Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başka numaradan da mı aramadı aaa

Maaş olayını çözemedin dimi began. Benim kocam da aynı böyle bir aç köpekti. Boşanıyoruz. sanki eş değil de sağılacak inek almışlar bizi
Biz de boşanıyoruz. Allah kurtarsın bizi.

Ulasmaya calismamasi ilginc. En kotu ihtimalle mail bile atabilirdi. Boyle bi mesaj alsam dumur olurdum. Gerci bosanma talebinize sasirmamis olablir Şu an evi kendi ustune nasil gecireceginin yollarini ariyodur
Evin tapusu bende. Şaşırmaması lazım. Karar verme aşamasındayım demiştim.

Tapu sizde oldugu icin tutuşmuştur. Hem evsiz kalacak hem nafaka odeyecek 3 cocuga. Kaybi buyuk olacak. Belki sizin yaniniza gelir konuşmak icin
Gelme dedim. Gelse de bir şey değişmez.

Adamın hiç onu boşarsınız gibi bir korkusu yoktu. Başından beri sizi asla ciddiye almadı.Her gün hadsizliklerinin tonunu arttırdı. Ne eş düşündü ne çocuk

Defalarca uyardım dinlemedi

Avukatımla ortak karar alıp kararımı mesaj yoluyla bildirdim. Artık hakkımızda hayırlısı olsun.
hakkında hayırlısı began Allah yardımcın olsun

heryerden engellemek suç sayılmıyor dimi? hani çocuklarıma ulaşamadım çocuklarımı uzaklaştırdı vs olayı yapmaz dimi

Dizi gibi oldu ya, arkası yarın şeklinde.
sezon finali geldi, yeni sezonu bekledik, yeni sezonda da gelişme yok diyodum ki bomba gibi fragman gelmiş :)

şaka bi yana hakkınızda hayırlısı olsun began, inşallah en hasarsız şekilde atlatırsınız bu durumu.

bence sessizliğin sebebi yıllık izin alıp yanınıza gelmek olabilir, mesajla hemen kabul edeceğini sanmıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…