Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son teklifi;
Evi ona verecekmişim. O ayda 10 bin tl taksitle payımı ödeyecekmiş. O bana payını versin ben ona ayda 10 bin vereyim dedim

Nolursa olsun asla %25kabul etmeyin. Üfe olur, üfe tüfe ortalamasi olur, farketmez.

Bugun bankadan konut kredisi cekse odemesi 10k mi olacakmis? Adamin matematiği de yok. 30 yil boyunxa 10k mi odeyecekmis. Hani faizi?

Nolursa olsun asla %25kabul etmeyin. Üfe olur, üfe tüfe ortalamasi olur, farketmez.

Bugun bankadan konut kredisi cekse odemesi 10k mi olacakmis? Adamin matematiği de yok. 30 yil boyunxa 10k mi odeyecekmis. Hani faizi?
Su kurnazı sanıyor kendini.
Anlaşalım kimse zarar görmesin diyordum ama artık acımak yok. Beter olsun.

Yo yo ciddiymiş. Arkadaşına Began'ı ikna et demiş :)))
Yurusun gitsin ya. 2.5k nafakayla mi ikna olacakmissiniz? Sadaka veriyor sanki. Valla dibine kadar uğraşıp hakkinizi soke soke alin. Bu erkeklerin disil enerjisinden tiksinmeye basladim artik. Utanmasa kendine mehirle nafaka isteyecek

Yurusun gitsin ya. 2.5k nafakayla mi ikna olacakmissiniz? Sadaka veriyor sanki. Valla dibine kadar uğraşıp hakkinizi soke soke alin. Bu erkeklerin disil enerjisinden tiksinmeye basladim artik. Utanmasa kendine mehirle nafaka isteyecek
Ben de tiksindim. Allah bildiği gibi yapsın. insan çocuğundan utanır ya.

Ben de tiksindim. Allah bildiği gibi yapsın. insan çocuğundan utanır ya.
Utanmiyolar. Prenses sendromu var bu erkeklerde. Benim bildigim erkek ceketini alir cikar gider, ortada cocuk varsa. Son zamanlarda gordugum kadarıyla erkekler baba olmanin sorumlulugunu algilayamiyor

Utanmiyolar. Prenses sendromu var bu erkeklerde. Benim bildigim erkek ceketini alir cikar gider, ortada cocuk varsa. Son zamanlarda gordugum kadarıyla erkekler baba olmanin sorumlulugunu algilayamiyor
Bana vermesin çocuklara ver tapuyu değil mi? Biz çocuklarımız için yapıyoruz bunları.

Son teklifi;
Evi ona verecekmişim. O ayda 10 bin tl taksitle payımı ödeyecekmiş. O bana payını versin ben ona ayda 10 bin vereyim dedim
Allah allah, bence sen ona bir de araba hediye et, yazık gariban sevinsin, evde duran 3 heykelcik de oksitlenmeyle falan gelişimini tamamlar 10bin 10 bin neyi ödüyor bu mehri mi evin yarısını mı? Ay öldürmelik şerefsiz.

Resmen komedi ya. Avukata, bana, çocuklara para vermemek için yırtınıyor.

Resmen komedi ya. Avukata, bana, çocuklara para vermemek için yırtınıyor.
Yırtınsın bakalım, sen de onun yırtınışlarını kahkahalarla izle. Bütün güç senin elinde şu an, delilse delil, tapuysa tapu, yerinde olsam önce bi tahliye davası açarım. Boşanma davasını gerekçe göstererek attırırım evden. Tapu sende ya kira ödesin ya çıksın. Mağdur değil mazlum değil işi gücü var, evi bedava işgal etmeye hakkı yok.

Amin

Avukatım cevap dilekçesini hazır etsin o zaman söyleyeceğim hepsini

Avukata soracağım eğer mümkünse maddi manevi tazminat isteyeceğim zaten beni herkese rezil ettiği için kişilik haklarıma saldırı vs gibi.

Nasılsa anlaşmalıya gitmeyecek bu adam gitse bile ne kurtarsan kâr... Çocukları için. Bu adam yeter ki çocukları yemesin sen yeme diye parayı başkalarına vermeyi göze aldı.

Nasılsa anlaşmalıya gitmeyecek bu adam gitse bile ne kurtarsan kâr... Çocukları için. Bu adam yeter ki çocukları yemesin sen yeme diye parayı başkalarına vermeyi göze aldı.
Kesinlikle öyle. Anlaşmak isterse de en ağır şartları kabul etmek zorunda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…