EvetKuzenin çalıştığı banka demi.
Sanmam geleceğini.sezon finali geldi, yeni sezonu bekledik, yeni sezonda da gelişme yok diyodum ki bomba gibi fragman gelmiş :)
şaka bi yana hakkınızda hayırlısı olsun began, inşallah en hasarsız şekilde atlatırsınız bu durumu.
bence sessizliğin sebebi yıllık izin alıp yanınıza gelmek olabilir, mesajla hemen kabul edeceğini sanmıyorum.
Rica ederim hayırlısı olsun en kısa zamanda biter umarım,en güzelini yapmışsın engelleyerek.Teşekkürler. Engelledim
Tanık olur umarım davada.
Anlaşmalı olması için uğraşacağız ilk etaptaTanık olur umarım davada.
Pek yanaşacağını tahmin etmiyorumda umarım yanılırım,uğraştıracak bu adam seni.Anlaşmalı olması için uğraşacağız ilk etapta
İnşallah uğraştırmaz. Sabrımın son demlerindeyimPek yanaşacağını tahmin etmiyorumda umarım yanılırım,uğraştıracak bu adam seni.
Kolay değildir mutlaka umarım yanaşır anlaşmalıya.İnşallah uğraştırmaz. Sabrımın son demlerindeyim
Çok teşekkür ederim. Çabalarımı gören insanlar olunca çok mutlu oluyorum. İnşallah çocuklarım da farkında olur.Genel olarak konunuzu okudum da. Atandıktan sonra ki önceki dönemlerde de calismissiniz yine de 3 çocukla başka şehirde düzen kurmaya çalışırken bir asalak a prim vermediginiz için gurur duydum sizinle. Çocuklarınız annem çalıştı okulu bitirdi atandı düzen kurdu diye eminim sizle gurur duyacaklardir. Ben hemcinsim olmanizla bile gurur duydum sizinle, yolunuz açık olsun. Umarım manevi olarak aileniz de yanınızdadir çocuklarınızin hakkini da söke söke alır avukatiniz
Emin olun olur. Ben babamı çok küçükken kaybettim. 5 yaşlarindaydim annem ise 40 yaşındaydı. Bana geç sahip olmuştu ama ayakları üstünde duran kendi şirketi olan biriydi. Vefatla sarsilinca biz annemin çok ağladığını yıprandıgini babamın ailesiyle olan bogusmalarini hatırlıyorum. Ama ayaklari üstünde dururdu, babami kaybedince işi mesleği olduğu için çok hızlı topladı bizi, işi gücü bilmediğimiz bir yerde ev aldı kaybettiğimiz ortamdan uzaklastirdi bana zarar vereceğini bildiği bütün insanlardan beni ayırdı. Şimdi 30 yaşındayım annem 65 oldu, yaptıklarıni yaparkenki yorgunluğunu bilmesem bile hep ona iyi evlat olmaya çalıştım. Bize kurduğu hayata tutundum ve çok sevdim. Sahip olduğum huzuru, mutluluğu ve maddi manevi herşeyi anneme borçluyum. Babamı kaybettigimizde amcamın borçları için 2 evimizi sattığını sirketimizin bu borçları öğrendik mesela, annem dimdik kırılmış bir anne olarak çikti o yıkımdan. Onunla da gurur duyuyorum. İnanın uzaktan sizinle deÇok teşekkür ederim. Çabalarımı gören insanlar olunca çok mutlu oluyorum. İnşallah çocuklarım da farkında olur.
Ne güzel, ne kutsal bir anne. Ben de çocuklarım için sıfırdan başladım. İnşallah çok daha iyi olacak.Emin olun olur. Ben babamı çok küçükken kaybettim. 5 yaşlarindaydim annem ise 40 yaşındaydı. Bana geç sahip olmuştu ama ayakları üstünde duran kendi şirketi olan biriydi. Vefatla sarsilinca biz annemin çok ağladığını yıprandıgini babamın ailesiyle olan bogusmalarini hatırlıyorum. Ama ayaklari üstünde dururdu, babami kaybedince işi mesleği olduğu için çok hızlı topladı bizi, işi gücü bilmediğimiz bir yerde ev aldı kaybettiğimiz ortamdan uzaklastirdi bana zarar vereceğini bildiği bütün insanlardan beni ayırdı. Şimdi 30 yaşındayım annem 65 oldu, yaptıklarıni yaparkenki yorgunluğunu bilmesem bile hep ona iyi evlat olmaya çalıştım. Bize kurduğu hayata tutundum ve çok sevdim. Sahip olduğum huzuru, mutluluğu ve maddi manevi herşeyi anneme borçluyum. Babamı kaybettigimizde amcamın borçları için 2 evimizi sattığını sirketimizin bu borçları öğrendik mesela, annem dimdik kırılmış bir anne olarak çikti o yıkımdan. Onunla da gurur duyuyorum. İnanın uzaktan sizinle de
Seni nasıl yola getireceğini düşünüyor ve bütün kozlarını kullanıyor.Eger maaşını da çekebilecek bir yol bulsaydı eğer maaşın yatar yatmaz çeker sana kuruş kuruş gönderirdi bu adam sen onu terketmeyesin diye.Benim içimden geçen bu adam anlaşmalıya yanasmayacak cunku hem evden gidecek hem nafaka söz konusu 3 cocuk için.Adam karımın maaşını nasıl çekebilirim diye gidip danışmış bide.Abiii accık utanman olsun bari elden hadi karından utanmıyorsun onu köşeye sıkıştırmaya çalışıyorsun.Beklendiği gibi interneti kapatmış. Tüm kartları iptal ettirmiş.
Çok çirkin bir adam. Mide bulandırıcı. Aynı eski eşim. Benimki doğalgazı, elektriği, suyu kapattırmıştı bir cuma günü. 3 aylık bebekle soğukta elektriksiz ve susuz kalmıştık.Beklendiği gibi interneti kapatmış. Tüm kartları iptal ettirmiş.
Maaş kartım yeni basılacak.Senin kartlarını aldığını soylemistin peki yaa maaş kartın o nerde?
Bu iyi haber. Boşanmaya yanasacak.Kendince tedbire başlamış.Beklendiği gibi interneti kapatmış. Tüm kartları iptal ettirmiş.
Çünkü 3 çocuğu bile umrunda değilÇok çirkin bir adam. Mide bulandırıcı. Aynı eski eşim. Benimki doğalgazı, elektriği, suyu kapattırmıştı bir cuma günü. 3 aylık bebekle soğukta elektriksiz ve susuz kalmıştık.
İnşallah öyledir. Evi mecburen satıp parasını paylaşacağız.Bu iyi haber. Boşanmaya yanasacak.Kendince tedbire başlamış.
Bence olay evde bitiyor. Evi paylaşırsanız anlasmaliya evet der. Yok evi istiyorum derseniz cekismeliye gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?