Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya lütfen evi sattirmayın. Çocukların üzerine kalsın. O parasıyla yeni bir şeyler alabilir ama size düşen kısım hiç olur. Kira vermeden bir müddet otursun, atıyorum bir sene sonra kira versin size. ev çocuklara geçsin, iyide bir nafaka alın. Ahlaksız herif.

Yada kirayı verin, kirayı bölüşün.

Çok teşekkür ederim. İnşallah.

Az önce çocuklardan ses çıkmıyor diye odalarına gittim. Ben ödev yaptıklarını zannederken, mahkemede verecekleri ifadeleri kendi aralarında tartışıp yazıyorlarmış. Şok oldum. Yazdıkları ifadeler hep babayı suçlayan cümlelerden ibaret. Hani biri görse anne çocuklarını dolduruyor der ama ben hiç onları dahil etmedim. Bu babanızla benim aramda dedim her zaman. Ama çocuklar meğer nasıl içselleştirmiş olayı.

Arada çocuğun olması öyle zor ki... küçük olsa aklı ermiyor babayı soruyor, büyük olsa her şeye tanık oluyor ve küçücük dünyasında neler yaşıyorlar. Ne kadar yansıtmak istemesekde bir şekilde anlıyorlar işte, Allah kolaylık versin bu durumda olan herkese.

Amin hepimize inşallah.

2500 liraya 3 çocuk ha. 20 sene önceye gitti galiba exin kafası. Bir markete gitsen 2500 lira gidiyor zaten. Allah vicdan merhamet birazda akıl versin inşallah

Çocuklar adamın ne kadar saldırgan olduğunun öyle farkında ki seni koruma ihtiyacı duymuşlar. Yazık yavruları ne hale getirdi.

Sakın pes etme büyüdükçe anlayacaktır

Benim kızımda küçükken böyle cümleler kurardı.
büyüdükce babasını tanıyıp gördükce anne iyiki boşanmışsınız babamla aynı evde yaşanmaz diyor.

Gelgit akıllı kocam arkadaşına demiş ki; Began'a söyle anlaşmalı boşanalım. Ben de önce davaları çeksin, evdeki tedbir kararını kaldırsın o zaman şartları konuşalım dedim. Bakalım ne yapacak?

Dedim sana, anlaşacak o, bir şey koparabilir miyim diye çırpındı sadece ama olmadı.

Bu kadar ne yapacağını bilmez tutarsız adam mı olur yaaaa. Sen yıllarca nasıl dayandın buna. Bir tavalık canı var. Ben kafasına vurup kurtulurdum çoktan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…