- 27 Eylül 2023
- 13
- 21
- 3
- 32
Değişen bir şey yok. Karşılıklı dilekçelerin cevapları bekleniyor.
Çok teşekkür ederim. İnşallah.Canım bu gibi bir soysuza karşı bu kadar zamandır kendine olan saygın ve çocukların için mücadeleni bırakmadığın için çok cesursun. Bir kadın olarak seninle çok gurur duyuyorum. İnşallah şu asalak heriften bir an önce kurtulur da çocuklarınla yeni mutlu bir hayat kurarsın.
Anlaşmalıya döner inşallah fazla yıpratmadanDeğişen bir şey yok. Karşılıklı dilekçelerin cevapları bekleniyor.
Amin inşallahAnlaşmalıya döner inşallah fazla yıpratmadan
Arada çocuğun olması öyle zor ki... küçük olsa aklı ermiyor babayı soruyor, büyük olsa her şeye tanık oluyor ve küçücük dünyasında neler yaşıyorlar. Ne kadar yansıtmak istemesekde bir şekilde anlıyorlar işte, Allah kolaylık versin bu durumda olan herkese.Az önce çocuklardan ses çıkmıyor diye odalarına gittim. Ben ödev yaptıklarını zannederken, mahkemede verecekleri ifadeleri kendi aralarında tartışıp yazıyorlarmış. Şok oldum. Yazdıkları ifadeler hep babayı suçlayan cümlelerden ibaret. Hani biri görse anne çocuklarını dolduruyor der ama ben hiç onları dahil etmedim. Bu babanızla benim aramda dedim her zaman. Ama çocuklar meğer nasıl içselleştirmiş olayı.
Amin hepimize inşallah.Arada çocuğun olması öyle zor ki... küçük olsa aklı ermiyor babayı soruyor, büyük olsa her şeye tanık oluyor ve küçücük dünyasında neler yaşıyorlar. Ne kadar yansıtmak istemesekde bir şekilde anlıyorlar işte, Allah kolaylık versin bu durumda olan herkese.
Çocuklar adamın ne kadar saldırgan olduğunun öyle farkında ki seni koruma ihtiyacı duymuşlar. Yazık yavruları ne hale getirdi.Az önce çocuklardan ses çıkmıyor diye odalarına gittim. Ben ödev yaptıklarını zannederken, mahkemede verecekleri ifadeleri kendi aralarında tartışıp yazıyorlarmış. Şok oldum. Yazdıkları ifadeler hep babayı suçlayan cümlelerden ibaret. Hani biri görse anne çocuklarını dolduruyor der ama ben hiç onları dahil etmedim. Bu babanızla benim aramda dedim her zaman. Ama çocuklar meğer nasıl içselleştirmiş olayı.
Sakın pes etme büyüdükçe anlayacaktırBenimkiler daha küçük, oldukça küçük. Dün kızım dedi ki anne babamla barışsanıza, oraya gidince seni çok özlüyorum buraya gelince onu özlüyorum ikinizi aynı anda görmüş olurum.. yıkıldım. Tüm gardımı düşürdü sanki..
Benim kızımda küçükken böyle cümleler kurardı.Benimkiler daha küçük, oldukça küçük. Dün kızım dedi ki anne babamla barışsanıza, oraya gidince seni çok özlüyorum buraya gelince onu özlüyorum ikinizi aynı anda görmüş olurum.. yıkıldım. Tüm gardımı düşürdü sanki..
Dedim sana, anlaşacak o, bir şey koparabilir miyim diye çırpındı sadece ama olmadı.Gelgit akıllı kocam arkadaşına demiş ki; Began'a söyle anlaşmalı boşanalım. Ben de önce davaları çeksin, evdeki tedbir kararını kaldırsın o zaman şartları konuşalım dedim. Bakalım ne yapacak?
Evet inşallah sıra bana geliyor bir kök söktürelim bakalım.Dedim sana, anlaşacak o, bir şey koparabilir miyim diye çırpındı sadece ama olmadı.
Bu kadar ne yapacağını bilmez tutarsız adam mı olur yaaaa. Sen yıllarca nasıl dayandın buna. Bir tavalık canı var. Ben kafasına vurup kurtulurdum çoktanGelgit akıllı kocam arkadaşına demiş ki; Began'a söyle anlaşmalı boşanalım. Ben de önce davaları çeksin, evdeki tedbir kararını kaldırsın o zaman şartları konuşalım dedim. Bakalım ne yapacak?
Hahaha. Yaşlanınca Alzheimer olacak böyle giderse.Bu kadar ne yapacağını bilmez tutarsız adam mı olur yaaaa. Sen yıllarca nasıl dayandın buna. Bir tavalık canı var. Ben kafasına vurup kurtulurdum çoktan
Hahaha. Yaşlanınca Alzheimer olacak böyle giderse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?