Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah kolaylık versin. Çok gergin bir sürece giriyorsun. Bakalım boşanma kararını duyunca işler nereye evrilecek.

Avukat iletişim kursun istiyordun. Avukat senin söylemeni istemek için bir gerekçe sundu mu
Amin.

İlk adımı sen at kocan bana tepkili olmasın. Ben ikna sürecinde devreye girerim dedi. Mantıklı açıklaması bu.

1,5 maaş aldım ya hepsini gönder diyemiyor da böyle diyor.
Tamam 1,5 akın. Size üç çocukla kalan en fazla ne ki bu kadar yüksek bir tutarı istiyor? Siz bu adamla 15 yıl yan yana gelmeseniz, sizden para aldığı sürece evli kalabilir bu adam. Peki borcu ne kadar da sizden bu parayı istiyor?

Sanırım 20.000 civarı

Evet maalesef.

Peki avukat nasıl konuşacağınız konusunda yönlendirdi mi?

Ilımlı uyuşma yönünde mi yoksa anlaşmalıda isteklerimi kabul et yoksa.. gibi tehditvari mi?

Bir de avukatla bi netleştirseydin keşke örnek bir protokol hazırlasaydınız. Ne isteyeceksin nasıl isteyeceksin bişey söyleseydi. Bana tuhaf geldi sen söyle ben ikna edeyim ne? Anlaşmalıda ikna et. Tamam ama anlaşmalıda ne sunayım adama bi yardımcı ol yani.

Birçok şey konuştuk, başlangıç olarak benim söylememin daha doğru olduğunu düşünüyor. Eğer sıkıntı çıkarırsa ya da yokuşa sürerse beni arasın, ben ikna ederim diyor.
Protokol işini eşinle konuştuktan sonra hallederiz dedi. Eşinin tavrına göre anlaşmalı veya çekişmeli olup olmayacağına bakar ona göre hazırlarız dedi.

Hakkında hayırlısı olsun began. Aslında böyle konular mesajla söylenmez ama senin eşin çirkefleşebilir mesajlar da kanıt olabilir. Bilemedim nasıl yaparsın.

Ayrıca senden para istediklerini de mesajla belgelesen çok iyi olur. İşi yokuşa sürerse 3 çocuğuma ve bana ekonomik şiddet uyguluyor der ispatlsrsın. Hatta koliyle makarnalar falan bu ları söyleyip teyit ettirsen işine yarayabilir.

İşte bu yüzden inceleyip sık dokumam lazım. Mesajla haber vereceksem nasıl cümleler kurmam lazım? arayacaksam ne demeliyim?

Ayy şiddete meyilli biri değilim ama eşinize kafa göz dalasım geliyor okudukça. Bu nasıl paragözlük!! Çocuklarını, sizi, orada ne ile geçineceğinizi hiç mi umursamıyor?! Tam delirmelik, bu kadar da yüzsüz olunmaz ki!
Siz delil topladınız mı hiç, bunları mesajla falanda yazıp istiyor mu? Avukatınız ne diyor bununla ilgili. Çünkü sizin boşanma anlaşmalı olmayacak gibi, uzar da uzar mahkeme işi. Bir de o adamdan sağlam nafaka, tazminat almak lazım.

Avukatım anlaşmalı olmasından yana çünkü 2-3 yıl hatta daha da uzaması seni yıpratır dedi. Şimdi mesajla benden talebini dile getireyim mi yoksa yarın telefon açıp direkt yüzüne çat çat her şeyi söyleyeyim mi onu düşünüyorum.

Nasıl yapmalısın inan bilemiyorum çok karışık. Mesaj yazsan da muhtemelen geri arayacaktır. Sonra saçmalayacaktır psikolojini sağlam tutman kendini tutamadığın yerde muhatap olmak istemiyorum diyip telefonu kapatman lazım.

Ee 25 bin istemiş ya ben seni boşuyorum ne parası deyin.Adam resmen paranın kölesi olmuş. Siz atanmasaydınız ne yapacaktı para para diye sizi mi satacaktı bu şeref yoksunu. O kadar sinirlendim ki şu an. Bu adam ne sizi ne çocukları haketmiyor hatta mutlu olmayı bile haketmiyor

Evet mesaj atsam da mutlaka beni arayacaktır

Maalesef Adam son zamanlarda kafayı yedi para para diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…