Nafakanın her yıl maaşın dortte biri kadar artırılmasını talep etmeye hakkınız var ki yılda üç dört kez asgari ücretin artırıldıgı bir ülkede makul bir miktar. Bu ibareyi ekletebilirsiniz. Bu insaflı bir talep ama bence avukatınız biraz daha kastırsın.Avukat daha iyi bilir ama boşanma davası sonucunda yılda kaç kez ne kadar artırılacağı ile alakalı bir detay eklenmesini isteyeceğim ve icra yolu açık olacak.
Anladım aile full sıkıntılı demek kiEşim ve ailesi elalem putuna tapıyorlar. Elalem iyi desin. Elalem arabası var desin. Elalem yazlığı var desin diye yaşıyorlar.
Şimdi o çok sevdiği elaleme kendini rezil etti yerin dibine soktu kına yaksın.
Adam çok güvenilmez herşey beklenir boylesinden.İnşallah evi alabilmek için çocukları almakla tehdit etmez. Ver evi al çocukları bile diyebilirİnşallah öyle olur gelmesin de bitsin dava.
Her erkek bunu duymasın linç edilir canı yanar yok yere.Dedi demez mi? Sen de erken boşalıyordun doktora gitmiyordun dedim. Söyledin de gitmedim mi diyor. Evet söyledim, gitmedin hep beni suçladın yazdım. Sonra da aynen şunu yazmış; her erkek erken boşalır
Şahane detay ve deliller çıkıyor, helal olsun kız sanaDedi demez mi? Sen de erken boşalıyordun doktora gitmiyordun dedim. Söyledin de gitmedim mi diyor. Evet söyledim, gitmedin hep beni suçladın yazdım. Sonra da aynen şunu yazmış; her erkek erken boşalır
Diyemez. Tapu kadının üzerinde ve çocuklar henüz bakıma muhtaç yaşta. Alamaz çocukları o davayı kazanamaz da zatenAdam çok güvenilmez herşey beklenir boylesinden.İnşallah evi alabilmek için çocukları almakla tehdit etmez. Ver evi al çocukları bile diyebilir
Adam da mantık yok ki gözünü para bürümüşDiyemez. Tapu kadının üzerinde ve çocuklar henüz bakıma muhtaç yaşta. Alamaz çocukları o davayı kazanamaz da zaten
Bürümüş de karşısındaki cahil ev hanımı değil. Haklarının gayet farkında. Kadın ben istemiyorum demediği sürece mahkeme velayeti babaya vermiyor. Boşa zaman kaybeder, geçici velayet bile alamazAdam da mantık yok ki gözünü para bürümüş
tabi canımDedi demez mi? Sen de erken boşalıyordun doktora gitmiyordun dedim. Söyledin de gitmedim mi diyor. Evet söyledim, gitmedin hep beni suçladın yazdım. Sonra da aynen şunu yazmış; her erkek erken boşalır
Bu mesajları sakla çok işine yarayacak.Dedi demez mi? Sen de erken boşalıyordun doktora gitmiyordun dedim. Söyledin de gitmedim mi diyor. Evet söyledim, gitmedin hep beni suçladın yazdım. Sonra da aynen şunu yazmış; her erkek erken boşalır
Bu adama velayeti zorla versen almaz o yüzden sıkıntı yok.Adam da mantık yok ki gözünü para bürümüş
O kesin deBu adama velayeti zorla versen almaz o yüzden sıkıntı yok.
Güvenebileceği bi yer yok, anasına da baktıramaz. 3 çocuğu alıyorum demek popo ister.O kesin deadam da ciddi aliklik var. böyle yapar ikna ederim diye düşünebilir
Üçün birini alır ancak.Adam çok güvenilmez herşey beklenir boylesinden.İnşallah evi alabilmek için çocukları almakla tehdit etmez. Ver evi al çocukları bile diyebilir
Dedi demez mi? Sen de erken boşalıyordun doktora gitmiyordun dedim. Söyledin de gitmedim mi diyor. Evet söyledim, gitmedin hep beni suçladın yazdım. Sonra da aynen şunu yazmış; her erkek erken boşalır
Hohahahahahahah evet hep onlar mı soracak kaç tanesini gördün diye"Kaç erkekle birlikte oldun?" diye sorulması gereken anmış.
3 çocuğu öğretmen bir anneden almak zordurÜçün birini alır ancak.
Ben hiç kadınlık yapamamışım hep aç kalmışlar. 250 bin lira tazminat ve çocukların velayetini istiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?