Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Avukat daha iyi bilir ama boşanma davası sonucunda yılda kaç kez ne kadar artırılacağı ile alakalı bir detay eklenmesini isteyeceğim ve icra yolu açık olacak.
Nafakanın her yıl maaşın dortte biri kadar artırılmasını talep etmeye hakkınız var ki yılda üç dört kez asgari ücretin artırıldıgı bir ülkede makul bir miktar. Bu ibareyi ekletebilirsiniz. Bu insaflı bir talep ama bence avukatınız biraz daha kastırsın.

Eşim ve ailesi elalem putuna tapıyorlar. Elalem iyi desin. Elalem arabası var desin. Elalem yazlığı var desin diye yaşıyorlar.
Şimdi o çok sevdiği elaleme kendini rezil etti yerin dibine soktu kına yaksın.
Anladım aile full sıkıntılı demek ki insan parasız yaşayamaz mecburen para kazanacağız ki değirmenimiz dönsün ama para hırsı çok başka bir şey ve para hırsı olan insanların gözü dönüyor resmen, bu uğurda ne eş ne çoluk çocuk görmüyor gözleri, eşin hayat arkadaşım sevdiğim kadın gitti diye bakmıyor para kaynağı gitti diye öfkeleniyor, evin tüm geçimini senin üzerine yıkıp kendi parasıyla da birikim yapmaya devam edecekti muhtemelen, araba sayıklıyormuş araba alır bir de utanmadan ben aldım benim arabam derdi, böylelerinin arabaları da kıymetli oluyor eşi kullanmak istesin kıyametler kopuyor.

İnşallah öyle olur gelmesin de bitsin dava.
Adam çok güvenilmez herşey beklenir boylesinden.İnşallah evi alabilmek için çocukları almakla tehdit etmez. Ver evi al çocukları bile diyebilir

Dedi demez mi? Sen de erken boşalıyordun doktora gitmiyordun dedim. Söyledin de gitmedim mi diyor. Evet söyledim, gitmedin hep beni suçladın yazdım. Sonra da aynen şunu yazmış; her erkek erken boşalır
Her erkek bunu duymasın linç edilir canı yanar yok yere.

Dedi demez mi? Sen de erken boşalıyordun doktora gitmiyordun dedim. Söyledin de gitmedim mi diyor. Evet söyledim, gitmedin hep beni suçladın yazdım. Sonra da aynen şunu yazmış; her erkek erken boşalır
Şahane detay ve deliller çıkıyor, helal olsun kız sana

Her erkek erken boşalıyor olsa erken boşalma kavramı olmazdı. Kaz kafalı adam

Adam çok güvenilmez herşey beklenir boylesinden.İnşallah evi alabilmek için çocukları almakla tehdit etmez. Ver evi al çocukları bile diyebilir
Diyemez. Tapu kadının üzerinde ve çocuklar henüz bakıma muhtaç yaşta. Alamaz çocukları o davayı kazanamaz da zaten

Adam da mantık yok ki gözünü para bürümüş
Bürümüş de karşısındaki cahil ev hanımı değil. Haklarının gayet farkında. Kadın ben istemiyorum demediği sürece mahkeme velayeti babaya vermiyor. Boşa zaman kaybeder, geçici velayet bile alamaz

tabi canım
zavallı salak!

Bu mesajları sakla çok işine yarayacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…