Kendi rahatını bozmak istemiyor ki. Ben bir sürü seçenek sundum ama hiçbirini kabul etmedi. Onun derdi benim maaşımın onda durması.Eee yine alsın. Tek başına yaşıyor. Hatta annesine taşınsın. Evi de kiraya versin. O paralarla da araba alsın. Çocuk masrafı da yok.
Delirdi herhalde. Kart çalmasının başka açıklaması yok.
Annesi çok güzel bir kadın herhalde. Muhtemelen o çalışıp siz okurken o kadar cocukla kıt kanaat gecindiniz, şimdi de hic rahat etme buna devam edelim diyor. O yüzden bu ısrarı. Yani eşiniz bence hep görgüsüzmus siz o dönem tahammül etmişsiniz. Şimdi sizin de haliyle tahammülünüz bitti. Bosanmayi planladığınız çok iyi biliyor, kabullenemiyor, daha çok saçmalıyor. Açıklayınca garip bir tepki, yalancı sinir krizi vs olabilir.Kendi rahatını bozmak istemiyor ki. Ben bir sürü seçenek sundum ama hiçbirini kabul etmedi. Onun derdi benim maaşımın onda durması.
Onun ne tepki vereceği benim hiç umrumda değil. Ben şu an kendi rahatımı düşünüyorum. Ondan uzakta huzurum yerinde, keyfim iyi.Annesi çok güzel bir kadın herhalde. Muhtemelen o çalışıp siz okurken o kadar cocukla kıt kanaat gecindiniz, şimdi de hic rahat etme buna devam edelim diyor. O yüzden bu ısrarı. Yani eşiniz bence hep görgüsüzmus siz o dönem tahammül etmişsiniz. Şimdi sizin de haliyle tahammülünüz bitti. Bosanmayi planladığınız çok iyi biliyor, kabullenemiyor, daha çok saçmalıyor. Açıklayınca garip bir tepki, yalancı sinir krizi vs olabilir.
Yuh yaaaa, nasıl bir manyağa çatmışsın sen inanamıyorum. Yenisini isterken gerekçe olarak belirtseydin kocam tarafından izinsiz alınmışlar diye. Bunu da delil yapardın. Adam sen onu bolayasın diye her şeyi yapıyor. Aklı sıra ondan habersiz harcama yapmanı engellemiş. Onun kartıyla ne alsan anında görecek çünkü. Ay küfür edeceğim yaaaa, bir koca daha ne kadar çirkinleşebilir gösterisi izletiyor resmenTaşınmadan önce bana ait tüm kredi kartlarımı almış. Yenilerini istedim onları bekliyorum. Ondan sonra konuşacağım.
Çünkü elimde sadece bir tane kredi kartı var o da eşimin.
Ben böyle sabrederken midemi sakatladım, senin sonun da benim gibi olacak. Allah işlerini kokaylaştırsın ne diyebilirim ki başkaSakin olmayıp ne yapabilirim ki? Kendimi parçalasam hiçbir şey değişmeyecek. Neyse ki bu sorun yeni kredi kartı ve boşanma ile çözülebilecek bir şey. Ben iyi olacağım o ne yaparsa yapsın.
Evet uğraşmak istersem bir sürü falsosu var ama istemiyorum. Bir an önce onun soyadından kurtulayım yeter banaBegan Hanım belki yazacaklarım çok saçma olucak ama siz zaten bu adamı silmiştiniz kafanızdan. Kartlarımı kapamış diye üzülmeyin ohhh bu bile bir delil, adamın anasını ağlatıcam diye sevinin iyice çirkef olun üç çocuğunun ahını alın sülalesini ağlatın lütfen
Ben her gün makarna yiyeceğim. O orada dışarıdan yiyecek. Paşamıza araba alacağız oldu.Adam olsa karıcım üç çocukla gurbette zorlanıcaksın sana araba alalım memleketine dönünce beraber kullanırız derdi. Azıcık zekası olsa konuya böyle yaklaşırdı..
Kendi rahatını bozmak istemiyor ki. Ben bir sürü seçenek sundum ama hiçbirini kabul etmedi. Onun derdi benim maaşımın onda durması.
İnan bana yaşattıkları her an ne kadar haklı olduğumu gösteriyor. O yüzden aynen devam edebilir.Yuh yaaaa, nasıl bir manyağa çatmışsın sen inanamıyorum. Yenisini isterken gerekçe olarak belirtseydin kocam tarafından izinsiz alınmışlar diye. Bunu da delil yapardın. Adam sen onu bolayasın diye her şeyi yapıyor. Aklı sıra ondan habersiz harcama yapmanı engellemiş. Onun kartıyla ne alsan anında görecek çünkü. Ay küfür edeceğim yaaaa, bir koca daha ne kadar çirkinleşebilir gösterisi izletiyor resmen
AminBen böyle sabrederken midemi sakatladım, senin sonun da benim gibi olacak. Allah işlerini kokaylaştırsın ne diyebilirim ki başka
Yeni adres verdim ama bakalım.yeni kartlar eski evinize gitmesin? hep yapıyorlar bunu bankalar yeni adres verilse bile eskisine gidiyor
Eşinize mesaj atsanız kartlarımı gördün mü minvalinde, ona da kabul ettirseniz aldığını, eliniz biraz daha güçlenmiş olmaz mı?Yeni adres verdim ama bakalım.
Erkekler istiyor ki kadın hep o ilk evlendiği zaman ki gibi verici, suskun, kabullenici olsun. Zaman içinde kadının artık abukluklarini kabullenemeyecegini ancak kadın delirince, bosaninca anlıyor. Kolay gelsin. Önce ağlayacak, cirkinlesecek sonra geri adım atacak.Onun ne tepki vereceği benim hiç umrumda değil. Ben şu an kendi rahatımı düşünüyorum. Ondan uzakta huzurum yerinde, keyfim iyi.
Şerefsiz hırsız.Evet. Normalde çantamda dururdu.
Kartlarım gelsin ondan sonra rest çekeceğim. Çünkü onun ne yapacağı hiç belli olmaz.Eşinize mesaj atsanız kartlarımı gördün mü minvalinde, ona da kabul ettirseniz aldığını, eliniz biraz daha güçlenmiş olmaz mı?
Evet çalındı deyip yenisini istedim. O fark edene kadar zaten kartlar benim elime gelir diye düşünüyorum.Şerefsiz hırsız.
Bunu da yaz kenara began. Boşanırken çok işini görür. Kartların yenisini ne diye istedin? Keşke çalındı deseydin. Aklı sıra kendisi senin karta muhtaç edip takip ediyor. Bok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?