Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bankaya kadar gitmiş ya.
Ondan sonra beklemem anlamsızdı.

Began'ın bankacı kuzenine maaşını ben çekebilir miyim bi yolu var mı diye sormuş
Onu okudum, bankaya gitmiş diyor kadın, bence sadece kuzene değil beganın maaş müşterisi olduğu bankaya da gitmiş o, karımın maaşını çekebilir miyim diye. ben öyle anladım. Bu artık iyice azıtmak.

3 kuruş para görünce kendini bir halt zannetmiş işte kıçı kalkmış. Konu sahibi emekliliğe kadar eşine çalışsa eşi yok demez. Bugün araba, yarın ev,başka zaman bağ evi belki ne olduğu önemli değil amaç eşi millete hava atsın.

Kesinlikle öyle. Önce araba sonra yazlık sonra hobi bahçesi hayali vardı.

Sizin ve çocuklarınızın hakkında hayırlısı olsun ( ki olacak inşallah ). Küçücük çocuğunuzun " anne babam gelmesin, gelirse parasız kalırız " lafı hâlâ içimi acıtıyor
Teşekkür ederim İnşallah daha iyi olacak her şey

Cevap yazdı mı? Cevabını görüp engelleseydin, belki hakaret falan ederdi delil olurdu.

Maaş olayını çözemedin dimi began. Benim kocam da aynı böyle bir aç köpekti. Boşanıyoruz. sanki eş değil de sağılacak inek almışlar bizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…