlıyor falan. Kafayı mı yediniz Allah aşkına? Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Adamı öldürmeye mi? Delirtip hastaneye kapatmaya mı? Azcık vicdanınız varsa bırakın adamın yakasını, eziyet etmeyin artıkMesaj attım bana inanmadığını güvenmediğini aynı şeyleri yine yaşayabileceğini söyledi.. bende her kararına saygı duyuyorum ama kararını bekliyorum dedim. Sonra ayrılık kelimesi birdaha hiç geçmeyecekse olur dedi yapamam dersen hiç mesaj atmadın sayarım dedi. Bahane arıyor sanırım ben de ondan sonra hiç bişey yazmadım o da yazmadı..
Adam da gurursuz gerçekten nasıl pasif bir adam böyle bu !
Aşkta gurur olmaz dedikleri bu olmamalı
Hala geri dönerim diyor, gerçekten bu çok başka bir şey
Canım sen adamı kırıp üzüyorsun sonrada bana nasıl kızar üzülür diye bozuluyorsun bence tüm olan bu. Ama gercek şu ki herkes hayatta kendini düşünmek için aksiyon alır kimse evrensel degerlere göre hareket etme yeminiyle yasamıyor. Herkea kendi dogrusunu yasıyor oyuzden sen kotu yorumlara kulak tıkamalısın suan yardımcı olmaz cunku. Sana tavsıyem kafanı karıstıran sana nedes aldırmayan duyguyu bi tanımlamalısın. Vicdan mı, artık sevilmeyecek olmak mı( bırının sevgisi ciddi bagımılık yapar), simdi yenidenailenle yasamaya alısmak mı yoksa asla bosanmak istemediğin ve herseye ragmen yanında yaslanmak istediğin kişiyle aranda once kararşı olarak koydugun mesafenin pişmanlıgu mı? senı suanda en derin yaralayan sorunu bulursa çözümü de bulursun bence. Herkes atıp tutar ama kendı baslarına bunların aynısı gelse saglıklı adım atacak cok az kısı vardır. Sen ılerıde uzulmemek ve keske dememek adına tum kapıları asındırmalısın kı bosandıktan sonra acaba soyle yapmamak boyle davranmamak benım hayatımın pısmanlıgını mı getırdı demeyesinMesaj attım bana inanmadığını güvenmediğini aynı şeyleri yine yaşayabileceğini söyledi.. bende her kararına saygı duyuyorum ama kararını bekliyorum dedim. Sonra ayrılık kelimesi birdaha hiç geçmeyecekse olur dedi yapamam dersen hiç mesaj atmadın sayarım dedi. Bahane arıyor sanırım ben de ondan sonra hiç bişey yazmadım o da yazmadı..
Bana güven vermelisin ve birdaha olmayacağına ikna etmeli ayrılığı anmayacağına dair güvence verirsen olur dedi. Ben birşey yazmadım. Anormal olan ne? Sevgili olsak zaten ayrılırdı, evliyiz diye daha uyumlu davranıyor..
Daha olgunlaşamadan evlenmiş, adama da yazık etmişsiniz. O kadar denemiş barışmayı. Seviyor olsa gece yatağa gelip ayağınıza dokunduğunda o kadar soğuk, buz gibi davranamazdınız. İçim acıdı, çok üzüldüm adama.Merhabalar,
Nasıl nerden başlayacağım hiç bilmiyorum, kafam allak bullak.. Bu sefer konu çok ciddi. Eşimle evleneli 6 ay olmuştu ve şuan boşanma aşamasına girdik..
Nedeni ne derseniz de elle tutulur somut bir neden yok yapı olarak zaten çoğu benden kaynaklı ama uzlaşamıyorduk.
Araya giren soğukluklar, iletişimsizlik,kopukluklar bugün bu noktaya getirdi.
Benimle mutlu değilsin ayrılalım dedim, tamam dedi, o başka odada ben yatak odasında uyuduk, gece bir ara yanıma geldi uyuma numarası yaptım yanıma yattı ve ayağıma dokundu. Sanırım beni uyandırıp tepkimi ölçmekti maksat, kalktım ve napıyorsun biz ayrılıyoruz beraber yatamayız dedim.. gitti yataktan.
Ertesi akşam geldi ve bana " Ben şimdi eşyalarımı toplamalıyım değil mi ?" Dedi. Bende evet dedim ve odadan çıktım.
Arkamdan gelip " gidersem bir daha dönmem son kararın bu mu ?" Dedi. Evet dedim. Ve içim çok rahattı o eşyalarını topladı,ağırdan alarak. Ve çıkarken hiç vedalaşma gibi girişimde bulunmadı. Ben dedim sana söyleyeceğim bir iki şey var diye..
Hakkımı helal ettiğimi, İyi dileklerde bulunduğumu söyledim, ağlayarak gitti. Alt katta dedemler oturuyor vedalaşmak için onlara girdi orda da ağlamış biraz. Sonra çıkıp gitti yolda annemi aramış vedalaşmak için, ona acı verecek olsa da benim fotoğraflarımı yanına aldığını söylemiş ve ağlamış, o ağlayınca annem de ağlamış.. ve tüm bunlar beni yine pişmanlığa itti..
Nişanlı iken aynı duruma düştük ve dedemlerin ricası ile ben adım attım. Ailesi olmuyorsa ayrılın demiş. Onlardan adım yok yani.. şuan kendi içimde boğuluyorum, yaşadığım evde eşyalarımı ayarlayıp ailemin yanına döneceğim. Bu karamsarlık mutsuzluk geçer mi? İçimde bulunduğum durumdan mı kaynaklı? Ne yapmalıyım? Anneme hala anne diyerek konuşmuş, içimden bir ses sadece 1 mesaj at ve gelen cevaba göre ya hattımı değiştirip ömür boyu çekileceğim, ya da devam.. ne olur fikir verin, nefes alamıyorum daralıyorum resmen..
E adama her seferinde evden git derseniz o da böyle tepki verir ne demesini bekliyosunuz ki?Zaten barışınca yine ilk fırsatta adama kapıyı gösterecekseniz barışmayın eminim koskoca adamın sizin vicdanınıza ihtiyacı yoktur.Bırakın mutlu olsun.Bana güven vermelisin ve birdaha olmayacağına ikna etmeli ayrılığı anmayacağına dair güvence verirsen olur dedi. Ben birşey yazmadım. Anormal olan ne? Sevgili olsak zaten ayrılırdı, evliyiz diye daha uyumlu davranıyor..
Helal olsun size çok güzel özetlemişsiniz.. sanki evlilik çocuk oyuncağı ruhum daraldı git, yok tam emin değilim geri gel.. yazık adam çağıza madem sevmiyordunuz da neden evlendiniz? Bir yuva kolay mı kuruluyor a hanfendi?Barışmak falan değil bunun niyeti... Vicdan yaptığı falan da yok. Zaten vicdan yapsaydı da sebepleri çok komik, benden sonraki kadın çok şanslı olacak falan...
Mesaj atmış adama, adamın da hala geri dönebileceğini öğrenince rahatladı soğudu. Son kez kendisini tatmin etti yani. Çünkü adamın oylece çıkıp gidebileceğini beklemiyormus... Ayaklarına falan kapanmasını yalvarmasini beklemis. Ama şimdi adamın olumlu mesajına cevap vermediği için bir kez daha pekiştirerek kendisi ayrılmış oldu.
Burada da bu kadar insanı giya akıl istiyormuş gibi boşuna oyaladi.
Sana söylenecek çok söz var da bende kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?