Çok geçmiş olsun. Ben onunla zıtlaşmamaya çalışıyorum ki anlaşmalı boşanalım diye benim istediğim bu.Kartlarının çalındığını ve buyuzden emniyete ifade verdiğini söyle(vereceğini değil ama bak verdiğini soyle). Bakalım ne yapacak.Benim eşim cüzdanını caldirdi pazarda emniyete gidip ifade verdik yenisi çıkacak ehliyet kimlik kartlar felan.1 gün sonra pazar yerinin dışında içindeki paralar alınmış cüzdan atılmış buldu belediye işçileri.Cuzdan bize geri geldi ama biz zaten herseyin yenisi için başvuruda bulunmustuk.Biz o gün emniyete gittiğimizde 5-6 kişi daha vardı çalınan hele ablamın biri evde ne kadar takı varsa almis eve hırsız girer diye.pazarda hırsız takı kesesini çekmiş evde calinmadi pazarda gitti bu sefer.
Zitlaşmıcaksınız ki tepkisini ölçeceksiniz sadece.Kartlari alıp almadığını soyleyecekmi acaba diye? Eski kartları bloke etttirseydiniz şifreyi biliyorsa hunharca harcamasin beni bosacak ne koparsam kâr mantığıyla.Çok geçmiş olsun. Ben onunla zıtlaşmamaya çalışıyorum ki anlaşmalı boşanalım diye benim istediğim bu.
Adam gideli çok oldu, farkedilene kadar hepsinin dibini sıyırırdı istese, allahtan onu yapmamış. Began harcama yok diyorZitlaşmıcaksınız ki tepkisini ölçeceksiniz sadece.Kartlari alıp almadığını soyleyecekmi acaba diye? Eski kartları bloke etttirseydiniz şifreyi biliyorsa hunharca harcamasin beni bosacak ne koparsam kâr mantığıyla.
Valla ben bu adamdan herseyi bekliyorum .Bizim isyeri adres değişikliği yaptığında mobil bankacılıkta konuşmadan adres değişikliği yaptım yeni kartlarım oraya geliyor artık.Bu adam herseyi yapar.Eger began sormadiysa kartlar sende mi diye biraz götü korksun diye dedim.Belki itiraf eder.Adam gideli çok oldu, farkedilene kadar hepsinin dibini sıyırırdı istese, allahtan onu yapmamış. Began harcama yok diyor
Peki siz bu adamın gerçek aaa tamam bosanalim diyeceğine inanıyor musunuzÇok geçmiş olsun. Ben onunla zıtlaşmamaya çalışıyorum ki anlaşmalı boşanalım diye benim istediğim bu.
Kapattırdım kartlarımı.Zitlaşmıcaksınız ki tepkisini ölçeceksiniz sadece.Kartlari alıp almadığını soyleyecekmi acaba diye? Eski kartları bloke etttirseydiniz şifreyi biliyorsa hunharca harcamasin beni bosacak ne koparsam kâr mantığıyla.
Evet çok şükür.Adam gideli çok oldu, farkedilene kadar hepsinin dibini sıyırırdı istese, allahtan onu yapmamış. Began harcama yok diyor
Bu konulara girmeyi gereksiz görüyorum.Began onun aldığını düşünmüyormuş gibi konuşsan öter mi acaba?
Kartlarım çalınmış okuldan birinden şüpheleniyorum müdürle de konuştum kartları iptal ettirdim şikayetçi olacağım falan.
Bilmiyorum. Sadece kolaylaştırsın diye dua ediyorum.Peki siz bu adamın gerçek aaa tamam bosanalim diyeceğine inanıyor musunuz
Adam bu haldeyken her türlü pisliği yapıyor. Boşanma dediğiniz anda daha da pislesecek
Elinizi güçlendirin. Delillerinizi toplayın.
Öyle kendinizi söyledim ,kabul etti, bitti gitti diye sartlamayin bu adamla işiniz çok zor
Evet çalındı deyip yenisini istedim. O fark edene kadar zaten kartlar benim elime gelir diye düşünüyorum.
Hayır. Kendi adıma olan kartlar.Yeni kartlar onun adina mi? Yani ek kart mi kullaniyosunuz? Eger oyleyse yine kapattirabilir. Bende de ek kart var, limitimiz ortak, ben harcama yapinca limit düşüyor
Began Hanım kartları belki kocanız almamıştır. Gittiğiniz süre boyunca esinizinkini kullanıp, kendinizin kartlarinizin yok olduğunu farketmemeniz zor. Yeni farkettiyseniz acaba başka biri çalmış olabilir mi? Ya da düşmüş vs?Hayır. Kendi adıma olan kartlar.
Çok dayanılmaz ama yaaaa, türk filmlerinde erol taş sezerciğe sakız sattırıp parasını alıp üzerine aç bırakıyor ya, adam o kadar kötü adam modunda, çocuk dilendiren manyaklardan farkı yok sanki karakter olarak. Gerçekten tanısam gidip yüzüne tüküreceğim, bu nasıl bir sahiplenme duygusu anlayamıyorum, bu adam baştan beri böyle olsa zaten geçinemezlerdi, nasıl böyle bir canavara dönüşebilmiş olabilir ki, altı üstü arabası yok, şu an bizim de yok. Dünyanın sonu değil ki, böyle iğrençleşmeyi gerektiren bir durum da değil, kumar uyuşturucu bağımlısı gibi çıldırmış bir hal bu, kabullenemiyorum arkadaş, böyle bir evrimleşmeyi kabullenemiyorum.Ben kart olayına pek şaşırmadım buradaki arkadaşlar niye şaşırdılar anlamadım. Adam o kartları çaldım diye düşünmüyordur zaten bunu kendine hak görüyor. Eşinin maaşını kendine hak gören kredi kartlarını da öyle görmez mi görür bence. Kendi plan yapmış uygulamış işte.Planını da konu sahibine söylemeye tenezzül etmemiş.
Hayır bundan sonra avukatımla görüşeceksin dedim engelledim her yerdenNe dedi sadrazamın sol billuru hemen aradı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?