- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.956
- 78
Eğer onun üzerine olsaydı kesin cekismeliydi. Korkar şimdi. Aylardır ilk defa adam başınıza eksimiyor. Nasıl bir his?İnşallah öyledir. Evi mecburen satıp parasını paylaşacağız.
Şu an oturduğun evin sözleşmesi faturaları kimin adına began? Bu manyak kendi üzerineyse şu an sizi elektriksiz susuz soğukta bırakabilir.Beklendiği gibi interneti kapatmış. Tüm kartları iptal ettirmiş.
Bu süper bi haber işte.Eger o kartlarla beraber almis olsaydı sen o parayı araki bulasın.Maas kartı elinde olmadığı için bankaya gitti o zaman yoksa atm den hopppp ativerecekti valla .İnşallah tez zamanda bosanirsin yoksa daha kimbilir neler yapacak ama ben anlasmalıya yanasacagini sanmıyorum. Evin yarısı var evlerde şimdi uçmuşken.Baska bankacida olsa yardımcı olmazlardı zaten kendi başları yanar.is hayatları sona erer siz şikayet etseniz.o zaman gidip kart gelene elden alacaksınız maaşınızı bankadan.Maaş kartım yeni basılacak.
Onun yaptığı hiçbir şey umrumda değil.Eğer onun üzerine olsaydı kesin cekismeliydi. Korkar şimdi. Aylardır ilk defa adam başınıza eksimiyor. Nasıl bir his?
Yok şu anki evin her şeyi benim adıma. Kendi evimizin faturaları da benim adımaŞu an oturduğun evin sözleşmesi faturaları kimin adına began? Bu manyak kendi üzerineyse şu an sizi elektriksiz susuz soğukta bırakabilir.
Ev ve faturalar benim adıma olduğu için yapabileceği çok bir şey yok.Bu süper bi haber işte.Eger o kartlarla beraber almis olsaydı sen o parayı araki bulasın.Maas kartı elinde olmadığı için bankaya gitti o zaman yoksa atm den hopppp ativerecekti valla .İnşallah tez zamanda bosanirsin yoksa daha kimbilir neler yapacak ama ben anlasmalıya yanasacagini sanmıyorum. Evin yarısı var evlerde şimdi uçmuşken.Baska bankacida olsa yardımcı olmazlardı zaten kendi başları yanar.is hayatları sona erer siz şikayet etseniz.o zaman gidip kart gelene elden alacaksınız maaşınızı bankadan.
Şaşırmıyoruz artık. Sen bir kaç gün idare edecek hazırlığı yapmışsındır zaten. İnternet başvurusu da kolay iş. Hepsi hallolur. Kafasını duvarlara vurduğu günü görmek kısmet olsun inşallahBeklendiği gibi interneti kapatmış. Tüm kartları iptal ettirmiş.
Sen de onları kapattırsana olduğun yerden yapabiliyorsanYok şu anki evin her şeyi benim adıma. Kendi evimizin faturaları da beni benim adıma
Şaşırmıyoruz artık. Sen bir kaç gün idare edecek hazırlığı yapmışsındır zaten. İnternet başvurusu da kolay iş. Hepsi hallolur. Kafasını duvarlara vurduğu günü görmek kısmet olsun inşallah
E-devlet'ten yapabilirim herhalde ama avukata sorayım benceSen de onları kapattırsana olduğun yerden yapabiliyorsankısasa kısas
O interneti kapatınca evden ayrıldı annesinin yanına gitti diye bende elektrik su kapattım diye avukata sorsanız.E-devlet'ten yapabilirim herhalde ama avukata sorayım bence
Ayy çapsız adam ya 40 yıl düşünsem aklıma ilk bu gelmezBeklendiği gibi interneti kapatmış. Tüm kartları iptal ettirmiş.
Yarın avukat görüşecek ona göre kapatıp kapatmayacağıma karar vereceğiz.O interneti kapatınca evden ayrıldı annesinin yanına gitti diye bende elektrik su kapattım diye avukata sorsanız.
Ayy çapsız adam ya 40 yıl düşünsem aklıma ilk bu gelmez
Öyle bişeye yanaşmayın bence cocukların velayeti sizde olacak ev de sizin üzerinizeymiş zaten memursunu yoksulluk nafakası almayacaksınız ev kesinlikle sizin olmalı cocukların sorumlulugunun cogu sizde olacakİnşallah öyledir. Evi mecburen satıp parasını paylaşacağız.
Began hanim evin yarı ucretini taksitle esinize odeyip sattirmasqniz daha iyi olur. Evin kirasi zaten aylik taksitlerin buyuk kismini karsilar diye tahmin ediyorum. Yeniden ev almak icin borclanmaktansa var olan evinizi alsaniz daha karlı olabilirİnşallah öyledir. Evi mecburen satıp parasını paylaşacağız.
Kabul etmez ve mahkeme eninde sonunda paylaştıracak.Öyle bişeye yanaşmayın bence cocukların velayeti sizde olacak ev de sizin üzerinizeymiş zaten memursunu yoksulluk nafakası almayacaksınız ev kesinlikle sizin olmalı cocukların sorumlulugunun cogu sizde olacak
Kabul etmeyeceği için mecburen satılacak diye düşünüyorum.Began hanim evin yarı ucretini taksitle esinize odeyip sattirmasqniz daha iyi olur. Evin kirasi zaten aylik taksitlerin buyuk kismini karsilar diye tahmin ediyorum. Yeniden ev almak icin borclanmaktansa var olan evinizi alsaniz daha karlı olabilir
Soksun gözüne.Beklendiği gibi interneti kapatmış. Tüm kartları iptal ettirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?