O sizden almak isterse sizde kendi payınızı satmayın. Bu adama artık zerre faydaniz olmasın haketmiyor cunkuKabul etmeyeceği için mecburen satılacak diye düşünüyorum.
Kendisi alacak olsa ölü fiyatına almaya kalkışır, kesinlikle emlakçı aracılığıyla yabancıya satılmalı. Mahkeme satışına kalırsa ihale yoluyla satılıyor, kötü oluyor. Çok düşük fiyatlara satılıyor. Miras satışları gibiO sizden almak isterse sizde kendi payınızı satmayın. Bu adama artık zerre faydaniz olmasın haketmiyor cunku
Evet ben satışa çıkaracağım inşallahKendisi alacak olsa ölü fiyatına almaya kalkışır, kesinlikle emlakçı aracılığıyla yabancıya satılmalı. Mahkeme satışına kalırsa ihale yoluyla satılıyor, kötü oluyor. Çok düşük fiyatlara satılıyor. Miras satışları gibi
Ben de aynı şeyi sormak için konuyu arıyordum. İnşallah iyidir.Began nasılsın? Var mı bi haber?
Began nasılsın? Var mı bi haber?
Fena halde üşütmüşüm kızlar gribim iki üç gündür sürünüyorum.Ben de aynı şeyi sormak için konuyu arıyordum. İnşallah iyidir.
Çok geçmiş olsun.Fena halde üşütmüşüm kızlar gribim iki üç gündür sürünüyorum.
Ex sabah aramış geri dönüş yapmadım.
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun. Korkunç bir salgın var. Boğaz ağrısıyla başlıyor. Benim şehirde çoluk çocuk herkes hasta, muhtemelen sen de salgına yakalandın. Doktora gitseydin keşke hafta sonu girmeden.Fena halde üşütmüşüm kızlar gribim iki üç gündür sürünüyorum.
Teşekkür ederim. Bugün benim çocuklara da bulaştı. Birkaç arkadaş daha yazdı çok hastayım diye.Çok geçmiş olsun. Korkunç bir salgın var. Boğaz ağrısıyla başlıyor. Benim şehirde çoluk çocuk herkes hasta, muhtemelen sen de salgına yakalandın. Doktora gitseydin keşke hafta sonu girmeden.
Avukatımla konuş demiştin, bırak avukatı arasın seninle işi kalmadı
Bizim evde ayakta kalan tek insan benim. 3ü de antibiyotik kullanıyor. Bu hafta teker teker döküldüler.Teşekkür ederim. Bugün benim çocuklara da bulaştı. Birkaç arkadaş daha yazdı çok hastayım diye.
Evet yüz verirsem astar ister hiç gerek yok. Avukatın gönlünü yapsın.
Çok geçmiş olsun.Fena halde üşütmüşüm kızlar gribim iki üç gündür sürünüyorum.
Size de çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.Bizim evde ayakta kalan tek insan benim. 3ü de antibiyotik kullanıyor. Bu hafta teker teker döküldüler.
Teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun. Bu havalar aldatıcı olur dikkat et kendine.Fena halde üşütmüşüm kızlar gribim iki üç gündür sürünüyorum.
Kabul etmez ve mahkeme eninde sonunda paylaştıracak.
Yapmaz. Adam çocuklarını düşünse bir tane olan kredi kartını da kapattırmazdı.Çocukların üzerine yapsın o hisseyi olmaz mı ki? Nafaka 3 kuruş olacak ama ev daimi güvence.
Bence o yüzden değil, kartlarınızı almış ki siz para göndermez ya da boşanmaya kalkarsanız sizi kendi kartını iptal etmekle tehdit edebilsin
Began Hanım bence de yapmaz ama avukata bunu söyleseniz ihtimaller arasına ekler belki eşinize zorla kabul ettirirYapmaz. Adam çocuklarını düşünse bir tane olan kredi kartını da kapattırmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?