Kendisi alabilir mi, misal evin değeri 2 milyon çekişmeliyle 1 milyona satıldı. Yarı payı kendisinin çıkarıp 500 bin verip alma ihtimali var mı? (Rakamlar uyduruk)Avukat söyledi de kocam olacak şahıs inat ediyor.
Siz hala bu adama neden acıyorsunuz? siz 7.500u çok görürken o 3 çocukla geçinmeye çalışan sizden 10 bin istemedi mi ? Üstelik boşanma olmadan da nafaka isteyebileceğinizi soyluyordunuz. şimdi 6 ay ödeme yapmamasi yönünde anlaşmayı düşünüyorsunuz. böyle anlaşma ile geldiğinde cevap bile vermeden kapatmaliydiniz. Bence evin tamamını almanizdan korkuyor zaten sizin paranızla alınmış. Basit altın borcu degil Sonuçta evin değeri arttı. 3 cocuk sizdeyken ev en büyük ihtiyaciniz.3 çocuk nafakası aylık 7500 tl oluyor. O yüzden kararsızım. Şu anki maaşı 27 bin.
Ödeyemeyeceği nafaka istemek de anlamsız olur.
Ne olacak konu sahibi, kapı kapı dolaştı, akraba, komşu lehime şahitlik edin diye bulamadı, avukatı varmış, iddia ettiklerimizi ispat edemezsek başımız çok ağrır vs demiştir. O da ne koparırsam kâr derdinde hala. 6 ay ödememek ne demek? Hadi siz umrunda değilsiniz anladık, 3 çocuğunu nasıl düşünmez, taş toprak mı yiyecek, giyecek bu çocuklar?Ben de en başta bunu sunmuştum üstelik daha insaflıydım. Evi satalım yarısı senin olsun, kendine ev alırsın, yarın evlenirken kira derdin olmaz dedim. Çocuklara nafaka, kendime istemem dedim. Ama reddetti, cümle aleme beni rezil etti, dava açtı. Şimdi noldu da anlaşalım diyor?
valla bi tanıdığım var 21 yaşındaki kızı için eski kocasından ıvırı zıvırı toplam 12 binden fazla para alıyor. adam da memur. ama kadın o kadar cazgır ki adam 2. evliliği bozulmasın diye veriyorSiz hala bu adama neden acıyorsunuz? siz 7.500u çok görürken o 3 çocukla geçinmeye çalışan sizden 10 bin istemedi mi ? Üstelik boşanma olmadan da nafaka isteyebileceğinizi soyluyordunuz. şimdi 6 ay ödeme yapmamasi yönünde anlaşmayı düşünüyorsunuz. böyle anlaşma ile geldiğinde cevap bile vermeden kapatmaliydiniz. Bence evin tamamını almanizdan korkuyor zaten sizin paranızla alınmış. Basit altın borcu degil Sonuçta evin değeri arttı. 3 cocuk sizdeyken ev en büyük ihtiyaciniz.
Napolyon ne demiş? Para para para.Ben de en başta bunu sunmuştum üstelik daha insaflıydım. Evi satalım yarısı senin olsun, kendine ev alırsın, yarın evlenirken kira derdin olmaz dedim. Çocuklara nafaka, kendime istemem dedim. Ama reddetti, cümle aleme beni rezil etti, dava açtı. Şimdi noldu da anlaşalım diyor?
Evet. Ve hakkımda hem sözlü hem yazılı bir sürü iftira atmışken hala yüzsüzce kendini düşünüyor.Kulağımıza küpe olması gereken bi söz var; “Acıma, acınacak hale düşersin!” Özellikle sana acımayana..
3 çocuğu bırakıp başka şehre davaya gideceksin atı alan Üsküdari geçti sen hala oluruna bakÖnceki avukatım yüzünden. Hemen aç dedim yapmadı.
Altı ay sonra maaşına 10 binden fazla zam gelecek 7500 çok az daima maaşının 4/1 i olsun3 çocuk nafakası aylık 7500 tl oluyor. O yüzden kararsızım. Şu anki maaşı 27 bin.
Ödeyemeyeceği nafaka istemek de anlamsız olur.
Ya ben bu kadar çirkinleşip uzaması taraftarı değilim konu sahibinin isteği evin yarisiydi ortada da 3 çocuk var babaları sonuçta hazır anlaşmalı kabul edilmişken hem çocuklar hem konu sahibi için sürecin uzamaması daha sağlikli benceAdam ev alıp para arttırıp yeni hayat kurma derdinde ne seni ne çocukları düşünüyor rest çek dedik.. yine de çok geç olmadan sert ataklar yapman lazim evin yarisi bende diye hep raziydin zaten ama kendine de çocuklara nafaka hem de tazminat iste cinsel eksikliği küçük düşürmesi vs e devletinde görünsün yiyorsa
Çekişmeli aç demiyorum avukatı korkutsun bı tık daha birşeyler alsın diyorum.. adamın verdiği zaten mecbur olduğu şeylerYa ben bu kadar çirkinleşip uzaması taraftarı değilim konu sahibinin isteği evin yarisiydi ortada da 3 çocuk var babaları sonuçta hazır anlaşmalı kabul edilmişken hem çocuklar hem konu sahibi için sürecin uzamaması daha sağlikli bence
Davaları geri çekecek mi bakalım. Onun sözüne güvenmiyorum. Ben ona anlaşmalı yapalım derken benim hakkımda sözlü ve yazılı bir sürü yalan söyleyen insana güvenemem.Napolyon ne demiş? Para para para.
Eşin seni ve çocuklarını seviyor desem şu ana kadar yaptığı şeylerin sevgiyle alakası yok, iyi bir baba evin ve karısının maaşının peşine düşmezdi, aksine boşanıyor dahi olsanız Began sen gurbette kira, faturalar, mutfak masrafları çocukların giderleriyle tek maaşla idare edemezsin, boşanıyor da olsak çocuklarımız var mal paylaşımı şu bu diye yıpranmak yerine ben çıkayım gel bu evi kiraya verelim, ortak evimizdi kirada ortak olsun, yarısını sen yarısını ben alırım çocukların da tüm masraflarına ortak olurum derdi, eş olmayı bir kenara bıraktım baba olmayı bilen biri böyle yapardı.
Anlaşma yoluna gidiyormuş gibi yapıyor çünkü bence senin vicdan merhamet ve adalet duygun var, alttan alıyor uzlaşıyor gibi görünürse çocuklara ödeyeceği nafakada onun istediği miktarlara inersin diye düşünüyor, evin de satılmasını istemiyor aslında çünkü şu an evin yarı parasıyla bir ev alsa da eksik eşyaları tamamlamak, bu evden başka bir eve nakliyat, alacağı evin abonelikleri vs derken masraf yapacak bu da onun canını sıkıyor, evi satmayalım sen orada oturmaya devam et de bak gözleri nasıl parlayacak.
Sen nasıl akıl danışıyorsun onun da akıl danıştıkları vardır başta annesi kızkardeşi çevresinde boşanmış erkekler varsa onlar, sonra yasal olarak ne yapabilir diye avukatı.
Anlaşma protokolü imzalasanız dahi mahkemeye kadar bin kere fikir değiştirecek çünkü ne anlaşma yaparsa yapsın cebinden çıkacak cüzi bir miktar bile olsa içi acıyacak 5 kuruş vermeden evden de olmadan boşanmak istiyor adam.
Ne zaman ki mahkeme olur hakim karşısında itiraz etmeden boşanmayı kabul eder o zaman kapanır sizin mevzu, tabii sonrasında nafakayı düzenli yatırırsa ne ala
Ben de böyle düşünüyorum ama 6 ay sonra nafaka başlatmak hiç mantıklı gelmiyor. Ablasının altın borcu için bana laf sayarken benim mihrimi ödemek istemiyor.Ya ben bu kadar çirkinleşip uzaması taraftarı değilim konu sahibinin isteği evin yarisiydi ortada da 3 çocuk var babaları sonuçta hazır anlaşmalı kabul edilmişken hem çocuklar hem konu sahibi için sürecin uzamaması daha sağlikli bence
Yeni avukatım sıkıntı yapma dedi. Belki internet üzerinden mahkemeye bağlanabiliriz hakimin insafına kalmış dedi bakalım.3 çocuğu bırakıp başka şehre davaya gideceksin atı alan Üsküdari geçti sen hala oluruna bak
Bence de şu an çok az geliyor. Hem ev satılana kadar kira ödemeyecek, ev satılır satılmaz kendine ev alıp yine kira ödemeyecek. Beyefendi hep dört ayak üstüne düşecek.Altı ay sonra maaşına 10 binden fazla zam gelecek 7500 çok az daima maaşının 4/1 i olsun
Bunların hepsini avukata söyledim. O da cevap dilekçesinde belirtecek galiba.Adam ev alıp para arttırıp yeni hayat kurma derdinde ne seni ne çocukları düşünüyor rest çek dedik.. yine de çok geç olmadan sert ataklar yapman lazim evin yarisi bende diye hep raziydin zaten ama kendine de çocuklara nafaka hem de tazminat iste cinsel eksikliği küçük düşürmesi vs e devletinde görünsün yiyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?