İşte o yüzden avukat önce sen konuş. Sonra gerekirse o beni arasın ya da ben onu ararım dedi.Mesajı ciddiye almaz. Hoş telefonda konuşsan da ciddiye almaz.
Adam bosanacağına inanmıyor
Direk telefonda konuşarak söyleyin. Mesajı görse de ciddiye almayıp sizi her türlü yerden arayıp konuşmaya çalışacak.Avukatım anlaşmalı olmasından yana çünkü 2-3 yıl hatta daha da uzaması seni yıpratır dedi. Şimdi mesajla benden talebini dile getireyim mi yoksa yarın telefon açıp direkt yüzüne çat çat her şeyi söyleyeyim mi onu düşünüyorum.
Ada ben ayrılmak istiyorum de o paradan konuşurkenİşte o yüzden avukat önce sen konuş. Sonra gerekirse o beni arasın ya da ben onu ararım dedi.
Evet kesinlikle öyle yapar, başımın etini yer.Direk telefonda konuşarak söyleyin. Mesajı görse de ciddiye almayıp sizi her türlü yerden arayıp konuşmaya çalışacak.
Şok olsun :)Ada ben ayrılmak istiyorum de o paradan konuşurkenEki Görüntüle 3302612
Teşekkür ederim İnşallah ikna edebilirim. Dediğiniz gibi ısrarla arar rahatsız eder. Açmazsam başka telefonlardan arar.sanki arasanız daha iyi olur gibi. hem mesajda bir anda sinirlendirir falan yanlış bir şey yazarsınız, çirkeflelir kanıt olmasın. Bir de zaten mesaj atsanız hemen arar, arayyınca açmayacak mısınız? Engelleseniz yazıp bu sefer inat eder anlaşmaz falan. Dilerim sizler için en güzeli olur, kararlılığınızı ve duruşunuzu çok beğeniyorum.
Taksitlendirir her halde ya, o kadar vicdansız değillerdir. Bir arkadaşımın nafakasından kesiyor her ayMaaşınız bile o kadar değil. Nasıl verecekmişsiniz o parayı? Onu da söyledi mi?
Delil oluşturmaya devam etmek için mesajla haber vemen bana daha mantıklı geliyor, aramaya engelle ve mesajla iletişim kuracağınınsesine tahammülün olmadığını söylersin. AYlardır uyguladığın psikolojik şiddet ve çocuklarıma harcayacağım maaşıma göz koymana daha fazla dayanamayacağım gibisindenAvukatım anlaşmalı olmasından yana çünkü 2-3 yıl hatta daha da uzaması seni yıpratır dedi. Şimdi mesajla benden talebini dile getireyim mi yoksa yarın telefon açıp direkt yüzüne çat çat her şeyi söyleyeyim mi onu düşünüyorum.
Bu da çok mantıklı ama inat edip anlaşmalı olmazsa beni uğraştırırDelil oluşturmaya devam etmek için mesajla haber vemen bana daha mantıklı geliyor, aramaya engelle ve mesajla iletişim kuracağınınsesine tahammülün olmadığını söylersin. AYlardır uyguladığın psikolojik şiddet ve çocuklarıma harcayacağım maaşıma göz koymana daha fazla dayanamayacağım gibisinden
Bence anlaşmalı olmayacak zaten, başkasını buldun o yüzden yapıyorsun, boşanmayacağım diyecek. Moralini bozmak istemiyorum ama bence bu adamdan anlaşma falan çıkmazBu da çok mantıklı ama inat edip anlaşmalı olmazsa beni uğraştırır
Panda Hanım ama aşırı gerçek dışı istekleri yok mu sizce de?Began hanim aklima baska bisey geliyor. Bu adamın para diye inlemesjnin baska sebebi olabilir mi? Mesela zamaninda ailenize borc vermistir, geri alamamistir. Yahut sizin bilmediginiz baska buyuk miktarda borcu/kredisi olabilir mi?
Avukatla görüştüm bugün. Eşinle görüş, anlaşmalı olması için şansını dene, sonra ben devreye girerim dedi. Az önce eşim 25.000 TL istedi. Ben de yarın kararımı açıklayacağım. O yüzden iyi ama gerginim.
Panda Hanım ama aşırı gerçek dışı istekleri yok mu sizce de?
Konu sahibinin tüm maaşını istiyor neredeyse. Kadın gönderse alacak yani bayağı bayağı. Eee 4 nüfus bir ay nasıl geçinecek o zaman? Bunu düşünmemesi aşırı tuhaf.
Paraya aşırı derecede kafayı takmış zaten. Duymazdan gelindiğini, gönderilmeyeceğini bile bile istemeye devam ediyor.Tabiiki öyle, adam hakli demiyorum. 4 kisi tek maasla kirada gecinemez deyip kendisinin para yollamasi lazim zaten.
Bana şöyle geliyor. Adam sanki sepetlenecegini anladi ve bosanmadan evvel ya alacağımı tahsil edeyim ya da ne koparsam kar kafasında. Coluk cocuk hic biseyi gozu görmüyor. Bir sebep varmis ve onu bilmiyormusuz gibi geliyor bana. Diger taraftan bakinca adam yillarca tek basina calisip ailesini gecindirmis. Began'ın atanacagi, calisacagi muallak olmasina ragmen sorumluluklarini yerine getirmis. Simdi ne oluyor, yangindan mal kacirmaya calisiuor gibi davraniyor anlamıyorum. Araba almak istiyor biliyorum ama kadinin bir ay bile nefes almasına müsaade etmedi. Bisey icin acele ediyor gibi davraniyor
Paraya aşırı derecede kafayı takmış zaten. Duymazdan gelindiğini, gönderilmeyeceğini bile bile istemeye devam ediyor.
Ben bir kere isterim mesela, vermiyorsa üstelemem. Ki bu üstelemenin de üstünde bir durum. Her gün her gün söylüyormuş. Ben anlam veremedim şahsen.
Olabilir ama Began için nedenler çok da önemli olmayabilir. Eşler birbirlerinden bir şey isterken makul olmamalılar bence.Bende isteyemem surekli. O yuzden bi yere borcu varsa ve gunu geciyorsa diye israr ediyoe olabilir diye düşündüm . Bilmedigimiz bisey var bence, hatta Began da bilmiyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?