Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
11 yıllık öğretmenim yatan maaşım 24 399
Etrafım yenı memur oldu tıbbı sekreter olan var vhkı olan var 26 000 den fazla alıyorlar yenı atama olmalarına rağmen acaba branşa göre degısıyor mu, ögretmen maası calısma saatlerı düz, memura göre daha esnek

Sağlıkçı olanlar hastaneden ek ücret alıyorlarsa bilemem. Öğretmenlerin de çalışma saatine göre maaşı değişmez ek dersi değişir. Ama ek ders de ders başı 60 lira bile değil. Mesela ortalama saat derse giriyorum tam gün bir devlet okulu saatlerinde çalılıyorum hatta 1 gün akşam 4.30 a kadsr okuldayım. Alacağım ek ders 3 bin lira bile değil.

Eklentiler

• IMG_20230915_142015.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 113
Değişiyor demekkı beledıyede calısıyorum sözleşmelılere memurluk geldı ilk maasları yattı bordrolarına bakınca 27 000 e yakın aldılar dedıgım gıbı degısıyor demekkı

Ben makarna kısmından sonra iptal. Çoğumuzun babası/eşi çocuğu daha fazla yesin diye tabağındaki eti çocuğunun tabağına koyar.. öyle babalar tanıyorum ki kendi çorbasına kaşar rendelemiyor çocuklarım daha fazla kaşar yesin diye düşünüyor. Adam çocuklarına makarnayı lâyık görüyor. Benim başıma gelse cinnet geçirirdim. Yokluk içinde yaşayan insanlar bile ek iş yapıyor, mesaiye kalıyor çocuklarının gözü hiçbir şeyde kalmasın diye..
Began aklını topla şahit bul. Çocuklarının yerinde olsam büyüdüğümde anneme babam bize kötü davrandı boğazımızdan kesti travma yaşattı sen neden bu adamlasın derdim..
Sizin bu adamdan alacağınız büyük intikam var..

Benim ibana bişey atmana gerek yok sevabına ben sövebilirim. Amma sinir bozucu herif ya sende vella aşırı sabırlısın.
Ben şuan tak edip sağlam bir giydirmiştim sanırım.Deli midir nedir ruh hastası.
Ben de çok şey söylemek istiyorum ama laftan anlamayan insana ansiklopedi fırlatsan hiçbir işe yaramaz.

Yazıp yazıp siliyorum sövsem ceza alıcam. Began aklını topla. Telefonumun sesi bozuldu diyin. Aradığında hışırtı çıkartın mesajlaşın delil toplayın.

Yazıp yazıp siliyorum sövsem ceza alıcam. Began aklını topla. Telefonumun sesi bozuldu diyin. Aradığında hışırtı çıkartın mesajlaşın delil toplayın.
Evet aslında çok doğru. Bundan sonra direkt mesajlaşmak lazım. Hat çekmiyor falan desem belki işe yarar.

11 yıllık öğretmenim ek ders hariç 28 bin yattı. Vergi dilimine girmemize rağmen. Yaklaşık 8-9 bin de ek ders yatıyor.
Herkesin dyk'sı ek ve arti uzman öğretmen unvanıyla gelen ekstra zammı yok malesef. Full ekders alsanız 8,9 yatmaz hele ki seyyanen ek dersi etkilemiyorken. Dyk ekders yada yatılı vs vs nizin olması lazım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…