Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana vermesin çocuklara ver tapuyu değil mi? Biz çocuklarımız için yapıyoruz bunları.

Yanlis anlamayin ama baska sehirde 3 cocukla hayat standarti zedelenen siz olacaksiniz. Adam 1 odalı evde yaşayabilir, yemek yapma zorunluluğu bile yok. Koyar ekmek arasina peynir karnini doyurur, sorumlulugu yok.siz cocuklara oda yapmak zorunda kalacaksınız, evde yemek temizlik olmak zorunda. Bunlar bedava olmuyor. Cocuklarinin rizkini evin yarisi icin pazarlik konusu ediyor. Evi vermezsen nafaka az odeyecekmis. Saygı beklemesin bu adam. Hakkini alirsa alsin ama yipratmadqn, tehdit etmeden yapsin bunu. Adamn zihniyeti cirkin, bir yol olmaz bu adamdan

Kesinlikle öyle. içimden çok şey geçiyor da kelimelere dökmek istemiyorum. Allah'a havale ettim.

Her yorumunuzu ayrı şokla okuyorum. Demek evi vereceksiniz o da ayda 10bin 10bin ödeyecek. Bu erkeklerin beyni nasıl çalışıyor anlamıyorum. Madem ayda 10binle ev sahibi olunuyor siz ona ödeyin alın. Zaten Batman'da kiradasınız. Eşiniz evi boşaltırsa kiracı koyar kirayla da eşinize borcunuzu ödersiniz.. misss....

Kesinlikle öyle. içimden çok şey geçiyor da kelimelere dökmek istemiyorum. Allah'a havale ettim.

Cocuksuz bosansaniz bosverin der gecerim. Arada cocuk varsa anne-baba gelirleri olcusunde cocuklara ellerinden gelen en iyi imkani sunmak zorunda. Ay ne tuhaf adam valla Allah size sabir versin

Cocuksuz bosansaniz bosverin der gecerim. Arada cocuk varsa anne-baba gelirleri olcusunde cocuklara ellerinden gelen en iyi imkani sunmak zorunda. Ay ne tuhaf adam valla Allah size sabir versin
Amin. Allah büyük. Herkes ektiğini biçiyor.

Son teklifi;
Evi ona verecekmişim. O ayda 10 bin tl taksitle payımı ödeyecekmiş. O bana payını versin ben ona ayda 10 bin vereyim dedim
sesli güldüm
tam bir gebeş kaplumbağa
bu saçmalıklardan bıkıp yılmanı istiyor
lütfen yılma
bence eve gizli kamera falan koymalısın
bu bi haltlar karıştıracak
o zaman donuna kadar alırsın
ki al zaten
sürünsün kımıl zararlısı
3 çocuk varken evin tamamını alamaz mısın acaba ya
çok güzel olurdu

Son teklifi;
Evi ona verecekmişim. O ayda 10 bin tl taksitle payımı ödeyecekmiş. O bana payını versin ben ona ayda 10 bin vereyim dedim
Ay yazık 10 bin çok ona 2 bin taksitle ödesin diye haber salın sevinsin gariban evin tamamını istediğinize dair makbuz gelene kadar

Mesajınızı okuyunca aklıma bu geldi. Geçenlerde görüp çekmiştim

Eklentiler

• IMG_20230924_112943.webp
    104,1 KB · Görüntüleme: 87
Yasal olarak mümkün değil

Bu donuna kadar alma hangi devirde vardı ? Hangi zamanda biz böyle kadın haklarında çağ atladık? Ben de aldatma, darp raporu, kayınvalide, görümce her şey vardı, her şeyin yarısı diyor avukat. Ben bile evin tamamını alamadım. Gerçekçi öneriler verelim biraz.

Sen ispat etmedin ki. Yazışma, otel kaydı.

Yasal olarak mümkün değil

hangisi kamera mı ev mi
kamera vs başka ispat imkanı yoksa kabul ediliyor diyorlar
ev ise çok hatalı olursa belki de olur
iğrenç bir aldatma başlıklı bir konu vardı
ordaki adam ceketini alıp gitmişti
belki fikir verir sahibi

Aile konutu içindeki gizli kayıtlar delil oluşturuyor. Haberi olmadan çekilmiş olsa da sorun olmuyor.

beni erkenden postaladı
çocukları düşünmeden maaşımı da istiyordu
bi şeyler yaptığından şüphelendim
uzakta olduğum için başka imkanım yoktu diyebilir

Yok öyle birşey ya. Not: kuzenim avukat sordum

Evin yarısını vermekle kırmızı öküzü verdi 3 çocukla kalan sensin evi sana vermesi lazım..Adam gittikçe daha az vermek için hamle yapıyor
Hamleyi büyük aç yazdım defalarca..yazmayacaktım dayanamadım çok geride kalıyor hep savunmada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…