Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu hakkında uzman olmasamda alanımla ilgili hukuk kısmı dersi almıştık . Orda geleneksel hukuktan bahsetmişti hocamız . Yani yazılı olmayan hukuk kaynakları da doğal olarak yargılamada önemli bir yer oluşturuyor . Bunun laiklikle çok ilgilisi olduğunu düşünmüyorum . Almanya da boşanma davasında da kuzenim mehrini istedi ve alacak.

bence nafaka artırımını tefe tüfe üzerinden isteyin, burada bi üye vardı, o sayede sıkıntı yaşamamış.

Nasıl yani 3 çocuk için mi 2500. Yani her çocuğa 1000 TL bile değil mi

keşke boşansa anlaşmalı

Son teklifi;
Evi ona verecekmişim. O ayda 10 bin tl taksitle payımı ödeyecekmiş. O bana payını versin ben ona ayda 10 bin vereyim dedim
Ya bi yürüsün gitsin kabul etme ihtimaline inancı bile insanı güldürüyor…

Son teklifi;
Evi ona verecekmişim. O ayda 10 bin tl taksitle payımı ödeyecekmiş. O bana payını versin ben ona ayda 10 bin vereyim dedim

Artık lütfen bu adamla anlaşmayı düşünmeyin. Allah'ın dan bulsun demeyin. Avukatınız bu adamı surundursun. Maddi manevi tazminat. Yüksek nafaka. Evden de attırin. Kiraya çıksın.

Bu köylü kurnazina bildiği dilden bir yol izleyin.

Ben avukata havale ettim. Ben ne dersem o bundan sonra.

Son teklifi;
Avukatı yok mu? Neden sürekli böyle abuk teklifler yumurtluyor?

Amin. Valla çok beddua geliyor da dilime. Çocukların babası diye yutuyorum.

Boşanmaya gönlü yok. Yedi bi b.k, totosu atıyor şimdi nerden döndürsem diye. Pişman olup özür dilemek, yıktıklarını tamir etmek zavallı egosuna dokunuyor, böyle salak salak işlere girişiyor. Aklınca yıldıracak.

Yok ya tamamen duygusal(!). Para çıkmasın diye canı çıkacak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…