Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu adamda ciddi bir zeka sorunu var

Kendince kazançlı çıkabilmek için herrrr yolu deneyecek. Çok çok daha küçülecegini düşünüyorum.
Sonuçta karısı veya çocukları zerre umrunda değil. Ne kurtarsam kârdir olarak görüyor artık veya ne tirtiklasam.
Avukatınz ile sık iletişimde olup tetikte olmanız lazım. Dikkat edin derim. Şu saatten sonra kafası tamamen pisliğe calisacaktir.
Rahatsız etmesi halinde polise tutanak tutturmaktan çekinmeyin bence en azından elinizde ekstra bir koz olur.

Bu adam çekişmeliye hazırlanıyor canım, kibarca kurtulmana izin vermeyecek. Senin Arkadaşlarından şahitlik istemesinin başka açıklaması yok. Ne anlatmalarını isteyecek çok merak ettim doğrusu
Onlar cevap olarak biz Began'da iyilikten başka bir şey görmedik demişler.

Elektrik su doğalgaz abonelikleri benim üstümeydi. Şimdi onları kapattırmak için firmalara online başvuru yaptım.
Avukata sordunuz mu?
Evde satabileceği kıymetli şeyler var mı ?
Eşya ev fotoğraflamasi yaptınız mı ?

Arkadaşn boşandigi eşi evi kırıp dökmüştü annesiyle beraber eşyalarımı almaya gidiyorum diyerek :/

Ondan da birebir aynı şeyleri bekliyorum o yüzden tedbir kararı koydurup tahliyesini isteyeceğim.

Ondan da birebir aynı şeyleri bekliyorum o yüzden tedbir kararı koydurup tahliyesini isteyeceğim.
Began çoluk çocuk hasta olmuşsunuz sanırım çok geçmiş olsun boşanma davası bitene kadar sana hem bedenen hem ruhen sapasağlam bir bünye nasip olsun inşallah çünkü eşin her yolu deneyecek, 5 parasız ayaklarına kapanıp ben ettim sen etme, al maaş kartım, al birikimim dedirteceği bir Began hayal ediyor şu an, senin konunda yazmıştım sanırım bu model erkeği biliyorum ben aynısını gördüm yakınımın eşinde, adam 5 parasız sürünerek bana geri döneceksin deyip kadına namus iftiraları bile attı, parası gidecek diye canı çekiliyor her yeri zorlayacak eşin, sıkı tutun ve dik dur gerekirse bu dönemi daha az hasarla atlatmak için psikolojik destek al.

Elektrik su doğalgaz abonelikleri benim üstümeydi. Şimdi onları kapattırmak için firmalara online başvuru yaptım.
Bunu yapma hakkınız yok diye düşünüyorum. Davada aleyhinize olmaz mı? Avukata sordunuz mu? Bri arkadaşım eşi böyle bir şey yaptığı için davada kullanmisti bunu mesela.

Boşanmanız zor geçecek gibi görünüyor Allah güç versin size arada girip bakıyorum naptınız merak ediyorum sizi tanımasam da. Umarım çok güzel bir hayatınız olur.

Ben her konuda çok güçlü olduğumu düşünüyorum. Ama koca kişisi öfkemin bana neler yaptıracağını unutmuş görünüyor hatırlatacağım.

Bunu yapma hakkınız yok diye düşünüyorum. Davada aleyhinize olmaz mı? Avukata sordunuz mu? Bri arkadaşım eşi böyle bir şey yaptığı için davada kullanmisti bunu mesela.
Faturalar benim adıma olduğu için bana maddi zarar verme riskinin önüne geçmek için böyle bir karar aldım. Ben aboneliği kapattırıyorum ama ertesi gün kendisi yeni abonelik alıp hepsini açtırabilir ona bir zararı yok yani.

Boşanmanız zor geçecek gibi görünüyor Allah güç versin size arada girip bakıyorum naptınız merak ediyorum sizi tanımasam da. Umarım çok güzel bir hayatınız olur.
Teşekkür ederim çok daha güzel olacak inşallah.

Ben her konuda çok güçlü olduğumu düşünüyorum. Ama koca kişisi öfkemin bana neler yaptıracağını unutmuş görünüyor hatırlatacağım.
O zaman yürü Began, kimse durduramasın seni dünya kaç bucakmış öğret adama :)) unutan yerleri yeniden hatırlasın, utanmadan kartı da iptal ettirmiş öyle okudum insan karısına öfkelenir ama çocuklarını zor duruma sokmaz ama tabii bu paragöz olmayanlar için geçerli, eşin param benim canım benim diyenlerden, utanmasa gece banknotlara sarılıp uyur, ayy kanı çekiliyordur şimdi aslında okuyunca keyifli ama yaşamak zor.

Haftaya avukatla görüşeyim, eşimle neler konuşulmuş nasıl tepkiler vermiş bir öğreneyim. Ondan sonra ona dünyayı nasıl dar ediyorum görecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…