- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.140
- 53
Net maaş oranına göre istemeliydiniz...yine yüzde 50 ve 7500 e fit olacaksınızTamam karıcım demeyecegi kesin :)
Davaları geri çektiği için beni suçladığı tüm konular affa uğramış sayılacağı için bir daha o konularla ilgili dava açamaz. Dolayısıyla elinde dava açmak için hiçbir gerekçe kalmadı.Tamam karıcım demeyecegi kesin :)
Avukatıma söyledim anlaşma maddesinde belirtecek onu.Began nafaka konusunda artış oranını mutlaka netleştir. Her sene memur zammından az olmamak üzere ocak ve temmuz aylarında nafakayı zam yapılacaktır şeklinde bir madde sunmalısın.
evi anlaşmalı bıraktı,kira talep etmicem, oğlum 25 yaşına kadar oturun ve daha sonra satışı yapılacak dedi bende kabul ettim evi ben ödedim ama artık gözüm döndü bir an önce bitsin gitsin diye ,tehdit ettim bana yaşattıklarını ispatlar değil bu evden kuruş almak ömür boyu tazminat ödersin , o yetmez oğluna 18 yaşına gelince mahkeme dosyalarını bana yaşattıklarını gösteririm dedim oda anlaşmalıya yanaştı önümde 14 sene var kim öle kim kala dedim çekişmeli davaya gitmedim çünkü tükendim ne içkisi ne pavyonu ne trafik kazaları hiç bitmedi ilgi , sorumluluk sıfır zaten
Avukatım % 60 talep edelim dedi ama bilmiyorum yasal süreç nasıl ilerler.bahsettiğim şey buydu
sizde 3 çocuk var
bir şekil göz korkutmalarla evi çocuklara bıraktırabilir misin acaba
Cevap geldi mi konu sahibi? Var mı bir gelişme?Avukatım % 60 talep edelim dedi ama bilmiyorum yasal süreç nasıl ilerler.
Davalar düştü ama anlaşmayı istemiyor. Aynı gerekçelerle tekrar dava açamayacağı için avukatım ona dava açtı. Bu kez biz tüm kozları elimizde tutuyoruz.Cevap geldi mi konu sahibi? Var mı bir gelişme?
Anlaşmayacaksa davaları niye çekmiş? Adam akılsız tüm forum anladı da bu kadar mı akılsız cidden?Davalar düştü ama anlaşmayı istemiyor. Aynı gerekçelerle tekrar dava açamayacağı için avukatım ona dava açtı. Bu kez biz tüm kozları elimizde tutuyoruz.
Mal paylaşımı davası açtınız mı , belirli bir harç yatırdınız mı merak ettim.Davalar düştü ama anlaşmayı istemiyor. Aynı gerekçelerle tekrar dava açamayacağı için avukatım ona dava açtı. Bu kez biz tüm kozları elimizde tutuyoruz.
Cidden bu kadar akılsız.Anlaşmayacaksa davaları niye çekmiş? Adam akılsız tüm forum anladı da bu kadar mı akılsız cidden?
Evet. Harç ne kadar bilmiyorum.Mal paylaşımı davası açtınız mı , belirli bir harç yatırdınız mı merak ettim.
Bu ne yaaaa, hakikaten ne yapacağını bilmiyor. Sen pes edesin diye uğraşıyor halâ. Sende peygamber sabrı varmıl, böyle dengesize yıllarca sabretmişsin.Davalar düştü ama anlaşmayı istemiyor. Aynı gerekçelerle tekrar dava açamayacağı için avukatım ona dava açtı. Bu kez biz tüm kozları elimizde tutuyoruz.
Önceden böyle değildi son 4-5 yılda sapıttı bu adam.Bu ne yaaaa, hakikaten ne yapacağını bilmiyor. Sen pes edesin diye uğraşıyor halâ. Sende peygamber sabrı varmıl, böyle dengesize yıllarca sabretmişsin.
Çocuklarınız çok etkileniyor bir psikologtan yardım alın bence. Çok abartı laflar bunlar. Bir de kız çocukları bunlar babayla ilişki tüm erkeklerle ilişkilere yansıyor bu baba nefretini çözmeniz lazım.Çocuklar beni her gün şaşırtıyor. Dün gece konuşmuşlar. Babanın soyadını istemiyorlarmış. Benim soyadımı almak istiyorlar.
neden böyle bir karar aldı ki bu?Eşim davaları çekti. Ben ve avukatım müthiş mutluyuz şu an. Bunu detaylarını görüşmeye gideceğim 2 saat sonra.
Çocuklar soyismi almayı falan nereden biliyorlar bu yaşta. Babasıyla konuşmaları nasıl? benim soyadimi taşıyorsunuz falan mı dedi ne ilginç bu yaşta bunları düşünmeleri...Çocuklar beni her gün şaşırtıyor. Dün gece konuşmuşlar. Babanın soyadını istemiyorlarmış. Benim soyadımı almak istiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?