Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konunuzu da diğer konunuzu da en başından beri okudum ve sizi tebrik ediyorum bizim vereceğimiz tavsiyelere bile ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum.
Sizi sürekli manipüle etmeye çalışıp bir de kazandığınız üç kuruşa göz diken bu adamla bunca sene yaşayıp azminizi, kararlılığınızı çocuklarınıza şefkatinizi kaybetmediyseniz zaten siz olmuşsunuz.
Bundan sonra size değil adama acıyorum "gerçek" sizi tanımadığı için.Kıymetinizi bilseydi ev-araba-yazlık her şeyiniz olurdu zaten ama iş işten geçti artık.

Çok teşekkür ederim. Benim bu hayatta önceliğim çocuklarım. Onların zararına olacak her engeli yıkarım, her kişiyi silerim ne olursa olsun.

Bu iyiymiş bak, ben davaya gelmeyince ertelenir uzar diye biliyordum

Bu iyiymiş bak, ben davaya gelmeyince ertelenir uzar diye biliyordum
Yok yok hatta gelmemesi daha büyük sorun. Kadın isterse her türlü bitiyor o çok uzayan davalar ya kadın boşanmak istemiyorsa ya da mal mülk çoksa anlaşma yapılamıyorsa vs diyedir
Ben de avukatla konuşmuştum ilk evliliğimde biz anlaşmalı bitirdik ama olur da anlaşmazsa diye bilgi alayım dedim adam erkek tarafı istediğini yapsın ikinci celsede bitiririm demişti

Began daha nelerle karşılaşacaksın merak ediyorum. Yemek yapmıyormuşsun ha, vay anam vay. Çocukleı nasıl sakinleştirdin babayla konuşmalarından sonra.

Aynen öyle. Hele davayı kadın açtıysa zaten hakim erkeğin göz yaşına pek bakmaz.

Peki boşandıktan sonraki nafaka işlemleri ve temini hakkında nasıl bir yol izleyeceksiniz. Bu adam size 3 çocukla hiç acımayacak sizi tek maaşla bırakır gibi.

Bana kadınlık yapmıyordu var birde fix menu.

Önceden de parayı seviyordu ama bu kadar kafayı yememişti.
Began eşinin senden gizli birikmiş yüklü miktar parası olabilir, çevremde gördüğüm ne kadar para sever varsa ellerindeki meblağ arttıkça daha da cimri oldular, bir eniştemiz vardı evleri arsaları yurt dışındaki ve Türkiye’deki banka hesaplarında hatırı sayılır parası vardı ama bir görsen sanki onca mal varlığı onun değil, ihtiyaç sahibi gibi davranır cebinden 3 lira gidecek olsa ağlayacak hale gelirdi, böyle birçok tanıdığım var yoklukla büyümüşler o yüzden desem değil, hali vakti yerinde ailelerde yetişmiş hepsi.

Herkes değil ama bazıları para biriktirdikçe tuhaflaşıyorlar canını alsınlar ama parası gitmesin, daha fazla çok daha fazla diye diye yaşlanıp o paraları yemeden ölüyorlar.

Peki boşandıktan sonraki nafaka işlemleri ve temini hakkında nasıl bir yol izleyeceksiniz. Bu adam size 3 çocukla hiç acımayacak sizi tek maaşla bırakır gibi.
Nafakanın maaştan kesilmesi sağlanabiliyor diye biliyorum. Ona yönelik bir dva açar ama arttırımlarda nasıl bir yol izleniyor onu bilmiyorum

Began daha nelerle karşılaşacaksın merak ediyorum. Yemek yapmıyormuşsun ha, vay anam vay. Çocukleı nasıl sakinleştirdin babayla konuşmalarından sonra.
İnternetten oyun açtım ona daldılar hemen.
Demek ki 20 senedir kocam, 10 senedir de çocuklarım aç yaşıyormuş

Nafakanın maaştan kesilmesi sağlanabiliyor diye biliyorum. Ona yönelik bir dva açar ama arttırımlarda nasıl bir yol izleniyor onu bilmiyorum
Adam memurdu değil mi o detayı atladım ben. Evet maaşına kondurur nakafayı. Ama bu şerefsiz herif nafaka harıc bir kıtap parası dahi vermez ya. Allah Ex'inde hayırlısını versin.

Avukat daha iyi bilir ama boşanma davası sonucunda yılda kaç kez ne kadar artırılacağı ile alakalı bir detay eklenmesini isteyeceğim ve icra yolu açık olacak.

Bana kadınlık yapmıyordu var birde fix menu.
Dedi demez mi? Sen de erken boşalıyordun doktora gitmiyordun dedim. Söyledin de gitmedim mi diyor. Evet söyledim, gitmedin hep beni suçladın yazdım. Sonra da aynen şunu yazmış; her erkek erken boşalır

Eşim ve ailesi elalem putuna tapıyorlar. Elalem iyi desin. Elalem arabası var desin. Elalem yazlığı var desin diye yaşıyorlar.
Şimdi o çok sevdiği elaleme kendini rezil etti yerin dibine soktu kına yaksın.

Bu adam avukat tutmaz cimri , kendi de davaya gelmez halbuki hiç gelmemek hakimlerin gözünde direkt saygısızlık gelmemesi daha iyi ekmeğinize yağ sürer :)
İnşallah öyle olur gelmesin de bitsin dava.

Dedi demez mi? Sen de erken boşalıyordun doktora gitmiyordun dedim. Söyledin de gitmedim mi diyor. Evet söyledim, gitmedin hep beni suçladın yazdım. Sonra da aynen şunu yazmış; her erkek erken boşalır
çok güzel demişsiniz. Onun eksikliklerini yüzüne vurmanız psikolojik olarak onu zayıflatacaktır. Aynen devam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…