Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablasına olan altın borcunu her lafın içine sokuyor ama benim altınları eve harcadık deyince evden pay alıyorsun işte oluyor.
Lütfen altınları da isteyin. Yanına bırakmayın. Altınları ve mehiri ayrı talep edin. Onun evdeki payından düşsün, eline de bir şey kalmasın. O anca bundan anlar. Hatta bence bunu da talep edebilirsiniz. Ev satıldıktan sonra mehir ve altınların bu paradan bana ödendikten sonra kalanın ona verilmesi vs tarzında. O ödeyemem mesajlarını da ekleyin. Kudursun. Bu adamla anlaşmak mümkün değil bence.

Bence de şu an çok az geliyor. Hem ev satılana kadar kira ödemeyecek, ev satılır satılmaz kendine ev alıp yine kira ödemeyecek. Beyefendi hep dört ayak üstüne düşecek.
Aynen öyle began sen de 1+1 falan alsan mesela Eskişehir’de 8000 falan kirası oluyor iyi birsey alırsan daha fazla senin bulunduğun ildeki kiranı karşılar hiç olmazsa ve değeri de artar 1.250.00,00 TL ye de bulursun

Buradan haberi yok. Avukat ne derse onu yaptı ama yüzüne gözüne bulaştırdı.
Hiç de bulastirmamis en az hasarla yeni hayat kuracak 6 ay nafaka vermem diyor.. size nafaka ne tazminat ne mehir parası yok
Maaşının 4 de 1 i yerine 3 de 1 iyi rakamsa onda diretin pazarlığı yukarıdan açın

Hiç de bulastirmamis en az hasarla yeni hayat kuracak 6 ay nafaka vermem diyor.. size nafaka ne tazminat ne mehir parası yok
Maaşının 4 de 1 i yerine 3 de 1 iyi rakamsa onda diretin pazarlığı yukarıdan açın
Çalışan eşin kendisine nafaka verilmiyor onun dışında söylediklerinize katılıyorum

Bence de. Çocukları bile hiç umrunda değil hala.

Bu akılı avukatı değil arkadaşı vermiş.

Ben de böyle düşünüyorum ama 6 ay sonra nafaka başlatmak hiç mantıklı gelmiyor. Ablasının altın borcu için bana laf sayarken benim mihrimi ödemek istemiyor.
Evet o konuda biraz daha ısrarci olabilirsiniz nafaka hemen başlasın diye

Boşanmak isteyen began değil miydi davayı neden adam açtı? En son boşanmam diyordu adam. Orayı kaçırdım ben sanırım.

Boşanmak isteyen began değil miydi davayı neden adam açtı? En son boşanmam diyordu adam. Orayı kaçırdım ben sanırım.
Bir önceki avukatıma hemen dava açalım dedim o bekleyelim dedi. Biz beklerken o iki dava açmış bile. O yüzden başka avukat tuttum.

Evet o konuda biraz daha ısrarci olabilirsiniz nafaka hemen başlasın diye
Saçma çünkü. Ev satılana kadar kira ödemeyecek. O arada satın almak için ev bakacak. Ev satıldıktan sonra yeni evine geçecek. Hiç rahatı bozulmayacak beyefendinin. Ben de nafaka diye yalvaracağım.

Ah began ah keşke bu adama hiç haber vermeden direkt davayı açsaydın baksana uyanığa duyar duymaz kendi açmış davayı.Maaşın 4 de 1 i üç çocuğa nafaka için çok az.Tek çocugu olanlar bile 4 de 1 ini alıyor maaşın.Lütfen çocuklara maaşının en az 3 de 1 i olacak şekilde nafaka iste.Nafaka başlangıç tarihi dava açılış tarihi oluyor.Dava bitince nafakaları da toplu alıyorsun biriken.Ne demek 6 ay nafaka veremem.Hiç öyle bişeyi kabul etme.Bırak çekişmeli olsun inan sen daha karlı olursun.Kendine nafaka istemiyorsun ama lütfen tazminat iste ekonomik şiddet gördüm de çocuklarına bakmıyordu de bunlar yalan değil.Boşanma davalarında hakimler kadından yana olur unutma

Avukata dedim ama dinlemedi beni. Bir yandan iyi oldu çünkü hem komşularım yalanlarına şahit oldu, dilekçede yazdığı yalanları da ispatlayabilme şansım var. Bakalım yeni avukatım neler yapacak?

En şerefsiz sıralaması 1-Çocuğunu döven baba 2-Çocuğu hastayken uçkurunun derdine düşen benim ex 3- bu adam. Bu adam uyanık geçinmeye çalışan ortalama Türk insanını temsil ediyor. Darp ya da aldatması yok sanırım.

Began mesela burada senin çok eski konuların da var. Sonuçta o zamanlar atanma boşanma dava konuları yoktu. Bu herifin eskiden beri sıkıntılı olduğunu göstermek için bunlar delil olur mu acaba?

Mesela bi konumda eskort fiyatı aratmıştı kardeşin üzerinden sana laf sokmak için.

Bunu ben de düşündüm. Avukata soracağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…