Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Buradaki konuları delil olarak gösterirsen evlilik birliğini sanal alemde dedikodu yapmış diye adam kendi aleyhine çevirebilir
isim yok ki. onun gibi göz göre göre kimseye ifşa etmedim.

Evet çok doğru. O yüzden avukatım ne derse onu yapıyorum.

isim yok ki. onun gibi göz göre göre kimseye ifşa etmedim.
Tamam isim yok canım ama özel hayatini isimsiz şekilde paylaşayım yaptın eee diyecekler isimsiz yaptın özel hayatı herkese yaydin diye demek istediğimi anladınmi isim yoksa bile bunu nasıl ispat edeceksin ispat etsen sen suçlu olacaksın onu demek istiyorum

Bilmiyorum. Yine de sorarım avukatıma.

Bence anlamadı, çünkü ne dediğiniz anlaşılmiyor.

Yine haber göndermiş. Nafakayı toplam 7500 liradan 2.500 liraya düşürmüş. Her sene %10 oranında artacakmış.

Ben de toplam 9 bin nafaka, mihir 40 gr olarak ödenecek. Çocukları günde 15 dakika görüntülü görebilecek. Ayda bir kez alabilecek. Nafaka her yıl %25 oranda artırılacak dedim.

Adama bak ya sanki çocuklarına değil düşmanına veriyor parayı. Erkeklerdeki duygusuzluk cidden çok irrite edici.

Avukat nasıl yönlendirecek o önemli bence.
%25 iyi de olabilir kötü de.
Üstüne nafaka isteyecek çok az kaldı.

Dava açıldığına göre yakındır sana iştirak nafakasi baglanmasi. Zaten açmış çekişmeli . Sen de karşı davada istersin bunları . Ayrıca yüzde oranj değil de memur maaş artım oranı istersen daha lehine olur

Artık hiç girmeyeceğim o konulara avukat uğraşsın

Eşi buradaki üyeliğini bilmiyorsa hiçbir sorun yaşamaz, ki adam biliyor olsa 50 kere siteye damlardı ben Began’ın kocasıyım diye başlayıp Began’ı yerden yere vuran mesajlar atardı.

Eşi eskaza burayı bulup okusa bile bir şey tutturamaz aynı dertten muzdarip yüzlerce kadın var, karşı tarafın burada yazılanların kendisini anlattığını iddia edip kanıtlaması için karısının üyeliğini ispat etmesi gerekir, KK yönetimi ona bilgi vermez, hakimlik sınavlarına giren üyelerimizin bile buradaki üyeliği mesleki araştırmalarda bağlayıcı olmuyor resmî kurumlar araştırma gereği duymuyorken ortada elle tutulur (terör, devlete karşı işlenen suçlar, cinayet, istismar vs) bir suç olmadıktan sonra ilgili makamlar koca istiyor diye üyelik tespitine de gitmez.

Bence rahat olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…