Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Az önce aradı, kendi maaşı bitmiş bana bir destek çık diyor. Benim biraz işlerim var sonra görüşürüz dedim kapattım.
Ay delirmemek elde değil, sen biliyorsun bu adamın nereye ne kadar borcu var. Hakikaten bitmiş midir maaşı, ben inanmak istemiyorum

Ay delirmemek elde değil, sen biliyprsun bu adamın nereye ne kadar borcu var. Hakikaten bitmiş midir maaşı, ben inanmak istemiyorum
Kredi kartını ödemiştir. Zaten nakit kullanmıyor her şeyi kredi kartı ile alıyor.

Kredi kartını ödemiştir. Zaten nakit kullanmıyor her şeyi kredi kartı ile alıyor.
Eksiye düşmediğinden eminsen kesinlikle gönderme, zaten göndermeyeceksin biliyorum da. Şu an yapabileceği tek şey sana kredi kartı bıraktıysa onu iptal ettirmek. Maaşın yattığı için kredi kartı talebinde bulunduğun anda banka sana zaten gönderir.

Manyak herif yaa. 30bini yemiş destek çık diyor bi de he.

Sen ondan isteme diye yapmıştır.
Belki uçak bileti nakliye masrafı falan derken sıkışmıştır. Yok bunlar nakit ya da birikimden ödendiyse adamın arsızlığından ibaret her şey

Eksiye düşse de benim yapabileceğim bir şey yok çünkü benim hala bir sürü eksiğim var çocuklardan dolayı.

Belki uçak bileti nakliye masrafı falan derken sıkışmıştır. Yok bunlar nakit ya da birikimden ödendiyse adamın arsızlığından ibaret her şey
Nakit olarak ablasından borç aldı. Ablası istediğin zaman eline geçince öde acelesi yok dedi ama beni bu yönden sıkıştırmaya çalışıyor ablama borcumu bu ay kapatayım diye.

Allah yardımcısı olsun. Kadını ihtiyacın var mı diye soracağına para istiyor yazıklar olsun böyle erkeğe de babaya da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…