- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.107
- 1.123
Ay delirmemek elde değil, sen biliyorsun bu adamın nereye ne kadar borcu var. Hakikaten bitmiş midir maaşı, ben inanmak istemiyorumAz önce aradı, kendi maaşı bitmiş bana bir destek çık diyor. Benim biraz işlerim var sonra görüşürüz dedim kapattım.
Allah gözünü doyursun, benim iyice midem bulandı, yazık sanaÇok doğru tahminler yürütüyorsun canım. Eşimin maaşı 30.000. Adamcağıza yetmiyor ne yapsın?
AmiiinnAllah erkeğin paragöz olanından korusun bizleri.
Kredi kartını ödemiştir. Zaten nakit kullanmıyor her şeyi kredi kartı ile alıyor.Ay delirmemek elde değil, sen biliyprsun bu adamın nereye ne kadar borcu var. Hakikaten bitmiş midir maaşı, ben inanmak istemiyorum
O bana Allah gözünü doyursun diyor sanki çok maaş alıyormuşum gibi.Allah gözünü doyursun, benim iyice midem bulandı, yazık sana
O civarlarda bir yerden.Tek soru Karadenizli derken.. Rize ? .... çok benziyor da
Eksiye düşmediğinden eminsen kesinlikle gönderme, zaten göndermeyeceksin biliyorum da. Şu an yapabileceği tek şey sana kredi kartı bıraktıysa onu iptal ettirmek. Maaşın yattığı için kredi kartı talebinde bulunduğun anda banka sana zaten gönderir.Kredi kartını ödemiştir. Zaten nakit kullanmıyor her şeyi kredi kartı ile alıyor.
Belki uçak bileti nakliye masrafı falan derken sıkışmıştır. Yok bunlar nakit ya da birikimden ödendiyse adamın arsızlığından ibaret her şeyManyak herif yaa. 30bini yemiş destek çık diyor bi de he.
Sen ondan isteme diye yapmıştır.
Eksiye düşse de benim yapabileceğim bir şey yok çünkü benim hala bir sürü eksiğim var çocuklardan dolayı.Eksiye düşmediğinden eminsen kesinlikle gönderme, zaten göndermeyeceksin biliyorum da. Şu an yapabileceği tek şey sana kredi kartı bıraktıysa onu iptal ettirmek. Maaşın yattığı için kredi kartı talebinde bulunduğun anda banka sana zaten gönderir.
Nakit olarak ablasından borç aldı. Ablası istediğin zaman eline geçince öde acelesi yok dedi ama beni bu yönden sıkıştırmaya çalışıyor ablama borcumu bu ay kapatayım diye.Belki uçak bileti nakliye masrafı falan derken sıkışmıştır. Yok bunlar nakit ya da birikimden ödendiyse adamın arsızlığından ibaret her şey
Kendi maaşından artırıp kapatsınNakit olarak ablasından borç aldı. Ablası istediğin zaman eline geçince öde acelesi yok dedi ama beni bu yönden sıkıştırmaya çalışıyor ablama borcumu bu ay kapatayım diye.
Para konusunu kapatınca anasından bahsediyor sanki çok umrumdaymış gibiBu adamın paradan başka sizinle konuşacağı bişey yok mu ya yatıp kalkıp para diyor anca
Çocuklar nasıl alıştılar mı keyifleri yerinde mi diye soruyor mu hiç gerçekten merak ediyorum?Para konusunu kapatınca anasından bahsediyor sanki çok umrumdaymış gibi
Allah yardımcısı olsun. Kadını ihtiyacın var mı diye soracağına para istiyor yazıklar olsun böyle erkeğe de babaya daAklıma geldi şimdi, began 1 eylülde göreve başladığı için ona 1.5 maaş yatmış olması lazım. Bu ay iyi para gelmiş olabilir ama
Derece ve Kademeye Göre 2023 Temmuz Öğretmen Maaşları
Uzman/Baş Öğretmenlik, Sendika Tazminatı, Ek ders ücreti vb. Derece ve Kademeye Göre 2023 Temmuz Öğretmen Maaşlarıwww.ogretmenx.com
Bu habere göre maaşı yaklaşık 23bin. Sınıfçı olduğundan ek dersi de yaklaşık 5 bin olur (ddh + nöbet + rehberlik ve planlama+ ek ders). Ama o ayın 1i ve 6sı arasında yatar. Yani mesai ile alacağı maaş 28bine yaklaşır.
Branş öğretmenlerinin kolay kolay bu kadar ek dersi olmaz. Özellikle destekleme ve yetiştirme kurslarına gelen sınırlamadan sonra.
Dürüst olalım arkadaşlar 3 evladını hakkıyla doyurup masraflarını karşılamaya evin masraflarını kapatmaya bu para ancak yeter. 10 bin 20bin kocasına falan gönderemez. Çocuklarını sefil ederek kocasına para göndermek sefilliğin yanında bir de evladının günahına girmektir. Adam bir başına kira bile ödemeden 24bin (ortalama olsun diye bu rakam) yiyecek, karısı 3 çocukla bir de birikim yapacak, oldu canım, gitsin ötede oynasın. Kadın taşındı zaten, evin eksiği gediği vardır, bu ay yatan 1.5 maaş ancak toparlar kadını, hatta belkide toparlamaz bile. Lojman eskiyse ki öyledir muhtemelen dünya kadar tamir işi arızası da olacak.
Ayyyyyyyyyyy kusucaaaaammmmm.Az önce aradı, kendi maaşı bitmiş bana bir destek çık diyor. Benim biraz işlerim var sonra görüşürüz dedim kapattım.
Çocuklar çok mutlu şükür. Babadan pek bahsetmiyorlar. Memlekete geri dönmek istemiyorlar.Çocuklar nasıl alıştılar mı keyifleri yerinde mi diye soruyor mu hiç gerçekten merak ediyorum?
Buna çok sevindim. Ama noktalama koymadığım için sorum yanlış anlaşılmış :)Çocuklar çok mutlu şükür. Babadan pek bahsetmiyorlar. Memlekete geri dönmek istemiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?