Aramadı. Şaşkınım
Evet soruyor. Hatta çocuklarla konuşmaya çalışıyor ama onlar pek umursamıyor.Buna çok sevindim. Ama noktalama koymadığım için sorum yanlış anlaşılmış :)
Eşin olacak hödük çocukların halini hatırını soruyor mu?
Az önce haber verdi anasına gitmiş, iki gün onda kalacakmış.Ben diyorum o yola cikti geliyor bizzat alacak parayi
Ben de söylemek istemiyorum avukata danışacağım.Ay lütfen dava açtığınız söylemeyin
Ohhh ne güzel Ana ogul bir birlerini sisirirler Bol bolAz önce haber verdi anasına gitmiş, iki gün onda kalacakmış.
Maaşın kalanını beraber gömecekler galibaAz önce haber verdi anasına gitmiş, iki gün onda kalacakmış.
Çocuklar için para ayırmamış mı peki hiç sormuyor mu?Ben de söylemek istemiyorum avukata danışacağım.
Sana 2 hafta önce 5 bin bıraktım. O yeter diyor.Çocuklar için para ayırmamış mı peki hiç sormuyor mu?
Sana 2 hafta önce 5 bin bıraktım. O yeter diyor.
Hiç oralı olma, bu ne baskı ya, hasta ruhlu mahlukSana 2 hafta önce 5 bin bıraktım. O yeter diyor.
23 000 alan memur kalmadı en duşuk 27 000 e yakın
Neye yetecekmiş okula başladılar, yeni bir yere taşındılar millet tüm maaşını çocuklarına harcıyor bu ne aymazlık sizi önemsemiyor olabilir ama çocuklarını düşünmesi lazımdı.Sana 2 hafta önce 5 bin bıraktım. O yeter diyor.
Bir de çocuklarını özleyip zırt pırt gelmesi gerekir. Parasını bile senden istiyor.Neye yetecekmiş okula başladılar, yeni bir yere taşındılar millet tüm maaşını çocuklarına harcıyor bu ne aymazlık sizi önemsemiyor olabilir ama çocuklarını düşünmesi lazımdı.
Bu beğenmeyenler neyi begenmedı acaba23 000 alan memur kalmadı en duşuk 27 000 e yakın
Ne güzel bir hayal dünyası. Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz acaba?23 000 alan memur kalmadı en duşuk 27 000 e yakın
Ona göre hepsi lüzumsuz masraf. 2 defter al 2 ders için arkalı önlü kullansın3 çocuk. Yeni okula başlayacaklar, hepsinin forması ayakkabısı kırtasiye malzemesi... Yeni şehrin ve yeni kurulan evin masraflarını dahil bile etmiyorum.
Duymazdan geliyorum.Hiç oralı olma, bu ne baskı ya, hasta ruhlu mahluk
Parayı her şeyden çok sevince böyle oluyor.Neye yetecekmiş okula başladılar, yeni bir yere taşındılar millet tüm maaşını çocuklarına harcıyor bu ne aymazlık sizi önemsemiyor olabilir ama çocuklarını düşünmesi lazımdı.
Belki 15 tatilde gelirmiş bir de yaz tatili. Daha napsın?Bir de çocuklarını özleyip zırt pırt gelmesi gerekir. Parasını bile senden istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?