- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.268
- 798
Son teklifi;
Evi ona verecekmişim. O ayda 10 bin tl taksitle payımı ödeyecekmiş. O bana payını versin ben ona ayda 10 bin vereyim dedim
Yine haber göndermiş. Nafakayı toplam 7500 liradan 2.500 liraya düşürmüş. Her sene %10 oranında artacakmış.
Ben de toplam 9 bin nafaka, mihir 40 gr olarak ödenecek. Çocukları günde 15 dakika görüntülü görebilecek. Ayda bir kez alabilecek. Nafaka her yıl %25 oranda artırılacak dedim.
Duygusal olduğu için zaten djdjdjd. O çenesini bi tutaydı ondan kralı yoktu şimdi. Kendi kendine rahatını bozdu.Yok ya tamamen duygusal(!). Para çıkmasın diye canı çıkacak.
Su kurnazı sanıyor kendini.Nolursa olsun asla %25kabul etmeyin. Üfe olur, üfe tüfe ortalamasi olur, farketmez.
Bugun bankadan konut kredisi cekse odemesi 10k mi olacakmis? Adamin matematiği de yok. 30 yil boyunxa 10k mi odeyecekmis. Hani faizi?
Su kurnazı sanıyor kendini.
Anlaşalım kimse zarar görmesin diyordum ama artık acımak yok. Beter olsun.
Madem teklifi normal ben ona öderim ya 10 bin dediğin nedir? :)Bi akıllı kendisi herhalde. Evi istiyosa yari parasini size nakit olarak odesin madem. Deli midir nedir
Boyle bir odeme plani varsa bizde gidip ev alalim :) adam sizi çıldırtmak istiyor benceMadem teklifi normal ben ona öderim ya 10 bin dediğin nedir? :)
Yo yo ciddiymiş. Arkadaşına Began'ı ikna et demiş :)))Boyle bir odeme plani varsa bizde gidip ev alalim :) adam sizi çıldırtmak istiyor bence
Yurusun gitsin ya. 2.5k nafakayla mi ikna olacakmissiniz? Sadaka veriyor sanki. Valla dibine kadar uğraşıp hakkinizi soke soke alin. Bu erkeklerin disil enerjisinden tiksinmeye basladim artik. Utanmasa kendine mehirle nafaka isteyecekYo yo ciddiymiş. Arkadaşına Began'ı ikna et demiş :)))
Ben de tiksindim. Allah bildiği gibi yapsın. insan çocuğundan utanır ya.Yurusun gitsin ya. 2.5k nafakayla mi ikna olacakmissiniz? Sadaka veriyor sanki. Valla dibine kadar uğraşıp hakkinizi soke soke alin. Bu erkeklerin disil enerjisinden tiksinmeye basladim artik. Utanmasa kendine mehirle nafaka isteyecek
Utanmiyolar. Prenses sendromu var bu erkeklerde. Benim bildigim erkek ceketini alir cikar gider, ortada cocuk varsa. Son zamanlarda gordugum kadarıyla erkekler baba olmanin sorumlulugunu algilayamiyorBen de tiksindim. Allah bildiği gibi yapsın. insan çocuğundan utanır ya.
Bana vermesin çocuklara ver tapuyu değil mi? Biz çocuklarımız için yapıyoruz bunları.Utanmiyolar. Prenses sendromu var bu erkeklerde. Benim bildigim erkek ceketini alir cikar gider, ortada cocuk varsa. Son zamanlarda gordugum kadarıyla erkekler baba olmanin sorumlulugunu algilayamiyor
Allah allah, bence sen ona bir de araba hediye et, yazık gariban sevinsin, evde duran 3 heykelcik de oksitlenmeyle falan gelişimini tamamlarSon teklifi;
Evi ona verecekmişim. O ayda 10 bin tl taksitle payımı ödeyecekmiş. O bana payını versin ben ona ayda 10 bin vereyim dedim
Resmen komedi ya. Avukata, bana, çocuklara para vermemek için yırtınıyor.Allah allah, bence sen ona bir de araba hediye et, yazık gariban sevinsin, evde duran 3 heykelcik de oksitlenmeyle falan gelişimini tamamlar10bin 10 bin neyi ödüyor bu mehri mi evin yarısını mı? Ay öldürmelik şerefsiz.
Yırtınsın bakalım, sen de onun yırtınışlarını kahkahalarla izle. Bütün güç senin elinde şu an, delilse delil, tapuysa tapu, yerinde olsam önce bi tahliye davası açarım. Boşanma davasını gerekçe göstererek attırırım evden. Tapu sende ya kira ödesin ya çıksın. Mağdur değil mazlum değil işi gücü var, evi bedava işgal etmeye hakkı yok.Resmen komedi ya. Avukata, bana, çocuklara para vermemek için yırtınıyor.
AminBütünüyle iğrenç bir adam, siz boşanınca bir bağınız kalmayacak ama çocuklar için durum öyle değil maalesef. Çok üzülüyorum çocuklara ileride nasıl bir babalari olduğunu anlayacaklar. Tez zamanda bu pislik adamdan kurtulursunuz umarım
Avukatım cevap dilekçesini hazır etsin o zaman söyleyeceğim hepsiniYırtınsın bakalım, sen de onun yırtınışlarını kahkahalarla izle. Bütün güç senin elinde şu an, delilse delil, tapuysa tapu, yerinde olsam önce bi tahliye davası açarım. Boşanma davasını gerekçe göstererek attırırım evden. Tapu sende ya kira ödesin ya çıksın. Mağdur değil mazlum değil işi gücü var, evi bedava işgal etmeye hakkı yok.
Avukata soracağım eğer mümkünse maddi manevi tazminat isteyeceğim zaten beni herkese rezil ettiği için kişilik haklarıma saldırı vs gibi.
Kesinlikle öyle. Anlaşmak isterse de en ağır şartları kabul etmek zorunda.Nasılsa anlaşmalıya gitmeyecek bu adam gitse bile ne kurtarsan kâr... Çocukları için. Bu adam yeter ki çocukları yemesin sen yeme diye parayı başkalarına vermeyi göze aldı.
Siz maaşınızı verecektiniz ve çocuklarla beraber ortada olmayacaktınız adamın hayali buydu 2 maaş, ev, araba, bekar hayatı. O elinden gidiyor onu sindiremiyor.Resmen komedi ya. Avukata, bana, çocuklara para vermemek için yırtınıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?