Ev de borçlar da ikiye bölünür haberiniz olsun. Gönül rızası ile vermezse mahkeme öyle karar verir. Borcu ne kadar borç da paylaşılıyor maalesef. Öyle hem ev versin hem borç onda kalsın olmuyor. Çocuklara da nafaka çok az veriyor mahkeme. Anlaşmalı bosanmayi zorlamanız lazım nu durumda.Çocukların bakımı bende olduğu için evi bana vermesi gerektiğini düşünüyorum ama öyle bir güzellik yapmaz. Bir de yaz tatillerinde ben memlekete döneceğim ve kalacak bir evim olması lazım. O yüzden evi ısrarla istiyorum ama bakalım zaman ne gösterecek?
Nafakada da kısabileceği kadar kısar sanırım, borcu varmış ya.
Yahu toplam vereceği 100 bin lira. Ev alma esnasında para bile sayılmıyor artık.Ev parasını harcamak istemiyor çakal. Hemen ev alacak çünkü, kirada mı yaşasın?
siz de mutlaka atandığınız yerden ya da sonrasında nerde yaşamayı düşünüyorsanız çok didiklemeden bir ev alın. sonrasında tek maaşla eviniz olmadan çok zorlanırsınızEv parasını harcamak istemiyor çakal. Hemen ev alacak çünkü, kirada mı yaşasın?
Şu anki avukatım gayet dişli birine benziyor.siz atandığınızda karım 3 çocukla orda tek başına napıcak nasıl geçinecekler diye hesap yapacağına 10 bin tl istemesiyle zaten karakterini ortaya koymuştu. dişli bir avukat bulun da çocuklarınızın ve kendinizin hakkını alın inşallah
2.5 milyona satılır dedi exper.Yahu toplam vereceği 100 bin lira. Ev alma esnasında para bile sayılmıyor artık.
Yaklaşık değeri ne kadar evinizin began? Sen bulunduğun şehirde kendine 2+1 küçük bir şey alabilir misin o parayla. Kira ile uğraşmazsın en azından. Tayinin çıkınca da satarsın.
Tantana yaptığı bu mu ya. Pü bi kere daha yani.Ablasına bugünkü kurdan 30 bin, bana 65 bin civarı.
Bulunduğun yerde nasıl ev fiyatları2.5 milyona satılır dedi exper.
Çekişmeli ile ev satılırsa değerinin altında satılıyor. Bilirkişiye para veriliyor. Avukat komisyon alıyor. Çok para kaybediyorsunuz. Avukat komisyon alacağı için bu konuda belki uyarmamistir. İcra ile evi sattırip bölüsmek son seçeneğiniz olsun.2.5 milyona satılır dedi exper.
Burada 2+1 ler 1 milyona gidiyormuş.Bulunduğun yerde nasıl ev fiyatları
Avukat söyledi de kocam olacak şahıs inat ediyor.Çekişmeli ile ev satılırsa değerinin altında satılıyor. Bilirkişiye para veriliyor. Avukat komisyon alıyor. Çok para kaybediyorsunuz. Avukat komisyon alacağı için bu konuda belki uyarmamistir. İcra ile evi sattırip bölüsmek son seçeneğiniz olsun.
İyiymiş o zaman bi tane alır girersin içine kira derdin olmaz en azından.Burada 2+1 ler 1 milyona gidiyormuş.
Başka türlüsüne asla yanaşmaz ki, daha fazla ne koparabilirim diye aklı elektrik sayacı gibi çalışıyor şu an, o yüzden sende para aşığı cimri biri nasıl düşünür öyle düşünüp adım atmak zorundasın, kısaca eşin gibi düşünÇok haklısın. Zaten anlaşmalı boşanma şartları da onun lehine. Bana uymuyor.
Benim bildiğim kadarıyla diyebilir, eşlerden bir tanesinin o evde oturuyor olması şerh koymaya yeterli, adamın ikameti o evde, o yüzden Began bence avukatına danışıp eşine ya tahliye davası açmalı veya kira talebinde bulunmalı çünkü aile konutu şerhi koyulmuş evi ne satmak ne de 3. şahıslara kiralamak mümkün değil, ben boşuna mı diyorum adam uyanık, para söz konusuysa elindeki tüm nimetleri kullanacaktır diye, anlaşmalı boşanmaya yanaşmış görünüp evde oturmaya devam ediyor bu onun için ne koparırsam kardır hanesinde, mehir ödeyemem diyor oradan da cebinden para çıkmayacak düşüncesinde, çocuklara nafakayı 6 ay sonra öderim diyor bu da cepte, gizli banka hesabı vardır orada da paraları güvendedir, avukata bu adam parayı çok seviyor banka hesapları var mı 17 yılda gizli gizli edindiği mal mülk var mı araştırılması için ne yapılmalı hangi resmî mercilere başvurulmalı diye söylemek lazım.Began'ın ikameti şu an çocuklarla beraber farklı bir şehirde. Bu durumda adam hala burası aile konutu diyebilir mi? Aile konutu olup olmadığı neye göre belirleniyor.
Önceki avukatım yüzünden. Hemen aç dedim yapmadı.Adam uyanık çıktı davayı kendi şehrinde açtı. Şimdi avukat senin şehrine git gel vs birsuru para isteyecek. Taşınır taşınmaz senin şehrinde acmalıydın davayı. Neyse artık yapacak bir şey yok.
Ocakta maaşlara zam gelir her çocuk için 2.5 az en az 3 işte
Son gelişmeler şöyle kızlar:
Bir aile dostumuz aracı oldu anlaşmalı boşanmak istiyor.
Evi satıp yarı yarıya paylaşacağız. 6 ay nafaka ödemeyecek, borcu çokmuş. 6 ay sonunda her çocuk için 2500 tl nafaka ödeyecek.
Bende borç denince çook uçuk rakamlar sandımTantana yaptığı bu mu ya. Pü bi kere daha yani.
Gerçekten ya kirası yok bir şeyi yok bahane olsun diye bulduğu borç diş kovuğu kadar utanır insan. Bunun başka bi borcu olmalı. Sinekten çıkacak yağın hesabını yapan adam başka mal mülk yapıp anası üstüne falan mı tapuladı yoksa?Bende borç denince çook uçuk rakamlar sandım
Hepi topu 3-4 maaşı kadar
İnsan utanır borcum var demeye
SanmiyorumGerçekten ya kirası yok bir şeyi yok bahane olsun diye bulduğu borç diş kovuğu kadar utanır insan. Bunun başka bi borcu olmalı. Sinekten çıkacak yağın hesabını yapan adam başka mal mülk yapıp anası üstüne falan mı tapuladı yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?