Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eşinizin davaları çekeceğini hiç sanmıyorum. Hele ev üstündeki tedbiri kaldırma imkansıza yakın.
Bence onun derdi avukatınızi çıkartmak aradan. Çünkü sizi kandirabilecegni düşünüyor. Avukatı istedikleri önünde engel görüyor

Eşim davaları çekti. Ben ve avukatım müthiş mutluyuz şu an. Bunu detaylarını görüşmeye gideceğim 2 saat sonra.

Seni korkutamayacağını, çekişmeliye gitse haksız çıkacağını anladı.

Sana ettiği hakaretleri yalancı şahit bulma çabalarını unutma. Sakın acıma. Alabileceğin maksimum şeyi iste öyle bir anlaşma şartı sun önüne. Kabul etmezse de sen bilirsin çekişmelide gidelim benim korkum yok dersin.

Hakkımda attığı iftiraların bir bedeli olacaktı. Bunu ödeteceğim. Şu an bütün güç bende.

Hakkımda attığı iftiraların bir bedeli olacaktı. Bunu ödeteceğim. Şu an bütün güç bende.

Tam olarak boyle. Ozellikle nafaka konusunda butun kozlarinizi kullanip asla geri adim atmayin. Kizlariniza yasattiklarinin bedelini en azindan maddi olarak odesin.

Tam olarak boyle. Ozellikle nafaka konusunda butun kozlarinizi kullanip asla geri adim atmayin. Kizlariniza yasattiklarinin bedelini en azindan maddi olarak odesin.
Evet avukatımla beraber hareket edeceğiz.

Çok yüksekten aç isteklerini hatta evi iste çünkü çocuklar sende onun verdiği nafaka ile krediyi ödersin memursa maaşına hacız gelir
Onun gibi aç gözlü olmak istemiyorum. O yüzden makul ama benim lehime olan bütün her şeyi isteyeceğim.

Onun gibi aç gözlü olmak istemiyorum. O yüzden makul ama benim lehime olan bütün her şeyi isteyeceğim.
Kızıyorsunuz ama açgözlülük değil adam zaten azını verecek çocuklar sizde hep oluruna bakıyorsunuz haketmeyecek adam için size iftira atan çocuklarınıza kötüleyen adam için oluruna bakmayınn
Zaten evi vermez ki keşke olsa ama mehir altın yada nafaka arttırımı olur..O yüzden yüksekten başlayın olurundan değil pazarlık olacak... siz olurunu yazınca daha azını alacaksınız

Yasal süreç prosedürü nasıl bilmiyorum O yüzden avukatımla beraber alacağız kararları

Began avukatımla birlikte alacağız kararları vs diyorsun ama sana şunu diyim avukat işini bi an önce bitirip yani sizi bi an önce boşayıp kendi parasını ve zamanını almaya bakar.Yani aman began hakkını alsın uğraşayım vs demez.Buna senin uğraşman gerek.Avukat sırf kendisi uğraşmamak için yapar bunu emin ol.Sen nafaka olarak eşinin maaşının 3 de birini iste ve tazminat da iste mutlaka.Derdini mahkemede anlatırsın ekonomik şiddeti cocuklara bakmamasını psikolojılerını bozmasını vs vs.Hakim verir vermez o onun takdiri olur.Ama sırf avukatın aklıyla hareket edeyim deme.Seni ve cocuklarını avukat senın kadar dusunmez alacağı paraya ve işi bi an önce bitirmeye bakar

Beganın yerinde eşi olsaydı var ya düşünemiyorum isteklerini.Nasılsa kadınım mahkeme lehime diye yapmadıgını bırakmazdı.Bence began da yapmalı çocukları için ama çok pasif kalıyor bunca şeye rağmen zararlı çıkan kendisi olacak

canım kaç çocuğun var

Aynen diğer avukatı için de yavaş davranıyor dedik kocası 2 dava birden açtı. Avukatı değiştirdi.siz baştan yüksek isteyin eşeği sağlam kazığa bağlayın siz belirtin detayları

Ben olsam Evin tamamını alır, aylik bi nafaka almam, her sene okul başlarken de tek seferlik toplu bir miktar eğitim giderleri için alırım. Ama tabi Evin ederine ve ne kadar kira getirecegine de bağlı. Bana sanki ev satıldı satilmadi olay olacak ve her sene nafaka pazarlığı olacak gibi geldi çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…