- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.140
- 53
isim yok ki. onun gibi göz göre göre kimseye ifşa etmedim.Buradaki konuları delil olarak gösterirsen evlilik birliğini sanal alemde dedikodu yapmış diye adam kendi aleyhine çevirebilir
Avukat ne derse onu yapıyorum. Sizin istediğinizi mi yapayım?Began seni dik duruş olarak tanıyoruz ama net adımların yok
Evet çok doğru. O yüzden avukatım ne derse onu yapıyorum.Onun borçları yüzünden neden sizin ilk 6 ayınız zorluk içerisinde geçsin ki? Madem öyle ilk 6 aylık nafakayı evin satışından kendine düşen payla peşin ödesin. Adam dolaylı yoldan yine altı ay da olsa sizin maaşınıza çöküyor farkında mısınız?
Tamam isim yok canım ama özel hayatini isimsiz şekilde paylaşayım yaptın eee diyecekler isimsiz yaptın özel hayatı herkese yaydin diye demek istediğimi anladınmi isim yoksa bile bunu nasıl ispat edeceksin ispat etsen sen suçlu olacaksın onu demek istiyorumisim yok ki. onun gibi göz göre göre kimseye ifşa etmedim.
Bilmiyorum. Yine de sorarım avukatıma.Tamam isim yok canım ama özel hayatini isimsiz şekilde paylaşayım yaptın eee diyecekler isimsiz yaptın özel hayatı herkese yaydin diye demek istediğimi anladınmi isim yoksa bile bunu nasıl ispat edeceksin ispat etsen sen suçlu olacaksın onu demek istiyorum
Bence anlamadı, çünkü ne dediğiniz anlaşılmiyor.Tamam isim yok canım ama özel hayatini isimsiz şekilde paylaşayım yaptın eee diyecekler isimsiz yaptın özel hayatı herkese yaydin diye demek istediğimi anladınmi isim yoksa bile bunu nasıl ispat edeceksin ispat etsen sen suçlu olacaksın onu demek istiyorum
Adama bak ya sanki çocuklarına değil düşmanına veriyor parayı. Erkeklerdeki duygusuzluk cidden çok irrite edici.Yine haber göndermiş. Nafakayı toplam 7500 liradan 2.500 liraya düşürmüş. Her sene %10 oranında atacakmış.
Ben de toplam 9 bin nafaka, mihir 40 gr olarak ödenecek. Çocukları günde 15 dakika görüntülü görebilecek. Ayda bir kez alabilecek. Nafaka her yıl %25 oranda artırılacak dedim.
Böylelerini eşek sudan gelinceye kadar dövmek lazım.Adama bak ya sanki çocuklarına değil düşmanına veriyor parayı. Erkeklerdeki duygusuzluk cidden çok irrite edici.
Vallahi billahi ya.Böylelerini eşek sudan gelinceye kadar dövmek lazım.
Yine haber göndermiş. Nafakayı toplam 7500 liradan 2.500 liraya düşürmüş. Her sene %10 oranında artacakmış.
Ben de toplam 9 bin nafaka, mihir 40 gr olarak ödenecek. Çocukları günde 15 dakika görüntülü görebilecek. Ayda bir kez alabilecek. Nafaka her yıl %25 oranda artırılacak dedim.
Zaten sildim mesajları bundan sonra avukatla görüş yazdım.Avukat nasıl yönlendirecek o önemli bence.
%25 iyi de olabilir kötü de.
Üstüne nafaka isteyecek çok az kaldı.
Dava açıldığına göre yakındır sana iştirak nafakasi baglanmasi. Zaten açmış çekişmeli . Sen de karşı davada istersin bunları . Ayrıca yüzde oranj değil de memur maaş artım oranı istersen daha lehine olurYine haber göndermiş. Nafakayı toplam 7500 liradan 2.500 liraya düşürmüş. Her sene %10 oranında artacakmış.
Artık hiç girmeyeceğim o konulara avukat uğraşsınDava açıldığına göre yakındır sana iştirak nafakasi baglanmasi. Zaten açmış çekişmeli . Sen de karşı davada istersin bunları . Ayrıca yüzde oranj değil de memur maaş artım oranı istersen daha lehine olur
Aynen yüz verdik astar istiyor avukatla muhatap olsun.Bu saatten sonra anlaşmalı diye tutturma boşver.
Eşi buradaki üyeliğini bilmiyorsa hiçbir sorun yaşamaz, ki adam biliyor olsa 50 kere siteye damlardı ben Began’ın kocasıyım diye başlayıp Began’ı yerden yere vuran mesajlar atardı.Tamam isim yok canım ama özel hayatini isimsiz şekilde paylaşayım yaptın eee diyecekler isimsiz yaptın özel hayatı herkese yaydin diye demek istediğimi anladınmi isim yoksa bile bunu nasıl ispat edeceksin ispat etsen sen suçlu olacaksın onu demek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?