Babaları bırakın telefon bir çorap bile almaz eminim.Began hanim zaten cocuklar kendiliginden farkedecektir. Cocuk bunlar yarin telefon ister, oteki gun bilgisayar, blmem ne marka ayakkabıdan almak ister. Tum istekleri lüzumsuz, bunu alamayiz diye geri cevrilemez. Hadi bilgisayar olmasin, telefon mutlaka alinacak mesela. Babalari ben alamam, yapamam dedikce farkina varacaklardir
Tam olarak neye şahit olacaklarmış acaba ne gerekçe ileAkrabalarımdan telefonlar gelmeye başladı. Onları da aramış şahitlik yapsınlar diye.
Hayır cevabını alınca taraf tutmanız doğru mu demiş.
Ne anlatarak şahitlik yapmalarını bekliyor, hiç soran olmamış mı ne söylememizi istiyorsun, şahit olduğumuz neyi kullanmak işine yarayacak, diye. Çok merak ettim, neye şahitlik edecekler.Akrabalarımdan telefonlar gelmeye başladı. Onları da aramış şahitlik yapsınlar diye.
Siz karşılıklı konuudmadiniz anladigim kadarıyla boşanacağım diyip engellediniz,başta güzelce bi konuşsaydınız sakince belki anlaşmalıya yanaşırdı sizin için daha iyi olurdu,çocuklarimiz var iş çirkinleşmesin anlaşmalı boşanalım deseniz ne der acabaAkrabalarımdan telefonlar gelmeye başladı. Onları da aramış şahitlik yapsınlar diye.
Aaa o siz miydiniz konuyu hatırlıyorum kullanın elinizde ne varsa sürüm sürüm sürünsün su koca kişisiKızlar ilk kozum bu;
Görümcemin hatası, kocamın imâsı
Uzun bir aradan sonra merhaba hanımlar; Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum. Bu bayram görümcem bana yatılı misafir olarak geldi. Abisiyle yani eşimle dertleşmişler. Görümcemin kocası uzun süredir başka bir kadınla ilgileniyormuş. Görümcem elimden geleni yapmış, en sonunda pes etmiş, o da...www.kadinlarkulubu.com
Görümcemin kocasını boynuzlaması :)
Bunu kaç kez söyledim bilmiyorum.Siz karşılıklı konuudmadiniz anladigim kadarıyla boşanacağım diyip engellediniz,başta güzelce bi konuşsaydınız sakince belki anlaşmalıya yanaşırdı sizin için daha iyi olurdu,çocuklarimiz var iş çirkinleşmesin anlaşmalı boşanalım deseniz ne der acaba
Evet Madem öyle hodri meydanAaa o siz miydiniz konuyu hatırlıyorum kullanın elinizde ne varsa sürüm sürüm sürünsün su koca kişisi
Görümceyle aran nasıl pekiEvet Madem öyle hodri meydan
Kaynana dışında herkesle merhabam var.Görümceyle aran nasıl peki
Maalesef öyleBunu kaç kez söyledim bilmiyorum.Mune hanım da defalarca açıkladı karşımızda normal bir insan yok.
Tahmin ediyorum. O yüzden bu konuyu bir hatırlatayım bakayım.Maalesef öylenormalde çiftler anlaşamadığını görünce karşılıklı konuşarak boşanma kararı alır kimse kimseyi yıpratmadan evlilik sona erdirilir ama ne yazık ki Türkiye’de boşanma eylemi felakete dönüyor, ki evlilerin yüzde kaçı evliyken dahi sorunsuz iletişim kurabiliyor? Sitede gördüğüm konuların çoğunluğu eş ve eş ailesi içerikli, büyük bir kısmı da iletişim kuramamayla alakalı, adamlar evliyken bile dinlemiyor boşanırken hiç dinlemezler.
Eski bir konunu eklemişsin, iftiraya hazırlıklı olman lazım adamın aklı normal işlemiyor çünkü
Valla ben mi paranoyakım bilmiyorum ama çevremde rezilliğiyle şok eden bir koca modeli olduğundan eşin gibi adamlara çok şüpheci yaklaşıyorum, böyle insanlar yıllarca her şeyi kara kutu gibi hafızalarında biriktirip olmadık olayları başka bir olayla bağlayarak çok çirkince iftiralar atabiliyorlar, görümcenin olayını bile kafasına yazmıştır o, kardeşinin aldatmasını görüştüğü adamı bile sana bağlarsa şaşırmam o kadar diyeyim.Tahmin ediyorum. O yüzden bu konuyu bir hatırlatayım bakayım.
Sanmıyorum ama yine de aklımda bir köşede dursun.Konu sahibi eşinizin boşanma kararınız karşısında eşinizin tepkileri normal değil. Sanki üstünden yük kalkmış tek derdi mal mülk gibi davranması bana kesinlikle hayatında ya da aklında biri olduğunu gösteriyor. Bence imkanı varken o yüzden siz ile gelmek istemedi. Aklınca sizi oraya gönderip elinizden paranızı da alıp kendi hayatına bakacak gibi davranıyordu. Şimdi de boşanmaya okey ama mal kazanma derdinde gibi. Erkekler bir dal tutmadan elindeki dalı bırakmaz. Bence siz eşinizi bir araştırın boşanma davasında yeni bir koz daha kazanırsınız
Medeni dilden anlamıyorsa benim için sorun değil. Anladığı dile aşinayım.Valla ben mi paranoyakım bilmiyorum ama çevremde rezilliğiyle şok eden bir koca modeli olduğundan eşin gibi adamlara çok şüpheci yaklaşıyorum, böyle insanlar yıllarca her şeyi kara kutu gibi hafızalarında biriktirip olmadık olayları başka bir olayla bağlayarak çok çirkince iftiralar atabiliyorlar, görümcenin olayını bile kafasına yazmıştır o, kardeşinin aldatmasını görüştüğü adamı bile sana bağlarsa şaşırmam o kadar diyeyim.
Ya mesela benim yakınım çalışan bir kadındı, işi gereği birçok erkekle muhatap olmak zorundaydı, adamlardan biri sözlü tacizde bulunuyor, kadın da adamın ağzının payını veriyor ama aynı sektör çalışanları oldukları ve taciz eden adamla iletişimi olduğu için eşine söylüyor en azından iş ilişkilerini sonlandırır diye bekliyor, ohooo adam oralı bile olmuyor aksine taciz edenle samimiyeti ilerletiyor daha çok iş yapıyor ama boşanma süreci başlayınca utanmadan karısına elin adamlarına cilve yaptığını söylüyor, tehlikeli model erkekler her zaman bir şeyleri bambaşka şeylerle birleştirebiliyor.
Began seni takdir ediyorum sinirleri sağlam bir kadınsın bu sebeple boşanma sürecini zorlansan bile psikolojik olarak çok yıpranmadan aşacağına inanıyorum, af buyur ayıp mı kaçacak bilmiyorum ama adama karşı şerbetlenmişsin bu da iyi bir şey bence, nasıl yaklaşırsa öyle karşılık verecek biri haline dönüştürmüş seniMedeni dilden anlamıyorsa benim için sorun değil. Anladığı dile aşinayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?