Boşanma Sürecinin Aşamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cocuklarınızın psikolojisi allak bullak olmuş bu adam yüzünden.Burnundan fitil fitil getirin şu adamın lütfen ben burda sinir oluyorum

Çocuklar soyismi almayı falan nereden biliyorlar bu yaşta. Babasıyla konuşmaları nasıl? benim soyadimi taşıyorsunuz falan mı dedi ne ilginç bu yaşta bunları düşünmeleri...
İnanın ben de şaşırdım. Babalarıyla konuşmaları genelde tartışmayla bitiyor. Çocuklar oyuncak almasını istiyor mesela. Cevap şu: ananız zengin o alsın.
Haliyle çocuklar öfkeleniyor.

Kesin kararlıysanız ve bu yoldan dönmeyecekseniz, her şeyi göze alabiliyorsanız açın davayı ve söylemeyin.

avukat onu arasın o da apışıp kalsın.

Çocuklar soyismi almayı falan nereden biliyorlar bu yaşta. Babasıyla konuşmaları nasıl? benim soyadimi taşıyorsunuz falan mı dedi ne ilginç bu yaşta bunları düşünmeleri...
Ben de sordum yaşlarını ama cevap vermedi. Daha önce de mahkemede ne konuşacaklarını düşünüyorlardı. Şuan annenin yanında olduğuna göre anneden ya da onun çevresinden etkileniyorlar. Bu soyisim mevzunu da ananeden mi duydular acaba. Bu konuda babanın suçlu olduğunu sanmıyorum çocuklar bildiğin dolduruluyor bu konunun çok fazla içindeler direkt kendilerine söylenmiyorsa bile etraftaki konuşulanlar etkiliyor. Tabi yaşları çok büyük kendileri akıl edecek şekilde değilse.

Anneannenin çocukları dolduracak bir durumu yok, Began'la arası hiç iyi değil, bu olaylar duyuldu hala nasıl arayıp moral bozmadı hayret ettim. O duyarsa babaya değil Began'a karşı doldurur çocukları, ananız atandı g.tü kalktı diye. Began çocuklarla yalnız zaten kim dolduracak? Şimdiki çocukların bilmediği yok ki. Sen sor onlar anlatsın.

Anane yanlarında değil miydi konuları birbirine karıştırmışım. Ama hala aynı düşünüyorum çocuklar babaya çok hırslı bilerek veya bilmeyerek çok maruz kalıyorlar yaşananlara. Adam babalığı haketmese de çocukların psikolojisi için bu kadar yansıtılmaması lazım. Ben olsam öyle yapardım. Bariz zarar görüyorlar şuan.

Çocuk konusunda kesin konuşamıyorum, soyadı değişikliği isteyen çocuğa çok denk gelmedim, onlara da aptal aptal şeyler söylüyormuş Began'ın dediğine göre. Adam gerçek mi ben bi şüpheye düştüm, her yerden kendini sabote ediyor.

Çocuklar beni her gün şaşırtıyor. Dün gece konuşmuşlar. Babanın soyadını istemiyorlarmış. Benim soyadımı almak istiyorlar.
Began bu adam çocuklara ne söylüyor da bu kadar doluyorlar. Senin pedagojik formasyonu olan bir insan olarak boşanma sürecini onlara anlatmayacak kadar aklı başında olduğuna eminim. Kavga ediyorsunuz da onu mu duyuyorlar

Öncelikle tahminlerinizi kendinize saklayın. Çünkü ben bu konuları mümkün olduğunca onlarla konuşmuyorum, üstünü örtüyorum. İddia ettiğiniz gibi çocukları babalarına doldurmayacak kadar aklı başında bir insanım. Benim bu konuda bilgim yokken çocukların böyle bir istekli gelmesi beni de çok şaşırttı. Ayrıca baba o kadar berbat davranıyor ki benim doldurmama gerek bile yok.

Began bu adam çocuklara ne söylüyor da bu kadar doluyorlar. Senin pedagojik formasyonu olan bir insan olarak boşanma sürecini onlara anlatmayacak kadar aklı başında olduğuna eminim. Kavga ediyorsunuz da onu mu duyuyorlar
Ben adamla bir aydır konuşmuyorum, sadece çocuklar konuşuyo. Çocukların psikolojisinden anlamayacak kadar odun bir adam. Çocuklar baba ile muhabbet etmek istiyor. O tutup İsrail Filistin savaşından bahsediyor böyle bir adam. Baba şunu alır mısın diyorlar. Ananız zengin o alsın diyor.

İnanın ben de şaşırdım. Babalarıyla konuşmaları genelde tartışmayla bitiyor. Çocuklar oyuncak almasını istiyor mesela. Cevap şu: ananız zengin o alsın.
Haliyle çocuklar öfkeleniyor.
Anaları nerden zenginmiş angut herif ya.maaşını kira bile vermeden tek başına yiyen kendisi fakir siz zenginsiniz hı.Mahkemede görür o kim kime ne alıyomuş zengin kimmiş

Çocuklar beni her gün şaşırtıyor. Dün gece konuşmuşlar. Babanın soyadını istemiyorlarmış. Benim soyadımı almak istiyorlar.

Bence destek alın acilen. "Evet anne baba ayrılır ama o soyu iyisiyle kötüsüyle inkar edemeyiz"i anlamaları gerekir.
Tabi çocuklar şu an terkedilmiş gibi hissediyorlar uzaktalar, babalarının tavrında ortada.
Ne kadar zor olsa da süreci siz destekleyerek ilişkilerini kontrol altında tutmanız gerekiyor.
Sağlıksız aile ilişkisi gelecek yıllarda da gençlik yıllarında olumsuz etkileyebilir.
Şu salak adam çocuklara neler diyor kim bilir toparlaması yine size düşüyor.

Konunun başına şey yaz istersen, sadece beni pofpoflayanlar girebilir. Senin çocuklarının iyiliği için olayın çok içinde olduklarını biraz geride durmaları gerektiğini düşündüğümü yazdım. Mahkemede babamın aleyhine ne konuşsam ya da babamın soyadından çıksam diye babaları mı öğretiyor çocuklara? Bi şekilde Bi yerden duyup etkileniyorlar ben illa sen doldurdun yazmadım. yalnız şu verdiğin cevapla neyi çözdüm olayları tamamen kendi leyhine anlattığını, reelde de en ufak eleştirmeye gelemeyen hep haklı olduğunu sanan o zor insanlardan birisin. Neyse sana hayatta başarılar.

Cocuklar kac yasinda? Atiyorum 16 yasindaki cocuk isterse babasi ile gorusmez, mahkeme telefonu zorla kulagina goturecek hali yok. Cocuklar buyukse kendileri istiyorsa gorussunler

Evet herkesin çocukları keşke bu kadar akıllı olsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…