La havleeee.Yine haber göndermiş. Nafakayı toplam 7500 liradan 2.500 liraya düşürmüş. Her sene %10 oranında artacakmış.
Ben de toplam 9 bin nafaka, mihir 40 gr olarak ödenecek. Çocukları günde 15 dakika görüntülü görebilecek. Ayda bir kez alabilecek. Nafaka her yıl %25 oranda artırılacak dedim.
Çocuklarına vermeye kıyamadığı parayı avukatlara yedirmek istiyor demek ki kendi bilir.Çocuk başına 2.5 tan aşağı nafaka bağlamaz mahkeme için rahat olsun. Asgari ücretle çalışan babalara bile bin lira bağlıyor
Bu yaşananlar gerçek mi bilmiyoruz ki.Isim yok, foto yok. Belki began hanım roman yazmak istiyor, böyle bir karakter uydurdu. Biz de gerçekmiş gibi cevap yazıyoruz. Hem buradaki konuşmalar bu ilişki gerçek hayatta yaşanıyorsa kocanın aleyhine.Tamam isim yok canım ama özel hayatini isimsiz şekilde paylaşayım yaptın eee diyecekler isimsiz yaptın özel hayatı herkese yaydin diye demek istediğimi anladınmi isim yoksa bile bunu nasıl ispat edeceksin ispat etsen sen suçlu olacaksın onu demek istiyorum
Öff yakında sizden nafaka isteyecek bence bu rezil. 2.500 TL yi vermese de olur. Memur yılda 2 kere zam alır bu sene yazın ve kışın toplam enflasyon farkıyla yüzde 90 zam alınacak. Yılda Yüzde 90 zam alan adam yüzde 10 artırım mı yapacakmış! Pess yani onu da vermesin dilenciye sadaka mı veriyor!Yine haber göndermiş. Nafakayı toplam 7500 liradan 2.500 liraya düşürmüş. Her sene %10 oranında artacakmış.
Ben de toplam 9 bin nafaka, mihir 40 gr olarak ödenecek. Çocukları günde 15 dakika görüntülü görebilecek. Ayda bir kez alabilecek. Nafaka her yıl %25 oranda artırılacak dedim.
Tamam artık. Yine aldı sazı eline. Birgun 250.000 tazminat, birgun bilmem ne. Açın davayı gitsin. Günlük 15 dk çocuklarla görüşsün, çekişmeli olacak, anlasacaksaniz da siz değil avukatlar anlaşacak belli ki. Daha fazla yüz vermeyin. Bence zaten siz o adama 2-3 gömlek fazlasiniz, hayata sizin arkanızda duran bir aile ile başlamış olsaydınız evlenmezdiniz bile.Çocuklarına vermeye kıyamadığı parayı avukatlara yedirmek istiyor demek ki kendi bilir.
Utanmaz çünkü. Çocuklarına ödeyeceği 2 yıllık nafakayı avukata vermeyi tercih ediyor.Öff yakında sizden nafaka isteyecek bence bu rezil. 2.500 TL yi vermese de olur. Memur yılda 2 kere zam alır bu sene yazın ve kışın toplam enflasyon farkıyla yüzde 90 zam alınacak. Yılda Yüzde 90 zam alan adam yüzde 10 artırım mı yapacakmış! Pess yani onu da vermesin dilenciye sadaka mı veriyor!
Kesinlikle evlenmek gibi bir planım yoktu. Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim.Tamam artık. Yine aldı sazı eline. Birgun 250.000 tazminat, birgun bilmem ne. Açın davayı gitsin. Günlük 15 dk çocuklarla görüşsün, çekişmeli olacak, anlasacaksaniz da siz değil avukatlar anlaşacak belli ki. Daha fazla yüz vermeyin. Bence zaten siz o adama 2-3 gömlek fazlasiniz, hayata sizin arkanızda duran bir aile ile başlamış olsaydınız evlenmezdiniz bile.
Sevgili mune abla onu demedim began hanım buradaki konularıni delil olarak mahkemeye sunmaya düşünüyormus avukata sorayım dedi bende ona cevap yazdım...tabiki dediğin doğru ama kendi kendini ifşa edecek began onu anlatmaya çalıştımEşi buradaki üyeliğini bilmiyorsa hiçbir sorun yaşamaz, ki adam biliyor olsa 50 kere siteye damlardı ben Began’ın kocasıyım diye başlayıp Began’ı yerden yere vuran mesajlar atardı.
Eşi eskaza burayı bulup okusa bile bir şey tutturamaz aynı dertten muzdarip yüzlerce kadın var, karşı tarafın burada yazılanların kendisini anlattığını iddia edip kanıtlaması için karısının üyeliğini ispat etmesi gerekir, KK yönetimi ona bilgi vermez, hakimlik sınavlarına giren üyelerimizin bile buradaki üyeliği mesleki araştırmalarda bağlayıcı olmuyor resmî kurumlar araştırma gereği duymuyorken ortada elle tutulur (terör, devlete karşı işlenen suçlar, cinayet, istismar vs) bir suç olmadıktan sonra ilgili makamlar koca istiyor diye üyelik tespitine de gitmez.
Bence rahat olsun.
Ona birileri akıl veriyor bence sırf kendi aklı değil bu.Utanmaz çünkü. Çocuklarına ödeyeceği 2 yıllık nafakayı avukata vermeyi tercih ediyor.
Sokma akılla bir yere kadar gider. Baba olsa önce çocuklarını düşünür parasını değil.Ona birileri akıl veriyor bence sırf kendi aklı değil bu.
Şu yazdığınız o kadar doğru ki kadınların arkasında kapı gibi aileleri varsa hem değerlerini biliyor, hem de değer görecekleri evlilikler yapıyorlar. Yalnızsa öyle hissettirilmişse hep olmayacak, değmeyecek adamlar hayatlarına giriyor.hayata sizin arkanızda duran bir aile ile başlamış olsaydınız evlenmezdiniz bile.
Evet yaa anlatamadim özel hayatını ifsa edecek buradki konuları mahkemeye sunmak gibi birsey yazdı avukata sorayım dedi...bende diyorumki mahkemeye sunsan sen zararlı çıkabilirsin özel hayatı ifşa etmekten diyeBence anlamadı, çünkü ne dediğiniz anlaşılmiyor.
Sanmam sunamaz. Bizler çünkü konunun gerçekliğini bilmiyoruz. Belki böyle bir aile yok. Belki Began Hanim'in hayal urunu.Sevgili mune abla onu demedim began hanım buradaki konularıni delil olarak mahkemeye sunmaya düşünüyormus avukata sorayım dedi bende ona cevap yazdım...tabiki dediğin doğru ama kendi kendini ifşa edecek began onu anlatmaya çalıştım
Çekişmeli davada mahkeme masrafı daha çok olur. Millet akıl verir evine girer oturur kimsenin umuru olmaz. Hem parasından hem vaktinden olacak, seni de mağdur edecek. Aklı olsa bir an önce paylaşım yapalım da yatırım yapayım enflasyon yüksek diye düşünürdü.Sokma akılla bir yere kadar gider. Baba olsa önce çocuklarını düşünür parasını değil.
Bu bilgi çok iyi oldu mune ya. Aynı dertten ben de muzdaripim. Çekişmeliye giderse yazayım mı diyordum ya hiç karıştırmayım o zaman. Karşı tarafa diyeyim ispatlayın üyeliğimi ulan :)Eşi buradaki üyeliğini bilmiyorsa hiçbir sorun yaşamaz, ki adam biliyor olsa 50 kere siteye damlardı ben Began’ın kocasıyım diye başlayıp Began’ı yerden yere vuran mesajlar atardı.
Eşi eskaza burayı bulup okusa bile bir şey tutturamaz aynı dertten muzdarip yüzlerce kadın var, karşı tarafın burada yazılanların kendisini anlattığını iddia edip kanıtlaması için karısının üyeliğini ispat etmesi gerekir, KK yönetimi ona bilgi vermez, hakimlik sınavlarına giren üyelerimizin bile buradaki üyeliği mesleki araştırmalarda bağlayıcı olmuyor resmî kurumlar araştırma gereği duymuyorken ortada elle tutulur (terör, devlete karşı işlenen suçlar, cinayet, istismar vs) bir suç olmadıktan sonra ilgili makamlar koca istiyor diye üyelik tespitine de gitmez.
Bence rahat olsun.
İnşallah aklını başına toplar sanmıyorum ama.Bence kesinlikle yıldırmaya çalışıyor. Eninde sonunda Began'ın isteklerini kabul edip anlaşmalı boşanacak. Harbiden o kadar hesaplı kitaplı bir adamsa çekişmeli boşanma masrafını da hesaplamıştır. Ne koparsam kar diye düşünüp pazarlığı dipten açıyor işte.
500 de diyebilirdi Buna da şükürÇocuk başına 833 ₺ öyle mi
Çocukların bir kalıp peynir bir kilo zeytin parası yani..
hmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?