- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.108
- 1.123
Henüz söylemedim, akşama doğru söyleyeceğim diye düşünüyorum.
Ben de meraktan geldim. Bizi habersiz bırakma begannnn
Mesai bitsin ondan sonra söylemeyi düşünüyorum.Muhtemelen henüz o işe girememiştir. Okuldan sonra ancak sıra gelir. Cebelleşmesi bitince bizi de haberdar edeceğine eminim
Maalesef bazı aksilikler oldu, yarına kaldı galiba.
İyi misiniz, çocuklarda bir sıkıntı mı varMaalesef bazı aksilikler oldu, yarına kaldı galiba.
İyiyiz çok şükür, başka bir aksilik durumu var.İyi misiniz, çocuklarda bir sıkıntı mı var
İyiyiz çok şükür, başka bir aksilik durumu var.
Taşınmadan önce bana ait tüm kredi kartlarımı almış. Yenilerini istedim onları bekliyorum. Ondan sonra konuşacağım.Var mi gelişme aklım burada
Senden habersiz mi almış kartlarını?Taşınmadan önce bana ait tüm kredi kartlarımı almış. Yenilerini istedim onları bekliyorum. Ondan sonra konuşacağım.
Çünkü elimde sadece bir tane kredi kartı var o da eşimin.
Nakit avans çekmiş olabilir mi ekstrelere iyice bakınTaşınmadan önce bana ait tüm kredi kartlarımı almış. Yenilerini istedim onları bekliyorum. Ondan sonra konuşacağım.
Evet. Normalde çantamda dururdu.Senden habersiz mi almış kartlarını?
Bildiğim kadarıyla çekmemiş. Kartlar onda kaldığı için mecburen iptal ettim.Nakit avans çekmiş olabilir mi ekstrelere iyice bakın
Sırf masraf yapma diye kartları almakta çok yakıştırmış kendine ..Bildiğim kadarıyla çekmemiş. Kartlar onda kaldığı için mecburen iptal ettim.
Maalesef öyle. Çünkü gelmeden önce özellikle kontrol ettim. Bu kartlar bana lazım olur diye ona da söyledim. Ama yerinde yeller esiyor.E çalmış
E yuh artık, daha ne kadar iğrençleşebilir bir insan ya.Taşınmadan önce bana ait tüm kredi kartlarımı almış. Yenilerini istedim onları bekliyorum. Ondan sonra konuşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?