Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç sorun değil yeter ki birilerine faydamız olsun.

İleride kızım neden babamdan ayrıldı der mi diye soruyorsunuz ya; tıpkı sizin gibi babasıyla aynı evde yaşadığı halde babasının ilgisine, sevgisine muhtaç bir evlat olmasını istemiyorsanız, sürekli babasından bir şeyler bekleyip de hayal kırıklığına uğrayan bir kız çocuğu olmasını istemiyorsanız, babasından dolayı üst üste biriken hayal kırıklıkları yaşayıp hayattan soğumasını istemiyorsanız tam da kızınız için boşanmak zorunda olduğunuzu fark edeceksiniz.
Kızınız şu an sevilmediğinin farkında fakat dile getiremiyor. İleride babam beni neden sevmedi diye sosyal medyada konu açmasını, sevgisiz babasından dolayı terapi almasını, erkekler tarafından sevilmeyeceğine dair özgüven kaybı yaşamasını istemiyorsanız hızlı kararlar vermek zorundasınız

Hiç sorun değil yeter ki birilerine faydamız olsun.
Sağ ol Began, valla evlilik dediğin sevgi saygı ve hayat müşterekliğidir ama özür dilerim ne senin eşinde ne hilal1010’un eşinde bunu görmedim, adamlar resmen maddi sömürücü, evliysen senin benim olmaz bizim olur her şey beraber yapılır ama bunlar kendilerini eşlerine yaslamış bir kuruşları gidecek diye kanları çekiliyor, elimde olsa paralarını yok edip kanları nasıl çekiliyor izlemek isterdim, insan çocuğundan esirger mi en çok çocuklarına harcama yapmamaları nevrimi döndürdü.

Bütün sorularınızın cevabını kendiniz vermişsiniz aslında. Siz mutlu olduğunuz sürece çocuğunuz mutlu olucak. Ben babama çok düşkünüm çünkü o da bana çok düşkün. Eşimin ailesi 5 yaşındayken ayrılmışlar eşim 36 yaşında o günden beri görüşmemiş ama anne tarafı o kadar güzel bir aile olmuş ki ben baba eksikliğini hiç hissetmedim diyor küçükken de ilgilenmediği için bildiğim birşey değildi der hep kendisi. O yüzden sizin çocuğunuz zaten baba sevgisi bilmiyor adam zaten sözde baba boşanınca da sözde baba olarak kalamaya devam edecek. Ayrılırsanız belki panikleyip kızıyla ilgilenmeye bile başlayabilir

Benim eşimle sorunlarım var ama mümkün olduğunca bunu çocuklara yansıtmadım. Eşim çocuklara herhangi bir olumsuzluk yansıttığında karşılığını mutlaka verdim, onu pişman ettim. Çocuklarımın yaptığı resimleri bu konuda uzman bazı arkadaşlara yorumlattım. Çocuklarım gayet mutlu çocuklar olarak nitelendirildi. Çünkü kendime dair konularda sussam da çocuklarımla alakalı bir şeylerde eşimin karşısına geçip hak ettiği her şeyi söyledim, öyle davrandım. Çocuklarımı ezmesine, onları üzmesine mümkün olduğunca izin vermedim.

Kreş mutfak faturalar iste
Kreşi geçin o ortak ödeme gibi bir şey kırtasiye masrafını bile sizden alıyor, geriye mutfak ve faturalar kalıyor, mutfağı da alışverişleri size yaptırdığı zamanları kar sayıyor, ev kredisi sizde, çocuğun giyimi kuşamı ihtiyaçları, sizin ihtiyaçlarınız sizde, kıymetli arabasını size vermediği için kendinize almak zorunda kaldığınız araba kredisi sizde, ohoooo eşiniz birikim yapabiliyor demek ki, kızından sizden kısıyor kendisine de harcıyor, size gelince ne gerek var diyor kendisine kıyafet alıyor ve buna rağmen benim sayemde milyonluk evde oturuyorsun sana ve ailene biz on gömlek fazlayız diyor öyle mi? Kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkarmak yerine hala onun kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip bir de yemek mi yapıyorsunuz bu adama?

Iste gözüm yeni açıldı ve bu açılmış hali o yüzden bu adamdan bir an evvel kurtulmak istiyorum bende cebini daha fazla doldurmayacagim

Iste gözüm yeni açıldı ve bu açılmış hali o yüzden bu adamdan bir an evvel kurtulmak istiyorum bende cebini daha fazla doldurmayacagim
Dilerim en kısa zamanda başarırsınız Eşinden kıymet ve saygı görmeyen üstüne yetmezmiş gibi maddi manevi sömürülen tüm hemcinslerim başarır inşallah

Bir daha sayemde milyonluk evde oturuyorsun derse parayı veren düdüğü çalar sen benim sayemde milyonluk evde oturuyorsun lütfedip sana bir de ortak tapu yaptım deyin, altta kalmayın en azından altta kalmamayı kendinize borçlusunuz.

Son düzenleme:
konularınızı okudum da
yani siz şimdi kızınızı mutlu mu sanıyorsunuz

Tüm konularınızı biliyorum okudum yorum da yazdım. Uzman değilim teşhis koyamam belki ama tecrübe ettiğim hayattan öğrendiğim kadarıyla sizin akıl sağlığınızı asla normal görmüyorum. Kızınızı bahane ediyorsunuz ama siz vazgeçemiyorsunuz eşinizden. Eğer maaşınız olmasa bir nevi ev hanımı olup o adamın getirdiklerine muhtaç olsanız anlayabilirdim bu yaşadığınız gelgitleri. Ama kızınızın yaşadığı tüm yoksunluklarda en az eşiniz kadar siz de suçlusunuz o yüzden sadece eşinizi suçlayamayacağım bu konuda kusura bakmayın.

B Began sen nasılsın, hafta sonu nasıl geçiyor. Paragözden yeni atak var mı?
Avukatla görüştüm bugün. Eşinle görüş, anlaşmalı olması için şansını dene, sonra ben devreye girerim dedi. Az önce eşim 25.000 TL istedi. Ben de yarın kararımı açıklayacağım. O yüzden iyi ama gerginim.

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin. Çok gergin bir sürece giriyorsun. Bakalım boşanma kararını duyunca işler nereye evrilecek.

Avukat iletişim kursun istiyordun. Avukat senin söylemeni istemek için bir gerekçe sundu mu

Artık kafayı yer insan eski mesajları görmesem gercek değil diyeceğim

Maaşınız bile o kadar değil. Nasıl verecekmişsiniz o parayı? Onu da söyledi mi?

Senin herifin gelişine şöyle bir kafa atsam rahatlar gibiyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…