Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maaş kartım yeni basılacak.
Bu süper bi haber işte.Eger o kartlarla beraber almis olsaydı sen o parayı araki bulasın.Maas kartı elinde olmadığı için bankaya gitti o zaman yoksa atm den hopppp ativerecekti valla .İnşallah tez zamanda bosanirsin yoksa daha kimbilir neler yapacak ama ben anlasmalıya yanasacagini sanmıyorum. Evin yarısı var evlerde şimdi uçmuşken.Baska bankacida olsa yardımcı olmazlardı zaten kendi başları yanar.is hayatları sona erer siz şikayet etseniz.o zaman gidip kart gelene elden alacaksınız maaşınızı bankadan.

Şu an oturduğun evin sözleşmesi faturaları kimin adına began? Bu manyak kendi üzerineyse şu an sizi elektriksiz susuz soğukta bırakabilir.
Yok şu anki evin her şeyi benim adıma. Kendi evimizin faturaları da benim adıma

Son düzenleme:
Ev ve faturalar benim adıma olduğu için yapabileceği çok bir şey yok.

Beklendiği gibi interneti kapatmış. Tüm kartları iptal ettirmiş.
Şaşırmıyoruz artık. Sen bir kaç gün idare edecek hazırlığı yapmışsındır zaten. İnternet başvurusu da kolay iş. Hepsi hallolur. Kafasını duvarlara vurduğu günü görmek kısmet olsun inşallah

Dijital internet kartı oluşturmuştum onu kullanabiliyorum. Ev interneti için de az önce randevu aldım. Yarın gelecekler.

İnşallah öyledir. Evi mecburen satıp parasını paylaşacağız.
Öyle bişeye yanaşmayın bence cocukların velayeti sizde olacak ev de sizin üzerinizeymiş zaten memursunu yoksulluk nafakası almayacaksınız ev kesinlikle sizin olmalı cocukların sorumlulugunun cogu sizde olacak

İnşallah öyledir. Evi mecburen satıp parasını paylaşacağız.
Began hanim evin yarı ucretini taksitle esinize odeyip sattirmasqniz daha iyi olur. Evin kirasi zaten aylik taksitlerin buyuk kismini karsilar diye tahmin ediyorum. Yeniden ev almak icin borclanmaktansa var olan evinizi alsaniz daha karlı olabilir

Öyle bişeye yanaşmayın bence cocukların velayeti sizde olacak ev de sizin üzerinizeymiş zaten memursunu yoksulluk nafakası almayacaksınız ev kesinlikle sizin olmalı cocukların sorumlulugunun cogu sizde olacak
Kabul etmez ve mahkeme eninde sonunda paylaştıracak.

Kabul etmeyeceği için mecburen satılacak diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…