Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Suan bosanmayacak gibi muhabbet ediliyor , para istiyor herşey yolunda sanıyor böyle adamdan nasıl bosanilir ki :/
boşanmayı nasıl karşılayacak en azından o yola net şekilde girildiğini bilmesi gerekmez mi ?
Hiçbir şeyin yolunda olmadığını gayet iyi biliyor kendini kandırmaya çalışıyor

Peşpeşe arıyor. Açmasam müdürü bile arar noldu diye.
Ben seninle daha fazla muhatap olmak istemiyorum gayet net bitti adama he he dedikçe arayıp sizden para istemeye devam edecek çakal sizi ikna ettiğini sanıyor şuan göndereceğinizi düşünüyor hala müdürü ararsa arasın telefonum bozulmuş hocam bu kadar

İkna etmeye çalışıyor. Önceden olsa aç gözlüsün Allah gözünü doyursun derdi. Şimdi canım ne oldu gönderecek misin, lütfen gönder diyor.

Hiçbir şeyin yolunda olmadığını gayet iyi biliyor kendini kandırmaya çalışıyor
Bu erkek milleti niye ölü taklidi yapınca herşey düzeldi zannediyor ben gerçekten artık anlamıyorum.
Allah sabır versin bu adam zor paranızın peşini bırakır..
şehir dışında olduğunuz için hayatında biri mi var diye zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışır .

Avukatla boşanma yoluna girilip dilekçe verdiyseniz şunu unutmayın burda kullanacağınız kanıtları vazgeçmeniz, kocanizi affetmeniz halinde kullanamazsınız.
Bol bol kanıt toplayın, avukatınza bol danışın.

İkna etmeye çalışıyor. Önceden olsa aç gözlüsün Allah gözünü doyursun derdi. Şimdi canım ne oldu gönderecek misin, lütfen gönder diyor.
Yalvarmasi hoşunuza gidiyor galiba adam inanılmaz sünepe sinir bozucu ben asla konuşmadım böyle yaptıkça kendime olan bütün saygımı kaybederdim ben böyle bir adamla niye evlendim diye ne yaparsa yapsın isterse kendini yirtsin siz kendinizi garantiye aldınız bundan korkmaya gerek yok

Aynı evin içindeyken de soruyordu, birini mi buldun, beni boşayacak mısın diye.

Avukatla görüşüp bir yol çizeceğim. O muhatap olman gereksiz derse engelleyeceğim.

Ay bu mesajından sonra bi irrite oldum sizden . Merak etmeyin paranızda gözü yok kimsenin . Ülkenin ekonomik durumunu değerlendiriyorlar .
Orada gülerek cevap yazmışım. Google'a çıkınca zaten herkesin maaşı az çok yazıyor. Niye yazmak zorunda olayım?

Ay bu mesajından sonra bi irrite oldum sizden . Merak etmeyin paranızda gözü yok kimsenin . Ülkenin ekonomik durumunu değerlendiriyorlar .
Ben bir yerde ayrıntısıyla yazdım ne kadar alacağını, ilerleyen mesajlarda mevcut

Orada gülerek cevap yazmışım. Google'a çıkınca zaten herkesin maaşı az çok yazıyor. Niye yazmak zorunda olayım?
Googleda yazanla gercekleri kiyasliyorjar bunu anlayamadiniz mi hala ? Zorunda değilsiniz tabiki niye zorunda olasınız. Ama konu sizin maaşınız üzerinden ilerlediği için birkaç üye merak etmiş sormuş cevap verseniz daha şık olurdu. Herkes sizin için endişe ederken yaptığınız bence o üyeye ayıp olmus.

Daha önce bunun cevabını defalarca verdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…