Bu daha iyi günleri.Siz maaşınızı verecektiniz ve çocuklarla beraber ortada olmayacaktınız adamın hayali buydu 2 maaş, ev, araba, bekar hayatı. O elinden gidiyor onu sindiremiyor.
Bana vermesin çocuklara ver tapuyu değil mi? Biz çocuklarımız için yapıyoruz bunları.
Kesinlikle öyle. içimden çok şey geçiyor da kelimelere dökmek istemiyorum. Allah'a havale ettim.Yanlis anlamayin ama baska sehirde 3 cocukla hayat standarti zedelenen siz olacaksiniz. Adam 1 odalı evde yaşayabilir, yemek yapma zorunluluğu bile yok. Koyar ekmek arasina peynir karnini doyurur, sorumlulugu yok.siz cocuklara oda yapmak zorunda kalacaksınız, evde yemek temizlik olmak zorunda. Bunlar bedava olmuyor. Cocuklarinin rizkini evin yarisi icin pazarlik konusu ediyor. Evi vermezsen nafaka az odeyecekmis. Saygı beklemesin bu adam. Hakkini alirsa alsin ama yipratmadqn, tehdit etmeden yapsin bunu. Adamn zihniyeti cirkin, bir yol olmaz bu adamdan
Kesinlikle öyle. içimden çok şey geçiyor da kelimelere dökmek istemiyorum. Allah'a havale ettim.
Amin. Allah büyük. Herkes ektiğini biçiyor.Cocuksuz bosansaniz bosverin der gecerim. Arada cocuk varsa anne-baba gelirleri olcusunde cocuklara ellerinden gelen en iyi imkani sunmak zorunda. Ay ne tuhaf adam valla Allah size sabir versin
Yine haber göndermiş. Nafakayı toplam 7500 liradan 2.500 liraya düşürmüş. Her sene %10 oranında artacakmış.
Ben de toplam 9 bin nafaka, mihir 40 gr olarak ödenecek. Çocukları günde 15 dakika görüntülü görebilecek. Ayda bir kez alabilecek. Nafaka her yıl %25 oranda artırılacak dedim.
sesli güldümSon teklifi;
Evi ona verecekmişim. O ayda 10 bin tl taksitle payımı ödeyecekmiş. O bana payını versin ben ona ayda 10 bin vereyim dedim
Ay yazık 10 bin çok ona 2 bin taksitle ödesin diye haber salın sevinsin gariban evin tamamını istediğinize dair makbuz gelene kadarSon teklifi;
Evi ona verecekmişim. O ayda 10 bin tl taksitle payımı ödeyecekmiş. O bana payını versin ben ona ayda 10 bin vereyim dedim
Mesajınızı okuyunca aklıma bu geldi. Geçenlerde görüp çekmiştimsesli güldüm
tam bir gebeş kaplumbağa
bu saçmalıklardan bıkıp yılmanı istiyor
lütfen yılma
bence eve gizli kamera falan koymalısın
bu bi haltlar karıştıracak
o zaman donuna kadar alırsın
ki al zaten
sürünsün kımıl zararlısı
3 çocuk varken evin tamamını alamaz mısın acaba ya
çok güzel olurdu
Yasal olarak mümkün değilsesli güldüm
tam bir gebeş kaplumbağa
lütfen yılma
ki al zaten
sürünsün kımıl zararlısı
çok güzel olurdu
Bu donuna kadar alma hangi devirde vardı ? Hangi zamanda biz böyle kadın haklarında çağ atladık? Ben de aldatma, darp raporu, kayınvalide, görümce her şey vardı, her şeyin yarısı diyor avukat. Ben bile evin tamamını alamadım. Gerçekçi öneriler verelim biraz.sesli güldüm
tam bir gebeş kaplumbağa
lütfen yılma
ki al zaten
sürünsün kımıl zararlısı
çok güzel olurdu
Sen ispat etmedin ki. Yazışma, otel kaydı.Bu donuna kadar alma hangi devirde vardı ? Hangi zamanda biz böyle kadın haklarında çağ atladık? Ben de aldatma, darp raporu, kayınvalide, görümce her şey vardı, her şeyin yarısı diyor avukat. Ben bile evin tamamını alamadım. Gerçekçi öneriler verelim biraz.
Onu yeterli saymadılar ki..Kanaat oluşur dediler…Sen ispat etmedin ki. Yazışma, otel kaydı.
Yasal olarak mümkün değil
Aile konutu içindeki gizli kayıtlar delil oluşturuyor. Haberi olmadan çekilmiş olsa da sorun olmuyor.
Yok öyle birşey ya. Not: kuzenim avukat sordumDin ve devlet işleri hukuki açıdan nasıl kabul görebilir şok içindeyim suan yani gerçekten dini açıdan mehir mahkemede hukuki olarak geçerli mi oluyorHer türlü kadından yanayım da laik bir devlette mehirin mahkemede geçmesi beni ürküttü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?