Ben de çok umutlu değilimBence anlaşmalı olmayacak zaten, başkasını buldun o yüzden yapıyorsun, boşanmayacağım diyecek. Moralini bozmak istemiyorum ama bence bu adamdan anlaşma falan çıkmaz
İş arkadaşları hep kredi çekip araba almış. Hepsi karısının maaşını yönetiyormuş. Onun da istediği bu. Ben parayı çarçur edermişim biriktiremezmişiz. Böylece araba alamazmışız.Began hanim aklima baska bisey geliyor. Bu adamın para diye inlemesjnin baska sebebi olabilir mi? Mesela zamaninda ailenize borc vermistir, geri alamamistir. Yahut sizin bilmediginiz baska buyuk miktarda borcu/kredisi olabilir mi?
Uzamasını istemiyorum ama inat ederse de başka çarem yok.isteyince avukata verdim de
neden diye sorarsa boşanmayı öğrenmiş olur
paraya kıy iyi bir avukat tut lütfen
bence bu adam anlaşmaya yanaşmaz
uzaktan uğraşıp dursun uzarsa uzasın haklarından vazgeçme
O tek başına çalışmadı ki ben de çalıştım. Evi beraber aldık. Çalışmayı bırakmamın nedeni de 3 çocuğumun küçük olmasıydı. 3 çocuğa rağmen üniversite okudum bitirdim üniversite biter bitmez ücretli olarak çalışmaya başladım ve atandım.Tabiiki öyle, adam hakli demiyorum. 4 kisi tek maasla kirada gecinemez deyip kendisinin para yollamasi lazim zaten.
Bana şöyle geliyor. Adam sanki sepetlenecegini anladi ve bosanmadan evvel ya alacağımı tahsil edeyim ya da ne koparsam kar kafasında. Coluk cocuk hic biseyi gozu görmüyor. Bir sebep varmis ve onu bilmiyormusuz gibi geliyor bana. Diger taraftan bakinca adam yillarca tek basina calisip ailesini gecindirmis. Began'ın atanacagi, calisacagi muallak olmasina ragmen sorumluluklarini yerine getirmis. Simdi ne oluyor, yangindan mal kacirmaya calisiuor gibi davraniyor anlamıyorum. Araba almak istiyor biliyorum ama kadinin bir ay bile nefes almasına müsaade etmedi. Bisey icin acele ediyor gibi davraniyor
Bende isteyemem surekli. O yuzden bi yere borcu varsa ve gunu geciyorsa diye israr ediyoe olabilir diye düşündüm . Bilmedigimiz bisey var bence, hatta Began da bilmiyor olabilir
Israrla dediği şu; benim iş arkadaşlarım karısının maaşını yönetiyor, birikim yapıyor. Hepsi araba aldı biz de araba almalıyız.Olabilir ama Began için nedenler çok da önemli olmayabilir. Eşler birbirlerinden bir şey isterken makul olmamalılar bence.
Ben sevgilimden bir şey isterken makul oluyorum. Maaşlı adam sonuçta, yapamayacağı bir şeyi devamlı dikte edersem sonunda beni terk eder. Düşüncesizce istemeye devam edersem, bir noktadan sonra o da beni düşünmek istemez.
İsteklerinin makul olmadığını nasıl anlayamadı ben oradayım işte.
Tamam da 3 çocuk ne yesin? Arabayı mı yiyecekler?Israrla dediği şu; benim iş arkadaşlarım karısının maaşını yönetiyor, birikim yapıyor. Hepsi araba aldı biz de araba almalıyız.
Makarna bize yeter 3 sene :)Tamam da 3 çocuk ne yesin? Arabayı mı yiyecekler?
Yani hiç gerçekçi değil planı. İmkansızı istiyor sürekli, onu demek istedim.Makarna bize yeter 3 sene :)
Düzeltme yapalım. Began atanmadan önce de çalışıyordu.Tabiiki öyle, adam hakli demiyorum. 4 kisi tek maasla kirada gecinemez deyip kendisinin para yollamasi lazim zaten.
Bana şöyle geliyor. Adam sanki sepetlenecegini anladi ve bosanmadan evvel ya alacağımı tahsil edeyim ya da ne koparsam kar kafasında. Coluk cocuk hic biseyi gozu görmüyor. Bir sebep varmis ve onu bilmiyormusuz gibi geliyor bana. Diger taraftan bakinca adam yillarca tek basina calisip ailesini gecindirmis. Began'ın atanacagi, calisacagi muallak olmasina ragmen sorumluluklarini yerine getirmis. Simdi ne oluyor, yangindan mal kacirmaya calisiuor gibi davraniyor anlamıyorum. Araba almak istiyor biliyorum ama kadinin bir ay bile nefes almasına müsaade etmedi. Bisey icin acele ediyor gibi davraniyor
O tek başına çalışmadı ki ben de çalıştım. Evi beraber aldık. Çalışmayı bırakmamın nedeni de 3 çocuğumun küçük olmasıydı. 3 çocuğa rağmen üniversite okudum bitirdim üniversite biter bitmez ücretli olarak çalışmaya başladım ve atandım.
Olabilir ama Began için nedenler çok da önemli olmayabilir. Eşler birbirlerinden bir şey isterken makul olmamalılar bence.
Ben sevgilimden bir şey isterken makul oluyorum. Maaşlı adam sonuçta, yapamayacağı bir şeyi devamlı dikte edersem sonunda beni terk eder. Düşüncesizce istemeye devam edersem, bir noktadan sonra o da beni düşünmek istemez.
İsteklerinin makul olmadığını nasıl anlayamadı ben oradayım işte.
Ben anladım Panda Hanım sizi. :) Sadece beyefendiyi anlayamadım.Ben sizin çalıştığınızı bilmiyodum. Ortak bi cevap vermiş olayim. Adam mal mulk sahibi olmak ister gibi değil sanki vadesi gecmis borcu odemek ister gibi aceleyle ve israrla istiyor. Para biriktirmek isteyen insan tamam sen bi gelirine giderine bak, eline avucuna para kalacak mi, bende şu kadar para arttirmaya calisacagim vs diye hesap kitap yapar. Adam icra memuru gibi davraniyor. Beganı baska ihtimallere karsi uyarmak istedim
Onu bende anlayamadimBen anladım Panda Hanım sizi. :) Sadece beyefendiyi anlayamadım.
Delil topluyorum. Kavga aninda video alıyorum kavga ederken msjlar var onların ekran görüntüsü aldim etrafımda birkaç kişi de şahit var şiddete tanıklık edebilecek maddi sorunlara tanıklık edebilecek. Bir de önceden alışverişleri yapınca yarı parasını istiyordu ben onların hepsinin açıklama kısmına ne olduğunu yazdım onları da kabul olursa delil gostercem. Zaten söyle birsey okudum ne kadar doğru bilmiyorum da beyanların aksini ispat edemezsen doğru kabul edilirmiş. Şimdilik bunlar elimdeHilal1010 delil toplamalı. Bence kendiside artık farkında. Kısır döngüsünü kırmaya başladı.
Nasıl delil toplayabilir bunları konuşalım. Burayı okuyanlarda öğrenmiş olur.
İç arkadaşları yüksek bir yerden atlasa kendi de atlayacak mıymış yoksa bu en uzağa ben işerim yarışı kendine gelince bitiyor mu?Israrla dediği şu; benim iş arkadaşlarım karısının maaşını yönetiyor, birikim yapıyor. Hepsi araba aldı biz de araba almalıyız.
Yapabilir beklerimİç arkadaşları yüksek bir yerden atlasa kendi de atlayacak mıymış yoksa bu en uzağa ben işerim yarışı kendine gelince bitiyor mu?
Began hanım da çalışmış. Adamın tek başına çalıştığı falan yok. Adam bildiğiniz paracıTabiiki öyle, adam hakli demiyorum. 4 kisi tek maasla kirada gecinemez deyip kendisinin para yollamasi lazim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?