Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuklar kaç yaşında ki bu kadar olayın içindeler dava falan anlayacak yaştalar mı?

Tamam karıcım demeyecegi kesin :)
Davaları geri çektiği için beni suçladığı tüm konular affa uğramış sayılacağı için bir daha o konularla ilgili dava açamaz. Dolayısıyla elinde dava açmak için hiçbir gerekçe kalmadı.

Began nafaka konusunda artış oranını mutlaka netleştir. Her sene memur zammından az olmamak üzere ocak ve temmuz aylarında nafakayı zam yapılacaktır şeklinde bir madde sunmalısın.
Avukatıma söyledim anlaşma maddesinde belirtecek onu.

bahsettiğim şey buydu
sizde 3 çocuk var
bir şekil göz korkutmalarla evi çocuklara bıraktırabilir misin acaba

Cevap geldi mi konu sahibi? Var mı bir gelişme?
Davalar düştü ama anlaşmayı istemiyor. Aynı gerekçelerle tekrar dava açamayacağı için avukatım ona dava açtı. Bu kez biz tüm kozları elimizde tutuyoruz.

Davalar düştü ama anlaşmayı istemiyor. Aynı gerekçelerle tekrar dava açamayacağı için avukatım ona dava açtı. Bu kez biz tüm kozları elimizde tutuyoruz.
Anlaşmayacaksa davaları niye çekmiş? Adam akılsız tüm forum anladı da bu kadar mı akılsız cidden?

Mal paylaşımı davası açtınız mı , belirli bir harç yatırdınız mı merak ettim.

Bu ne yaaaa, hakikaten ne yapacağını bilmiyor. Sen pes edesin diye uğraşıyor halâ. Sende peygamber sabrı varmıl, böyle dengesize yıllarca sabretmişsin.

Bu ne yaaaa, hakikaten ne yapacağını bilmiyor. Sen pes edesin diye uğraşıyor halâ. Sende peygamber sabrı varmıl, böyle dengesize yıllarca sabretmişsin.
Önceden böyle değildi son 4-5 yılda sapıttı bu adam.

Çocuklar beni her gün şaşırtıyor. Dün gece konuşmuşlar. Babanın soyadını istemiyorlarmış. Benim soyadımı almak istiyorlar.
Çocuklarınız çok etkileniyor bir psikologtan yardım alın bence. Çok abartı laflar bunlar. Bir de kız çocukları bunlar babayla ilişki tüm erkeklerle ilişkilere yansıyor bu baba nefretini çözmeniz lazım.

Eşim davaları çekti. Ben ve avukatım müthiş mutluyuz şu an. Bunu detaylarını görüşmeye gideceğim 2 saat sonra.
neden böyle bir karar aldı ki bu?
istediklerini verir inşallah began
ne davaları açmıştı sana birde adi?
ayyy sinir herif

Çocuklar beni her gün şaşırtıyor. Dün gece konuşmuşlar. Babanın soyadını istemiyorlarmış. Benim soyadımı almak istiyorlar.
Çocuklar soyismi almayı falan nereden biliyorlar bu yaşta. Babasıyla konuşmaları nasıl? benim soyadimi taşıyorsunuz falan mı dedi ne ilginç bu yaşta bunları düşünmeleri...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…