Eşin avukatınla görüşürken müşfik aile babası kostümünü giyip konuşmuş olabilir, absürt tepkiler göstermemiş durumu sakince karşılamış da olabilir, sen genel olarak arkadan döndüreceği dalavereleri takip et bence, acayip rol kesiyor bu adamlar.Haftaya avukatla görüşeyim, eşimle neler konuşulmuş nasıl tepkiler vermiş bir öğreneyim. Ondan sonra ona dünyayı nasıl dar ediyorum görecek.
Az önce arkadaşım aradı. Biz 4-5 kişiden oluşan bir arkadaş grubuyuz. Aramızdan su sızmaz. Eşim olacak karaktersiz arkadaşlarımın yanına gidip benim aleyhime şahitlik yapmasını istemiş onlardan. Arkadaşlarım ağzının payını verip göndermişler
Yapmaz. Adam çocuklarını düşünse bir tane olan kredi kartını da kapattırmazdı.
O yüzden merak ediyorum. Arkamdan iş çevirirken avukata bakalım hangi yüzünü gösterecek? Vasat herifin fikrinin bir önemi yok. Önemli olan benim ona neler yapacağım.Eşin avukatınla görüşürken müşfik aile babası kostümünü giyip konuşmuş olabilir, absürt tepkiler göstermemiş durumu sakince karşılamış da olabilir, sen genel olarak arkadan döndüreceği dalavereleri takip et bence, acayip rol kesiyor bu adamlar.
Arkadaşlarım ona kapak gibi cevaplar vermiş onda sıkıntı yok. Ama ailesini kullanıp iftira atmaya başlarsa bundan sonra Allah onu benden korusun derim.Ne diyecekmis arkadaslarin? Iftira atmaya/attirmaya kadar varabilir esiniz bu gidisle.
Ben sadece boşanacağım. Bu süreç bittikten sonra ektiklerini acı acı biçecek.Began bu adam anlaşmayacak o kesin artık. Baksana yalancı şahit bulmaya çalışıyor şimdiden. Elinde ne var ne yok dök ortaya. Delil elde etmeye bak.
Evet, arkadaşlar benim neden bu kadar sakin olduğumu merak ediyordu. İşte bu yüzden. Ben bir süreç yaşarken kimseye koz vermemeye çalışırım. Şu an benim elimde bir sürü koz oldu ve ben bu kozları onun ......Onda da haklısın. Umarım süreç kolay geçer. Bizler senin için dua ediyoruz.
Resmen kendi ayağına sıktı adam. İyi kötü idare ediyordun. Son zamanlarda dozu arttırdıkça arttırdı elindeki de gidiyor. Bir süre daha zor olacak ama rahatlayacaksın inşallah
Ben zaten bunu istiyorum. Beyefendi(!) tamamını istiyor. Çocukları hiçbir şekilde istemiyormuş zaten canıma minnet.Began satılsın ev belki yarısı ile bile ufak başınızı sokacak bir ev alabilirsiniz inşallah o zaman çocuklarınla mutlu bir hayat kira derdi olmadan geçinip gidersiniz… dualarım seninle
Ay asla görüştürme. Aman babalarıdır diyip hakkında kötü konuşmazlık da etme. Bilsinler de ileride olur da seni karalayacak olursa çocuklar sana suç bulmasınlar.Ben zaten bunu istiyorum. Beyefendi(!) tamamını istiyor. Çocukları hiçbir şekilde istemiyormuş zaten canıma minnet.
Az önce arkadaşım aradı. Biz 4-5 kişiden oluşan bir arkadaş grubuyuz. Aramızdan su sızmaz. Eşim olacak karaktersiz arkadaşlarımın yanına gidip benim aleyhime şahitlik yapmasını istemiş onlardan. Arkadaşlarım ağzının payını verip göndermişler
Ben başından beri biliyordum neden sustuğunu, gerçekten doğru adımlar attın helal olsun sana. Dirayetli duruşunu takdir ediyorum. Kocanın rezilliği de kk tarihinde bile az rastlanır cinsten, insan ancak düşmanına böyle davranır. Burnundan gelsin inşallahEvet, arkadaşlar benim neden bu kadar sakin olduğumu merak ediyordu. İşte bu yüzden. Ben bir süreç yaşarken kimseye koz vermemeye çalışırım. Şu an benim elimde bir sürü koz oldu ve ben bu kozları onun ......
Babalarıdır laf söz olmasın dedim ama gerçekleri söylerim biraz büyüsünler.Çokta umrundaymıs sanki çocuklar lafta baba işte , çocukları da çok istediğinden değil zevkinden korunmadan üremiştir.
Gerekte yok çocuklarından bile para ister yazık yarın bir gün ileride çocuklar da babaya para yetiştiremez onlara da pelesenk olur
Söyledim. Ekleyeceğiz.Avukatınıza söyleyin. Bunu da dilekçeye eklesin.
Adam iğrençlikte Kızılcık Şerbeti Fatih seviyesine doğru gidiyor
Şu yasal süreçler bitsin. Began olarak ona çirkeflik dersi vereceğim.Ben başından beri biliyordum neden sustuğunu, gerçekten doğru adımlar attın helal olsun sana. Dirayetli duruşunu takdir ediyorum. Kocanın rezilliği de kk tarihinde bile az rastlanır cinsten, insan ancak düşmanına böyle davranır. Burnundan gelsin inşallah
Seni böyle güçlü görmek inan çok güzel. Hayranım dirayetine, inşallah bittiği günü de beraber görürüz.Şu yasal süreçler bitsin. Began olarak ona çirkeflik dersi vereceğim.
Babalarıdır laf söz olmasın dedim ama gerçekleri söylerim biraz büyüsünler.
Teşekkür ederim. İnşallah en kısa sürede biter. Benim de istediğim o.Seni böyle güçlü görmek inan çok güzel. Hayranım dirayetine, inşallah bittiği günü de beraber görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?