- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.477
- 548
Konu hakkında uzman olmasamda alanımla ilgili hukuk kısmı dersi almıştık . Orda geleneksel hukuktan bahsetmişti hocamız . Yani yazılı olmayan hukuk kaynakları da doğal olarak yargılamada önemli bir yer oluşturuyor . Bunun laiklikle çok ilgilisi olduğunu düşünmüyorum . Almanya da boşanma davasında da kuzenim mehrini istedi ve alacak.Din ve devlet işleri hukuki açıdan nasıl kabul görebilir şok içindeyim suan yani gerçekten dini açıdan mehir mahkemede hukuki olarak geçerli mi oluyorHer türlü kadından yanayım da laik bir devlette mehirin mahkemede geçmesi beni ürküttü
Nasıl yani 3 çocuk için mi 2500. Yani her çocuğa 1000 TL bile değil miYine haber göndermiş. Nafakayı toplam 7500 liradan 2.500 liraya düşürmüş. Her sene %10 oranında artacakmış.
Ben de toplam 9 bin nafaka, mihir 40 gr olarak ödenecek. Çocukları günde 15 dakika görüntülü görebilecek. Ayda bir kez alabilecek. Nafaka her yıl %25 oranda artırılacak dedim.
keşke boşansa anlaşmalıAvukatı değiştirdim. Şu anki daha cevval biri. Çocuklara sorular sordu. Çocuklar senden yana, velayette inşallah sorun yaşamayız dedi. Eşim olacak pislik hala arkadaşlarıma anlaşmalı boşanacağım diyormuş. Yalancı.
Ya bi yürüsün gitsinSon teklifi;
Evi ona verecekmişim. O ayda 10 bin tl taksitle payımı ödeyecekmiş. O bana payını versin ben ona ayda 10 bin vereyim dedim
Son teklifi;
Evi ona verecekmişim. O ayda 10 bin tl taksitle payımı ödeyecekmiş. O bana payını versin ben ona ayda 10 bin vereyim dedim
Ben avukata havale ettim. Ben ne dersem o bundan sonra.Artık lütfen bu adamla anlaşmayı düşünmeyin. Allah'ın dan bulsun demeyin. Avukatınız bu adamı surundursun. Maddi manevi tazminat. Yüksek nafaka. Evden de attırin. Kiraya çıksın.
Bu köylü kurnazina bildiği dilden bir yol izleyin.
Hahahahhaha hayalleerrr hayatlarr..görür o:)Son teklifi;
Avukatı yok mu? Neden sürekli böyle abuk teklifler yumurtluyor?Son teklifi;
Bu yüzsüzlük için ağır geri zekalı olması lazım ama memur falan da olmuş.Son teklifi;
inşallahBegan bu adamla sen evlendin ama bosarken biz tum kadinlar klubu olarak boşuyoruz..cok içsellestirdik cook.rezil olusunu gormek istiyoruz...
Avukata para vermek istemiyor ama evi de vermek istemiyor :)Avukatı yok mu? Neden sürekli böyle abuk teklifler yumurtluyor?
Amin. Valla çok beddua geliyor da dilime. Çocukların babası diye yutuyorum.Bugün Began'ın kocası gibi yaratmadığı için Allah'a şükrettin mi? Temalı akla zarar isteklerde bulunuyor bu adam ya tövbeler olsun. Allah'ım sen bu adama az mantık az da vicdan Began'a da sabır ihsan et Yarabbi. Bunlar ne salak salak talepler ya
Boşanmaya gönlü yok. Yedi bi b.k, totosu atıyor şimdi nerden döndürsem diye. Pişman olup özür dilemek, yıktıklarını tamir etmek zavallı egosuna dokunuyor, böyle salak salak işlere girişiyor. Aklınca yıldıracak.Evi ona verecekmişim. O ayda 10 bin tl taksitle payımı ödeyecekmiş. O bana payını versin ben ona ayda 10 bin vereyim dedim
Yok ya tamamen duygusal(!). Para çıkmasın diye canı çıkacak.Boşanmaya gönlü yok. Yedi bi b.k, totosu atıyor şimdi nerden döndürsem diye. Pişman olup özür dilemek, yıktıklarını tamir etmek zavallı egosuna dokunuyor, böyle salak salak işlere girişiyor. Aklınca yıldıracak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?