- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.140
- 53
Hep makarnacı kocadan konuşuyor..biz kimiz ki zaten :)Began parayı alınca bizi de boşadı arkadaşlar
İban ekran görüntüsü atmak boşanma nedeniymiş .Kesin bilgi yayalımAdama 20 bin ne? Oha dedim. Parayı çekmeyi düşünmüyorum dedim. Şimdi de bana IBAN atmış. Mesajı sildim.
Bu adam beni dinlemiyor kesin.
Etrafım yenı memur oldu tıbbı sekreter olan var vhkı olan var 26 000 den fazla alıyorlar yenı atama olmalarına rağmen acaba branşa göre degısıyor mu, ögretmen maası calısma saatlerı düz, memura göre daha esnek11 yıllık öğretmenim yatan maaşım 24 399
Sağlıkçı olanlar hastaneden ek ücret alıyorlarsa bilemem. Öğretmenlerin de çalışma saatine göre maaşı değişmez ek dersi değişir. Ama ek ders de ders başı 60 lira bile değil. Mesela ortalama saat derse giriyorum tam gün bir devlet okulu saatlerinde çalılıyorum hatta 1 gün akşam 4.30 a kadsr okuldayım. Alacağım ek ders 3 bin lira bile değil.Etrafım yenı memur oldu tıbbı sekreter olan var vhkı olan var 26 000 den fazla alıyorlar yenı atama olmalarına rağmen acaba branşa göre degısıyor mu, ögretmen maası calısma saatlerı düz, memura göre daha esnek
İlginç bir şekilde hiç aramadıAradı mı aradı mı
Söyleyemem Devlet sırrı :))Kız kaç para yatmış maaş bende merak ettim bayağdır maaş almıyorum
Ben de çok şey söylemek istiyorum ama laftan anlamayan insana ansiklopedi fırlatsan hiçbir işe yaramaz.Benim ibana bişey atmana gerek yok sevabına ben sövebilirim. Amma sinir bozucu herif ya sende vella aşırı sabırlısın.
Ben şuan tak edip sağlam bir giydirmiştim sanırım.Deli midir nedir ruh hastası.
Siz bana bir koli makarna bağışladınız da konuşmadım mı?Hep makarnacı kocadan konuşuyor..biz kimiz ki zaten :)
30 seneyi geçgin memur babamın yeni 22 000 oldu.23 000 alan memur kalmadı en duşuk 27 000 e yakın
11 yıllık öğretmenim, 23.800 civarı yattı bana. 27.000 i nerde gördünüz ahahahah23 000 alan memur kalmadı en duşuk 27 000 e yakın
Evet aslında çok doğru. Bundan sonra direkt mesajlaşmak lazım. Hat çekmiyor falan desem belki işe yarar.Yazıp yazıp siliyorum sövsem ceza alıcam. Began aklını topla. Telefonumun sesi bozuldu diyin. Aradığında hışırtı çıkartın mesajlaşın delil toplayın.
Makarna deyince şöyle İtalyan kaslı Biscolata erkekleri geldi aklıma..bizim uğraştığımız şeye bak :)Siz bana bir koli makarna bağışladınız da konuşmadım mı?
Kadere bak. Kimler kimlerle beraber kadere bak :))Makarna deyince şöyle İtalyan kaslı Biscolata erkekleri geldi aklıma..bizim uğraştığımız şeye bak :)
11 yıllık öğretmenim, 23.800 civarı yattı bana. 27.000 i nerde gördünüz ahahahah
11 yıllık öğretmenim ek ders hariç 28 bin yattı. Vergi dilimine girmemize rağmen. Yaklaşık 8-9 bin de ek ders yatıyor.11 yıllık öğretmenim, 23.800 civarı yattı bana. 27.000 i nerde gördünüz ahahahah
Sizin iyiymiş. Benim bir yıllık ücretsiz iznim var. Uzmanlığımı yeni alacağım yani. O zaman artar inş11 yıllık öğretmenim ek ders hariç 28 bin yattı. Vergi dilimine girmemize rağmen. Yaklaşık 8-9 bin de ek ders yatıyor.
Herkesin dyk'sı ek ve arti uzman öğretmen unvanıyla gelen ekstra zammı yok malesef. Full ekders alsanız 8,9 yatmaz hele ki seyyanen ek dersi etkilemiyorken. Dyk ekders yada yatılı vs vs nizin olması lazım.11 yıllık öğretmenim ek ders hariç 28 bin yattı. Vergi dilimine girmemize rağmen. Yaklaşık 8-9 bin de ek ders yatıyor.
Üye ilk maaşıyla emekli hayatı yaşayacak vayy be 20 bin gönderirse 7500 gayme 3 çocukla bozdur bozdur harca11 yıllık öğretmenim ek ders hariç 28 bin yattı. Vergi dilimine girmemize rağmen. Yaklaşık 8-9 bin de ek ders yatıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?