- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.088
- 598
Biz de boşanıyoruz. Allah kurtarsın bizi.Maaş olayını çözemedin dimi began. Benim kocam da aynı böyle bir aç köpekti. Boşanıyoruz. sanki eş değil de sağılacak inek almışlar bizi
Açmam yabancı numaralarıBaşka numaradan da mı aramadı aaa
Evin tapusu bende. Şaşırmaması lazım. Karar verme aşamasındayım demiştim.Ulasmaya calismamasi ilginc. En kotu ihtimalle mail bile atabilirdi. Boyle bi mesaj alsam dumur olurdum. Gerci bosanma talebinize sasirmamis olablir Şu an evi kendi ustune nasil gecireceginin yollarini ariyodur
Evin tapusu bende. Şaşırmaması lazım. Karar verme aşamasındayım demiştim.
İnşallah teşekkürler.İçimin yağları eridi. Hakkında hayırlısı olsun.
Gelme dedim. Gelse de bir şey değişmez.Tapu sizde oldugu icin tutuşmuştur. Hem evsiz kalacak hem nafaka odeyecek 3 cocuga. Kaybi buyuk olacak. Belki sizin yaniniza gelir konuşmak icin
Hakkinizda hayirlisi olsun. Insallah cok uzatmadan anlasmali sekilde bosanmayi kabyl ederGelme dedim. Gelse de bir şey değişmez.
Adamın hiç onu boşarsınız gibi bir korkusu yoktu. Başından beri sizi asla ciddiye almadı.Her gün hadsizliklerinin tonunu arttırdı. Ne eş düşündü ne çocuk
Nelere çalışır oldu kafamız yaaaa, bütün kadınlar olarak yazık bizeCevap yazdı mı? Cevabını görüp engelleseydin, belki hakaret falan ederdi delil olurdu.
Aynen. Avukatla konustum ben baya oldu, dilekçe aşamasındayız. Ne desem delil soruyor. Millet nasıl çatır çatır boşuyor bilmiyorum pek de kolay değil gibi hani.Nelere çalışır oldu kafamız yaaaa, bütün kadınlar olarak yazık bize
hakkında hayırlısı began Allah yardımcın olsunAvukatımla ortak karar alıp kararımı mesaj yoluyla bildirdim. Artık hakkımızda hayırlısı olsun.
ş.refsiz haysiyetsizBankaya kadar gitmiş ya.
Ondan sonra beklemem anlamsızdı.
Hakkında hayırlısı olsun evlatlarınla beraber mutlu ve sağlıklı bir yaşam sizleri beklesin.Avukatımla ortak karar alıp kararımı mesaj yoluyla bildirdim. Artık hakkımızda hayırlısı olsun.
Kuzenin çalıştığı banka demi.Bankaya kadar gitmiş ya.
Ondan sonra beklemem anlamsızdı.
sezon finali geldi, yeni sezonu bekledik, yeni sezonda da gelişme yok diyodum ki bomba gibi fragman gelmiş :)Dizi gibi oldu ya, arkası yarın şeklinde.
Teşekkürler. EngelledimHakkında hayırlısı olsun evlatlarınla beraber mutlu ve sağlıklı bir yaşam sizleri beklesin.
Ne tepki verdi aradımı hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?