Nereye, ne kadar harcadığımı takip edemeyeceği için böyle bir yöntem seçmiş görünüyor.Sırf masraf yapma diye kartları almakta çok yakıştırmış kendine ..
Hastalık var kaza var sizi geçtim 3 çocuk ya 3 evladının bir ihtiyacı olsa bu nasıl bir aç gözlülük para diye diye gözü dönmüş her şeyi beklenir evladını düşünmeyen bir adamdanMaalesef öyle. Çünkü gelmeden önce özellikle kontrol ettim. Bu kartlar bana lazım olur diye ona da söyledim. Ama yerinde yeller esiyor.
Aslında ben şaşırmadım. Sadece biraz sinirlendim.E yuh artık, daha ne kadar iğrençleşebilir bir insan ya.
Gerçekten çok sabırlıymışsın ben çoktan patlamıştım.Aslında ben şaşırmadım. Sadece biraz sinirlendim.
Bence o yüzden değil, kartlarınızı almış ki siz para göndermez ya da boşanmaya kalkarsanız sizi kendi kartını iptal etmekle tehdit edebilsinNereye, ne kadar harcadığımı takip edemeyeceği için böyle bir yöntem seçmiş görünüyor.
Kişisel haklara rsmen saldırmış eşinde,şu olay bile direk boşanma sebebi.Nereye, ne kadar harcadığımı takip edemeyeceği için böyle bir yöntem seçmiş görünüyor.
Sadece kendi kartının birini bırakmış. Ne alsam hemen mesaj atıyordu ne aldın şunu mu aldın bunu mu aldın diye. Maaş alınca onunkini geri verme planım vardı ama iş uzadı.Hastalık var kaza var sizi geçtim 3 çocuk ya 3 evladının bir ihtiyacı olsa bu nasıl bir aç gözlülük para diye diye gözü dönmüş her şeyi beklenir evladını düşünmeyen bir adamdan
Benim patlamam boşanmayı bildirerek olacak.Gerçekten çok sabırlıymışsın ben çoktan patlamıştım.
Zaten daha önce tehdit ediyordu. O yüzden yeni kartlarımın geleceği güne kadar erteledim kararımı açıklamayı.Bence o yüzden değil, kartlarınızı almış ki siz para göndermez ya da boşanmaya kalkarsanız sizi kendi kartını iptal etmekle tehdit edebilsin
AminAllah size sabir versin.
Hangi birini anlatayım bilmiyorum ki.Kişisel haklara rsmen saldırmış eşinde,şu olay bile direk boşanma sebebi.
Mahkemede bunu belirt bence atlama sakın bunu.
Sakin olmayıp ne yapabilirim ki? Kendimi parçalasam hiçbir şey değişmeyecek. Neyse ki bu sorun yeni kredi kartı ve boşanma ile çözülebilecek bir şey. Ben iyi olacağım o ne yaparsa yapsın.Began Hanım bu adam sizin gideceginizi anladı. Ev onun üzerine benim üzerime bari bir araba olsun mu diyor acaba? Ya da başka büyük meblağ bir borcu vs mi var? Konu giderek çok uçuk bir hal aldı çünkü. Adamın yaptıkları inanilmaz, sizin sakinliginiz inanilmaz.
Bu yaptığı direk hakkına girmek olmuş,aleni çalmış kartını,bu önemli bir ayrıntı bence.Hangi birini anlatayım bilmiyorum ki.
Bu adamın başka derdi olmasın sakın. Sayfalarca giydirdik adama ama günahına mi girdik acaba? Ya psikiyatrik bir bozukluk başladı ya da bir yere sizden sakladığı büyük bir borcu var ya da sizin gideceginizi anladı ben senelerce calistim benim üzerime hiçbir şey yok ev de giderse ne yaparım kafasına girdi. Kart çalmak nedir? Kendini dusurdugu duruma bak.Sakin olmayıp ne yapabilirim ki? Kendimi parçalasam hiçbir şey değişmeyecek. Neyse ki bu sorun yeni kredi kartı ve boşanma ile çözülebilecek bir şey. Ben iyi olacağım o ne yaparsa yapsın.
Taşınma esnasında olan borçlar dışında herhangi bir borcu yok. Dediğim gibi hedefi arkadaşları gibi bir an önce araba almak. Bu hedefine ulaşmak için de benim para harcamama engel olmaya çalışıyor. Çünkü arkadaşları eşlerinin maaşlarına el koymuş.Bu adamın başka derdi olmasın sakın. Sayfalarca giydirdik adama ama günahına mi girdik acaba? Ya psikiyatrik bir bozukluk başladı ya da bir yere sizden sakladığı büyük bir borcu var ya da sizin gideceginizi anladı ben senelerce calistim benim üzerime hiçbir şey yok ev de giderse ne yaparım kafasına girdi. Kart çalmak nedir? Kendini dusurdugu duruma bak.
Neyse siz bosanacaginizi söyleyince dökülür nasıl olsa.
Bir an önce bitsin diye dua ediyorum.Dizi gibi oldu ya, arkası yarın şeklinde.
Eee yine alsın. Tek başına yaşıyor. Hatta annesine taşınsın. Evi de kiraya versin. O paralarla da araba alsın. Çocuk masrafı da yok.Taşınma esnasında olan borçlar dışında herhangi bir borcu yok. Dediğim gibi hedefi arkadaşları gibi bir an önce araba almak. Bu hedefine ulaşmak için de benim para harcamama engel olmaya çalışıyor. Çünkü arkadaşları eşlerinin maaşlarına el koymuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?