- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
Rica ederim hayırlısı ile bitsin bu davada.Teşekkürler.
Önceden de parayı seviyordu ama bu kadar kafayı yememişti.Konularınızı uzun zamandır takip ediyorum. Eşinizin para ile olan ilişkisi sağlıksız bir boyuta gelmiş ne yazık ki. Eşiniz sizi başkalarından akıl almak ile suçluyor ama ne yazık ki kendisi başkalarının hayatına özenerek evliliğini çıkmaza sokmuş. Eğer elinizde maaşını bana gönder, aylık bu kadar gönder diye mesajlar varsa bunları da delil olarak sunun yaptığı ekonomik şiddete giriyor.
Erkekler iş ortamında sürekli birbirlerinin arabasını evini gelirini konuşuyorlar. Bende evlendiğimde çalışmıyordum eşim ara ara arkadaşlarından bahsederdi. Arabasını değiştirdi, ev almış filan eşlerinin çalıştıklarını söylerdi. 2 çocuğum olduktan sonra bende atandım ama eşim benim maaşım hakkında hiç plan yapmadı daha çok çocukların geleceğine yönelik birikim yapmaya başladı. Daha rahat yaşamaya başladık. Ancak sizin eşiniz atandığınızdan beri planları sizin geliriniz üzerine. Elinden gelse size cep harçlığı verecek sadece.Önceden de parayı seviyordu ama bu kadar kafayı yememişti.
İlk sığındıkları şey, yemek yapmıyordu, pasaklıydı, çocuklara bakmıyordu zırt vırt. Kimse de elinin altındaki kadın için aldatıyordu diye iftira etmiyor mesela. Onu boşanınca yapıyorlar, o kadın onun nooomısı olmaktan çıktığı zaman.Began Allah yardımcın olsun. Adam tüm tuşlara aynı anda basıyor resmen.
Sen de deliklerini sağlamlaştırmaya bak. Adam şimdiden yemek yapmıyordu diye basit seviyeden iftiralara başlamış. Çok daha çirkinleşecek bence. O yüzden şu an konuştuğu şahitliğini istediği herkesin şahitliğini sen iste. Onlara gittiğini belgelendir kullan.
En önemlisi de kuzenine maaşını nasıl çekerim diye sorması bence.
Sanki yemek yapmak sadece kadına zimmetli.İlk sığındıkları şey, yemek yapmıyordu, pasaklıydı, çocuklara bakmıyordu zırt vırt. Kimse de elinin altındaki kadın için aldatıyordu diye iftira etmiyor mesela. Onu boşanınca yapıyorlar, o kadın onun nooomısı olmaktan çıktığı zaman.
4 5 senedir saçma sapan davranmaya başlamıştı. Bu sene nirvanaya ulaştı.
İyiyim teşekkürler. Avukatım birkaç kez aramış, açmamış. Boşanmıyorum boşuna arama diye mesaj atmış.
Sonra bana mesaj attı çocuklarla görüşmek için. Dikkatli davran, haberleri yok dedim. Tamam dedi ama arar aramaz ağlamaya başladı. Çocuklar da şaşırdı.
Görüşme bitince mesaj attı arkadaşlarının gazına geldin, millete uydun vs. Arkadaşlarımı, akrabalarımı arayıp rezil eden sensin. Nolduu? Dedim. Elektrik ve doğalgazı dün kapattırmıştım. Senin yüzünden karanlıkta kaldım dedi. Kredi kartını kapattırmadan önce düşünseydin dedim. Boşanmıyorum naparsan yap dedi. Yapacağım. Bekle gör dedim
Bu model erkekler hiç mi şaşırtmazBir de komşulara; Ebru Hiç yemek yapmıyor. Sadece makarna pişiriyordu demiş. Ben de dedim ki onun için bize koli koli makarna bulgur almış öyle göndermiş
Onu uyardım çocukların hiçbir şeyden haberi yok. Onların psikolojini bozacak şekilde davranmayacaksın dedim. Eğer yukarıdaki cümlelerden herhangi birini kurar ya da ima ederse, çocuklarımı üzerse, ona öyle şeyler yaparım ki doğduğuna pişman olur. Velayeti eşşşşek gibi verecek. Vermezse başına gelecek her şeyi kabul etmiş demektir.Bu model erkekler hiç mi şaşırtmazçocuklar üzerinden ajitasyon yapacak, anneniz beni sizden ayırmaya çalışıyor ben sizi çok seviyorum sizden ayrılmak istemiyorum, anneniz beni boşar evlenir başka adamlara mı baba diyeceksiniz gibi cümlelerle çocuklar üzerinden baskı kurmaya çalışacak, çocuklardan bir aksiyon alamazsa velayetlerini vermem diyecek.
Sanki senin aklın yok başkalarının aklıyla hareket ediyorsun gibi sözler de cabası :))) birebir düşünce yapıları aynı oluyor bu tip adamların
Veeee en sevmediğim boşanan insan modeli, adabıyla doğru düzgün ayrılmak varken kapıda gördüğü herkese eşinin dedikodusunu yapıp kötüleyen insanlardan nefret ederim, sadece makarna pişiyorsa onun cimriliğindendir deseydin keşke.
Adamın ödü kopuyor parası gidecek diye 3 çocuğun velayetini alıp kendine yük mü yapacak umrunda bile olmazOnu uyardım çocukların hiçbir şeyden haberi yok. Onların psikolojini bozacak şekilde davranmayacaksın dedim. Eğer yukarıdaki cümlelerden herhangi birini kurar ya da ima ederse, çocuklarımı üzerse, ona öyle şeyler yaparım ki doğduğuna pişman olur. Velayeti eşşşşek gibi verecek. Vermezse başına gelecek her şeyi kabul etmiş demektir.
Bence de bir halt edemez ama bam telime basıyor O teli koparıp... Neyse.Adamın ödü kopuyor parası gidecek diye 3 çocuğun velayetini alıp kendine yük mü yapacak umrunda bile olmaz
Ay vasat yaa.Bir de komşulara; Ebru Hiç yemek yapmıyor. Sadece makarna pişiriyordu demiş. Ben de dedim ki onun için bize koli koli makarna bulgur almış öyle göndermiş
Boşanmam diyor ama boşanacak mecbur.Ay vasat yaa.
Mahalle kadınları gibi dedikodu, yalana başlamış
Insan istiyorki karşısındaki az vizyonlu az aynı seviyede olsun biriyle savaşırken ki attığın taşa değsin. Bunda hiç biri yok tamam seviye eksilerde
Boşanmak için iki kişinin rızasına gerek yokBoşanmam diyor ama boşanacak mecbur.
Mantıklı düşünmekten uzak bu onun zararına.
Zaten 4-5 yıldır dile getirdiğimiz bir şeydi. Ama blöf olduğunu sanıyordu. Blöf olmadığını görünce böyle saçmalamaya başladıBoşanmak için iki kişinin rızasına gerek yok
Taraflardan biri kararını vermişse er yada geç bu iş biter. Anca uzatmaları oynar okadar.
Benim merak ettim hiç sormadımı, şaşırmadımı? Noluyoruz ya ne boşanması demedimi de direk kapı kapı dolanıp kendine şahit aradı?
AnladımZaten 4-5 yıldır dile getirdiğimiz bir şeydi. Ama blöf olduğunu sanıyordu. Blöf olmadığını görünce böyle saçmalamaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?