- 24 Kasım 2014
- 926
- 2.421
- 313
- 38
Üç çocuk taş mı yesin…Ne demek bir şey talep edememek, tam tersine alabildiği her şeyi alsın.Began yerinde olsam birşey talep etmem alsın başına çalsın yemeye ömrü yetmesin der önüme bakarım...pislik herif
Tamam üye sensin, ispatladı diyelim. Ne olacak ki. Çok doldum, paylaşacak kimsem yoktu, isimsiz olduğumuz, kim olduğumuz belli olmadığı için içimi döktüm. Özel hayatın inşası için kimliklerin belli olması lazım değil mi?Bu bilgi çok iyi oldu mune ya. Aynı dertten ben de muzdaripim. Çekişmeliye giderse yazayım mı diyordum ya hiç karıştırmayım o zaman. Karşı tarafa diyeyim ispatlayın üyeliğimi ulan :)
Evet avukata havale ettim. Bundan sonra avukatlar görüşsün dedim.Bu adam sizinle dalga geçiyor bence başka açıklaması olamaz 3 çocuğa 2500 tl nedir.Bence birileri 7500 tl çok vermişsin mahkeme az bağlar diye akıl vermiştir yine.3 çocuğa karşılık maaşın 3 de 1 ini bağlarlar ve siz tazminat istemeyi de ihmal etmeyin
Kusura bakma ablacım ben yanlış anlamışım :))Sevgili mune abla onu demedim began hanım buradaki konularıni delil olarak mahkemeye sunmaya düşünüyormus avukata sorayım dedi bende ona cevap yazdım...tabiki dediğin doğru ama kendi kendini ifşa edecek began onu anlatmaya çalıştım
Rahat olun sizler kendinizi deşifre edecek şeyler yapmadıkça, eşlerinize benim KK’da üyeliğim var seni anneni kardeşini sülaleni yazdım herkes bana hak verdi deyip adama kendinizi ifşa etmedikçe kimse bir şey tutturamaz.Bu bilgi çok iyi oldu mune ya. Aynı dertten ben de muzdaripim. Çekişmeliye giderse yazayım mı diyordum ya hiç karıştırmayım o zaman. Karşı tarafa diyeyim ispatlayın üyeliğimi ulan :)
Bence maaşının 3 te birini versin 3 çocuk için 9 binde az evin yarısını da alacak sonuçta adam tam it yemin ederim delirmelikEvet avukata havale ettim. Bundan sonra avukatlar görüşsün dedim.
Began canını hiiiç sıkma, bu dava öyle ya da böyle görülecek ve o da istese de istemese de köpürse de çocuklara talep ettiğin nafakayı verecek, herkes ektiğini biçer çoluğundan çocuğundan sakındığı için Allah müstahakkını verir, bu hep böyle oldu benim çevremde, istersen konuyu da bir süreliğine kapattır boşanma mevzusundan biraz uzaklaş günlerdir eşin bir yandan, avukatla konuşma bir yandan, bizlerle de boşanmayı konuşuyorsun bu yorar insanı, başka konularda yorum yazıp kafa dağıtırsın.Utanmaz çünkü. Çocuklarına ödeyeceği 2 yıllık nafakayı avukata vermeyi tercih ediyor.
Acımak mı? Beter olsun.Bu durum nafaka olayından da başka ya.. Bir babanın 25-30 bin kazanmasına rağmen üç çocuğuna düşündüğü miktar 2500 tl.. aylık 833 tl. Böyle babam olsa çok kızardım bizden önemli neyi var ki bizden sakınıyor derdim. Hele annem tüm varını yoğunu bize harcarken.. O çocukların bigün aklı başına gelecek o zaman o babayı görmek bile istemeyecekler. Belki de babanın amacı o.. Yani Began’ın anlaşmalı da istedikleri de makul şeyler. Hiç abartı bir şey yok. Avukata verene kadar ver eşine, çocuklarına..
Began bu adama zerre acıma artık.. Zaten memur maaşı belli ödememe ihtimali yok bi icraya bakar.. Görsün bakalım gününü.. Çok kızdım ya
Sağol Munem. Bu gece o mesajdan sonra karar aldım. O yokmuş, dava yokmuş gibi davranacağım. Avukatım kessin onun biletini.Began canını hiiiç sıkma, bu dava öyle ya da böyle görülecek ve o da istese de istemese de köpürse de çocuklara talep ettiğin nafakayı verecek, herkes ektiğini biçer çoluğundan çocuğundan sakındığı için Allah müstahakkını verir, bu hep böyle oldu benim çevremde, istersen konuyu da bir süreliğine kapattır boşanma mevzusundan biraz uzaklaş günlerdir eşin bir yandan, avukatla konuşma bir yandan, bizlerle de boşanmayı konuşuyorsun bu yorar insanı, başka konularda yorum yazıp kafa dağıtırsın.
Rica ederim ne demek, bu süreçleri yakınlarımdan gördüğüm için az çok ne kadar yorucu olduğunu biliyorum, insanı zihnen yoruyor sağ ol bizimle paylaşıyorsun biz de yazıyor destek olmaya çalışıyoruz ama bazen sürekli aynı şeyi anlatmak insanı boğar yorar, şu an senin sakinliğe dinginliğe ihtiyacın var, bak ne güzel yeni bir yerde çalışıyorsun çocukların yanında kendinize bir dünya kurdunuz Allah daha da iyi etsin inşallah, senin birin bin olur onun biri dahi yok olur çünkü sen bir yana evlatlarından esirgiyor, gün gelir görürsünSağol Munem. Bu gece o mesajdan sonra karar aldım. O yokmuş, dava yokmuş gibi davranacağım. Avukatım kessin onun biletini.
Benim avukatım da öyle dedi. Bir şey elde edemez dedi. Benim ex’in bana karşı tek kozu. Adamın bu mesajlara güvenip yemediği halt kalmadı. O bana daha büyük koz verdi işte aptal.Tamam üye sensin, ispatladı diyelim. Ne olacak ki. Çok doldum, paylaşacak kimsem yoktu, isimsiz olduğumuz, kim olduğumuz belli olmadığı için içimi döktüm. Özel hayatın inşası için kimliklerin belli olması lazım değil mi?
Ölümü gösterip sıtmaya razı edecek aklı sıra. Taktik yapıyor. O düşürmeye çalıştıkça siz yükseltin. Zam kısmını tefe tüfe üzerinden yapamıyor musunuz acaba, asıl güvenilir olanı o sanki. Maaş zamları tutarsız, bu yıl enflasyon farkıyla %34ü bulacak diyorlar ama gelecek yıl pekala yine 3.5 verebilirler. %25de ocak zammının anltında kalıyor. Anlaşmaya da dava dilekçesine de mehirini mutlaka eklet, takılarını ev alınırken verdiğini belirt. Takılar ev parasından çıkarılıp sana verilir sonrasında da kalan ikiye bölünür.Yine haber göndermiş. Nafakayı toplam 7500 liradan 2.500 liraya düşürmüş. Her sene %10 oranında artacakmış.
Ben de toplam 9 bin nafaka, mihir 40 gr olarak ödenecek. Çocukları günde 15 dakika görüntülü görebilecek. Ayda bir kez alabilecek. Nafaka her yıl %25 oranda artırılacak dedim.
O tamamen hakime bağlı ya, kadın çalışıyor diye de bakabilir. Mahkemelerden gerçekçi nafakalar çıkmıyor aslaÇocuk başına 2.5 tan aşağı nafaka bağlamaz mahkeme için rahat olsun. Asgari ücretle çalışan babalara bile bin lira bağlıyor
İşte bu düşünce modeli yüzünden erkekler pürüpak boşanıyor. Sonra da kasıla kasıla geziyor, kadınlar çocuklarına bakmak için çırpınıyor. Beddua çocukların geleceğine midesine katkı sağlamaz, sapına kadar soyacaksın ki pişman olsun. Boşanmak zorunda kaldığınız, sizi perişan eden insanları neden ödüllendiriyorsunuz onu anlamıyorumBegan yerinde olsam birşey talep etmem alsın başına çalsın yemeye ömrü yetmesin der önüme bakarım...pislik herif
Sağol Munem. Bu gece o mesajdan sonra karar aldım. O yokmuş, dava yokmuş gibi davranacağım. Avukatım kessin onun biletini.
Biraz daha zorlarsa sizden nafaka isteyecek sanırımYine haber göndermiş. Nafakayı toplam 7500 liradan 2.500 liraya düşürmüş. Her sene %10 oranında artacakmış.
Ben de toplam 9 bin nafaka, mihir 40 gr olarak ödenecek. Çocukları günde 15 dakika görüntülü görebilecek. Ayda bir kez alabilecek. Nafaka her yıl %25 oranda artırılacak dedim.
Avukata soracağım eğer mümkünse maddi manevi tazminat isteyeceğim zaten beni herkese rezil ettiği için kişilik haklarıma saldırı vs gibi.Avukat ücretini de kendine manevi tazminat diye istesene ay ne güzel olur kazansan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?