Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O sizden almak isterse sizde kendi payınızı satmayın. Bu adama artık zerre faydaniz olmasın haketmiyor cunku
Kendisi alacak olsa ölü fiyatına almaya kalkışır, kesinlikle emlakçı aracılığıyla yabancıya satılmalı. Mahkeme satışına kalırsa ihale yoluyla satılıyor, kötü oluyor. Çok düşük fiyatlara satılıyor. Miras satışları gibi

Evet ben satışa çıkaracağım inşallah

Fena halde üşütmüşüm kızlar gribim iki üç gündür sürünüyorum.
Ex sabah aramış geri dönüş yapmadım.
Çok geçmiş olsun. Korkunç bir salgın var. Boğaz ağrısıyla başlıyor. Benim şehirde çoluk çocuk herkes hasta, muhtemelen sen de salgına yakalandın. Doktora gitseydin keşke hafta sonu girmeden.

Avukatımla konuş demiştin, bırak avukatı arasın seninle işi kalmadı zaten

Teşekkür ederim. Bugün benim çocuklara da bulaştı. Birkaç arkadaş daha yazdı çok hastayım diye.

Evet yüz verirsem astar ister hiç gerek yok. Avukatın gönlünü yapsın.

Teşekkür ederim. Bugün benim çocuklara da bulaştı. Birkaç arkadaş daha yazdı çok hastayım diye.

Evet yüz verirsem astar ister hiç gerek yok. Avukatın gönlünü yapsın.
Bizim evde ayakta kalan tek insan benim. 3ü de antibiyotik kullanıyor. Bu hafta teker teker döküldüler.

Yapmaz. Adam çocuklarını düşünse bir tane olan kredi kartını da kapattırmazdı.
Began Hanım bence de yapmaz ama avukata bunu söyleseniz ihtimaller arasına ekler belki eşinize zorla kabul ettirir
Ortalıkta ana bacı söven bıçakla gezen tipler bile avukatla konuşurken tırsıyorlar..

Az önce arkadaşım aradı. Biz 4-5 kişiden oluşan bir arkadaş grubuyuz. Aramızdan su sızmaz. Eşim olacak karaktersiz arkadaşlarımın yanına gidip benim aleyhime şahitlik yapmasını istemiş onlardan. Arkadaşlarım ağzının payını verip göndermişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…