Began'ın ikameti şu an çocuklarla beraber farklı bir şehirde. Bu durumda adam hala burası aile konutu diyebilir mi? Aile konutu olup olmadığı neye göre belirleniyor.Her türlü karşı hamleyi düşünerek gardını alman lazım, adamın atacağı her adım para üzerine olacak çünkü, evde kira vermeden oturma rahatlığı da buna dahil boşuna değil o şerh.
Parasal konularda şeytanlık nasıl yapılır benim akreplerden öğrendim, bu yüzden de eşinin aklı nasıl çalışıyor biliyorum
Ablasına olan altın borcunu her lafın içine sokuyor ama benim altınları eve harcadık deyince evden pay alıyorsun işte oluyor.6 ay nafaka vermeyecek olması çok saçma. 6 ay anasıyla yaşasın, giderini azaltsın bir şekilde mutlaka ödesin. İnsan kendinden kısar evladından değil. Düğün altınları ne olmuştu? Onları talep edecek misiniz? Hem mehir hem altınları alabiliyorsanız mutlaka alın. Kesinlikle bırakmayın. Eğer vermezse anlaşmaya da yanaşmayın bence. Yazık o kadar emeğinize.
Kendi avukatınıza protokol hazırlattınTeşekkür ederim. Avukatıma söyledim içime sinmedi diye. O ilgilenecek.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahTeşekkür ederim. Avukatıma söyledim içime sinmedi diye. O ilgilenecek.
Ben de en başta bunu sunmuştum üstelik daha insaflıydım. Evi satalım yarısı senin olsun, kendine ev alırsın, yarın evlenirken kira derdin olmaz dedim. Çocuklara nafaka, kendime istemem dedim. Ama reddetti, cümle aleme beni rezil etti, dava açtı. Şimdi noldu da anlaşalım diyor?Kendi avukatınıza protokol hazırlattın
Onun önünüze sunacağı hiç birşey ne sizin nede çocukların yararına olamaz
Kendini uyanık sanıyor, kanmayın
6 ay nafaka ödeyemem nedir? Aç gezsin gerekirse ama çocuklarına bakmak zorunda. Siz ayrılıyor olmasanızda borçları ödeyip çocuklarına bakmak zorundaydı.
7500tl çok az, en azından 3000-3500 isteyin çocuk başına, 2500e iki pantolon bi kazak alsanız biter.
Bunlar dışında çocukların eğitim harcamalarına katılmalı.
Her sene nafaka artırma şartı olmalı sözleşmede kendi maaşına zam gelirken o hala 2500 vercem diye uyanıklık yapacam sanıyor.
Asla acımayın şu herife, adam olsaydı yuvasına sahip çıkardı en azından çocukların hatırı için tekrar konuşalım böyle ayrılmayalım derdi
Kendi avukatınızın hazırlamadığı hiç bir evrağa güvenmeyin
Kesinlikle. Hala kendi rahatından taviz vermiyor.1 çuval un alsın pişirsin pişirsin yesin size öyle şeylerle geçinin diyordu 3 çocuk 1 kadın. Nafakasını ödesin. Kiminle borç yaptıysa o yardım etsin. Bi gıdım faydası yoktu bunun size.
Din ve devlet işleri hukuki açıdan nasıl kabul görebilir şok içindeyim suan yani gerçekten dini açıdan mehir mahkemede hukuki olarak geçerli mi oluyorMehir senediniz varsa mahkemeler kabul ediyor. Ödeyemem derse şunu teklif edin: protokole madde koyalim "ev satilinca odenmesi kaydiyla xx gram altin began'a odenecektir".
Kendinize de nafaka isteyin adam hep hamle yapıyor en az için ..siz arttırın mehir borcunu ekletin ev ile alakası yok onun.Ama mehir senedi istiyorlarmış kim yaptı ki şimdiye kadarBen de en başta bunu sunmuştum üstelik daha insaflıydım. Evi satalım yarısı senin olsun, kendine ev alırsın, yarın evlenirken kira derdin olmaz dedim. Çocuklara nafaka, kendime istemem dedim. Ama reddetti, cümle aleme beni rezil etti, dava açtı. Şimdi noldu da anlaşalım diyor?
Anlaşmanız onun için daha iyi olacağını söylemiştir avukatı.Ben de en başta bunu sunmuştum üstelik daha insaflıydım. Evi satalım yarısı senin olsun, kendine ev alırsın, yarın evlenirken kira derdin olmaz dedim. Çocuklara nafaka, kendime istemem dedim. Ama reddetti, cümle aleme beni rezil etti, dava açtı. Şimdi noldu da anlaşalım diyor?
Senetten kasıt dini bir ifade değil zaten, gelinimize şu kadar altın borcumuz var şeklinde damat tarafından alınan bir senet. Kadından yana ve oldukça etkili. Benim çok işime yaradı misal ki gerçekten mağdur taraf bendim, en azından ex kişisi anlaşmalıya taraf oldu senet olunca.Kendinize de nafaka isteyin adam hep hamle yapıyor en az için ..siz arttırın mehir borcunu ekletin ev ile alakası yok onun.Ama mehir senedi istiyorlarmış kim yaptı ki şimdiye kadar
Bende var ve etkili oldu, bizim yöredeki kadınların genelinin vardır. Bence erkeklere karşı önemli bir koz.Kendinize de nafaka isteyin adam hep hamle yapıyor en az için ..siz arttırın mehir borcunu ekletin ev ile alakası yok onun.Ama mehir senedi istiyorlarmış kim yaptı ki şimdiye kadar
Söyledim kabul etmedi. Ablasının altın borcu daha önemliMehir senediniz varsa mahkemeler kabul ediyor. Ödeyemem derse şunu teklif edin: protokole madde koyalim "ev satilinca odenmesi kaydiyla xx gram altin began'a odenecektir".
Din ve devlet işleri hukuki açıdan nasıl kabul görebilir şok içindeyim suan yani gerçekten dini açıdan mehir mahkemede hukuki olarak geçerli mi oluyorHer türlü kadından yanayım da laik bir devlette mehirin mahkemede geçmesi beni ürküttü
Ne kadar boecu varmis ki? O kismi kacirdim ben. Sizin mehiriniz ne kadar?Söyledim kabul etmedi. Ablasının altın borcu daha önemli
Ablasına bugünkü kurdan 30 bin, bana 65 bin civarı.Ne kadar boecu varmis ki? O kismi kacirdim ben. Sizin mehiriniz ne kadar?
Ablasına bugünkü kurdan 30 bin, bana 65 bin civarı.
Ev parasını harcamak istemiyor çakal. Hemen ev alacak çünkü, kirada mı yaşasın?Cok bi para degilmis yahu. Ikinizede odeme yapabilir ev satilinca
Anlaşmalı boşanma için avukattan da önce eşinizle konuşmanız gerekiyordu. Çekişmeli bosanma çok zor. O yola girmeyin. Önce anlaşmalı bosanmayi zorlayın. Ortada mal mülk var mı? Çocuklara nafaka miktarı belirlemelisiniz. Mahkeme çok az veriyor. Herseyi aranızda karar verin. Baktınız karar veremiyorsunuz avukatdan yardım alın. O konuşsun eşinizle. En son öyle de anlasamadınız Çekişmeli. Ortada bir ev araba varsa Çekişmeli de isler iyice karışıyor. Mal paylaşımı davası oluyor bilginiz olsun.Selam hanımlar,
Son durumları biliyorsunuz. Arada benden boşanmayı düşünüyorsun değil mi diye sorardı, ben de geçiştirirdim çocukların yanında olay çıkardığı için. Eşime en son beni bir süre rahat bırak, kafamı toplayıp karar vereceğim demiştim.O da biraz ağlayıp, ertesi gün krediden vs bahsetmişti. Hala hiçbir şey olmamış gibi her şey yolundaymış gibi kredilerden borçlardan falan bahsediyor.
Avukat buldum, birkaç gün içinde görüşüp detayları netleştireceğiz. Bunu eşime söylemeli miyim kızlar? Nasıl bir yol önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?