Bu adamda ciddi bir zeka sorunu varAz önce arkadaşım aradı. Biz 4-5 kişiden oluşan bir arkadaş grubuyuz. Aramızdan su sızmaz. Eşim olacak karaktersiz arkadaşlarımın yanına gidip benim aleyhime şahitlik yapmasını istemiş onlardan. Arkadaşlarım ağzının payını verip göndermişler
Ve çok utanmazBu adamda ciddi bir zeka sorunu var
Arsızlığı zaten haddi aştı.Ve çok utanmaz
Ertesi sabah kaldırdım. Ama o ertesi gün komşuları dolanmış.neden engelledin ki
mesajlarda yazacakları delil olurdu
Onlar cevap olarak biz Began'da iyilikten başka bir şey görmedik demişler.Bu adam çekişmeliye hazırlanıyor canım, kibarca kurtulmana izin vermeyecek. Senin Arkadaşlarından şahitlik istemesinin başka açıklaması yok. Ne anlatmalarını isteyecek çok merak ettim doğrusu
Avukata sordunuz mu?Elektrik su doğalgaz abonelikleri benim üstümeydi. Şimdi onları kapattırmak için firmalara online başvuru yaptım.
Ondan da birebir aynı şeyleri bekliyorum o yüzden tedbir kararı koydurup tahliyesini isteyeceğim.Avukata sordunuz mu?
Evde satabileceği kıymetli şeyler var mı ?
Eşya ev fotoğraflamasi yaptınız mı ?
Arkadaşn boşandigi eşi evi kırıp dökmüştü annesiyle beraber eşyalarımı almaya gidiyorum diyerek :/
Began çoluk çocuk hasta olmuşsunuz sanırım çok geçmiş olsunOndan da birebir aynı şeyleri bekliyorum o yüzden tedbir kararı koydurup tahliyesini isteyeceğim.
Bunu yapma hakkınız yok diye düşünüyorum. Davada aleyhinize olmaz mı? Avukata sordunuz mu? Bri arkadaşım eşi böyle bir şey yaptığı için davada kullanmisti bunu mesela.Elektrik su doğalgaz abonelikleri benim üstümeydi. Şimdi onları kapattırmak için firmalara online başvuru yaptım.
Ben her konuda çok güçlü olduğumu düşünüyorum. Ama koca kişisi öfkemin bana neler yaptıracağını unutmuş görünüyor hatırlatacağım.Began çoluk çocuk hasta olmuşsunuz sanırım çok geçmiş olsunboşanma davası bitene kadar sana hem bedenen hem ruhen sapasağlam bir bünye nasip olsun inşallah çünkü eşin her yolu deneyecek, 5 parasız ayaklarına kapanıp ben ettim sen etme, al maaş kartım, al birikimim dedirteceği bir Began hayal ediyor şu an, senin konunda yazmıştım sanırım bu model erkeği biliyorum ben aynısını gördüm yakınımın eşinde, adam 5 parasız sürünerek bana geri döneceksin deyip kadına namus iftiraları bile attı, parası gidecek diye canı çekiliyor her yeri zorlayacak eşin, sıkı tutun ve dik dur gerekirse bu dönemi daha az hasarla atlatmak için psikolojik destek al.
Faturalar benim adıma olduğu için bana maddi zarar verme riskinin önüne geçmek için böyle bir karar aldım. Ben aboneliği kapattırıyorum ama ertesi gün kendisi yeni abonelik alıp hepsini açtırabilir ona bir zararı yok yani.Bunu yapma hakkınız yok diye düşünüyorum. Davada aleyhinize olmaz mı? Avukata sordunuz mu? Bri arkadaşım eşi böyle bir şey yaptığı için davada kullanmisti bunu mesela.
Teşekkür ederim çok daha güzel olacak inşallah.Boşanmanız zor geçecek gibi görünüyor Allah güç versin size arada girip bakıyorum naptınız merak ediyorum sizi tanımasam da. Umarım çok güzel bir hayatınız olur.
O zaman yürü Began, kimse durduramasın seniBen her konuda çok güçlü olduğumu düşünüyorum. Ama koca kişisi öfkemin bana neler yaptıracağını unutmuş görünüyor hatırlatacağım.
Haftaya avukatla görüşeyim, eşimle neler konuşulmuş nasıl tepkiler vermiş bir öğreneyim. Ondan sonra ona dünyayı nasıl dar ediyorum görecek.O zaman yürü Began, kimse durduramasın senidünya kaç bucakmış öğret adama :)) unutan yerleri yeniden hatırlasın, utanmadan kartı da iptal ettirmiş öyle okudum insan karısına öfkelenir ama çocuklarını zor duruma sokmaz ama tabii bu paragöz olmayanlar için geçerli, eşin param benim canım benim diyenlerden, utanmasa gece banknotlara sarılıp uyur, ayy kanı çekiliyordur şimdi aslında okuyunca keyifli ama yaşamak zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?