- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.268
- 798
Maalesef sürekli o kadar hızlı ilerlemiyormuş 2-3 ayı bulurmuş
Annelerinden almışlarsa zekalarini hikaye yazmada usta olabilirler bak bunu da atlamayalim.Evet herkesin çocukları keşke bu kadar akıllı olsa
İnatla şu çocukların yaşlarını söylemiyor neden acabaAnnelerinden almışlarsa zekalarini hikaye yazmada usta olabilirler bak bunu da atlamayalim.
Takip etmek zorunda değil kimse ben sadece içimi döküyorum.Began konun ciddiyetten uzaklaşıyor farkında mısın?
İşte böyle çok yönlü düşünen, anlayışlı kadınların hayranıyım. Çok teşekkür ederim.konu sahibi şu an çok zor durumda aslında. 3 çocukla aile desteksiz boşanma sürecinde leş bir adamla uğraşıyor
yeni atanmış ki öğretmenlikte ilk atandığın yıl çok zordur başlı başına ayrı bir stres.bir yandan taciz edilmiş
şu an çok ciddi bir stres altında ve bence çok yalnız
umarım bir an önce hayatınız yoluna girer
Allah yardımcınız olsun
İç dökme değil bu began. Burası da bdv zaten. Konularında gerçeklikten uzaklaştığını hissettiğim durumlar var. Mesela çocuklar kaç yaşındaTakip etmek zorunda değil kimse ben sadece içimi döküyorum.
Keyfim istemiyor mecbur muyum her soruya cevap vermeye? Sonuçta çocukların aklı buna erecek kadar büyük.İnatla şu çocukların yaşlarını söylemiyor neden acaba
Konuya inanmayanlar şikayet butonunu tercih edebilir. Mune'ye, Kazen'e şikayet edebilir. Takip etmeyi bırakabilir. Ben sadece içimi döküyorum.İç dökme değil bu began. Burası da bdv zaten. Konularında gerçeklikten uzaklaştığını hissettiğim durumlar var. Mesela çocuklar kaç yaşında
Aralarda cevapsız bıraktığı bir sürü soru var Cinsel hayatına kadar ayrıntı veren Began onlara canım istemiyor, söylemem diyor. Mecbur değilmiş. Arada gelip hikayeye yeni eklemeler yapıyor işte.İnatla şu çocukların yaşlarını söylemiyor neden acaba
Soyadı için diyorum. Şu hengamede macera aramayın. O da eksik kalsın.Maalesef sürekli o kadar hızlı ilerlemiyormuş 2-3 ayı bulurmuş
Began hanim anlasmali bosanirsaniz, basvurdugunuz gun itibariyle cocuklara nafaka baglaniyor. Ben anlasmali bosandim. 18.11.2022 tarihinde başvurduk, o tarih itibariyle nafaka hükmü verildi, gerekceli kararimda da o tsrih var.
Cekismeli bosanirsaniz ara karar veriliyor yine baglaniyor. Hele siz kucuk şehirdesiniz cok daha hizli hallolur isleriniz.
Hikaye olduğunu düşünüyorsan konudan uzak durabilirsin gerçekçi konulara yaz yorma kendini.Annelerinden almışlarsa zekalarini hikaye yazmada usta olabilirler bak bunu da atlamayalim.
Çalışan kadına eşi nafaka veriyor mu boşanmalar da?Kendisi paragöz olduğu için muhtemelen nafaka ve ev konusunda çok da anlayışlı olmayacağını düşünüyorum.
Hakimin takdirine bağlıymış galibaÇalışan kadına eşi nafaka veriyor mu boşanmalar da?
Anladım. Alabilen var mı ya da şartları nedir. Çocuk fln da yoksa.Hakimin takdirine bağlıymış galiba
Benim avukatım istersen alabiliriz zorlarız dedi ama detayları bilmiyorum. Ben kendime istemedim haram falan eder diye.Anladım. Alabilen var mı ya da şartları nedir. Çocuk fln da yoksa.
Avukata soracağım ona göre karar vereceğim yine. Çünkü ben hiç böyle bir şey planlamamıştım.Soyadı için diyorum. Şu hengamede macera aramayın. O da eksik kalsın.
Babalarının mirasını alabiliyorlar mı o zaman ? Özellikle de reşit olmayan çocuklar nasıl böyle karar alabiliyorlar ? Çocukların durumu için pedagogla görüştünüz mü, bu durum benim için hafife alınacak bir durum değil mesela. Ben de leş gibi bir adamdan boşanıyorum ama oğluma hiçbir zaman kötülemedim, tam tersi ikimizin de iyi insanlar olduğumuzu, kavgadan bıktığımızı ve sakince yaşamak istediğimizi söyledim. Okulun rehberlik hizmetinden yararlanıyoruz, psikologum da çocuğun babayı her zaman iyi bilmesini, babayı kötülemenin çocuğun cinsel gelişimini bile etkileyebileceğini, çocuğun iyi bir babayla özdeşim kurması gerektiğini söyledi. Bu yüzden oğlumun yanında asla babası , eski kv hakkında ne konuşuyorum ne de kimseyi konuşturuyorum. Bu tutumunuza da şaşırdım açıkçası, öylesine buraya yazdığınız kadar basit bir şey değil, umarım çocuklarınızın psikolojisini yeterince gözetiyorsunuzdur.Avukata soracağım ona göre karar vereceğim yine. Çünkü ben hiç böyle bir şey planlamamıştım.
Ben babaları hakkında hiçbir şekilde konuşmuyorum. Babaları saçma sapan davranıyor telefonda. Benimle bir alakası yok. Görüştürmesem bir dert görüştürsem bir dert. İki ucu b.klu değnek.Babalarının mirasını alabiliyorlar mı o zaman ? Özellikle de reşit olmayan çocuklar nasıl böyle karar alabiliyorlar ? Çocukların durumu için pedagogla görüştünüz mü, bu durum benim için hafife alınacak bir durum değil mesela. Ben de leş gibi bir adamdan boşanıyorum ama oğluma hiçbir zaman kötülemedim, tam tersi ikimizin de iyi insanlar olduğumuzu, kavgadan bıktığımızı ve sakince yaşamak istediğimizi söyledim. Okulun rehberlik hizmetinden yararlanıyoruz, psikologum da çocuğun babayı her zaman iyi bilmesini, babayı kötülemenin çocuğun cinsel gelişimini bile etkileyebileceğini, çocuğun iyi bir babayla özdeşim kurması gerektiğini söyledi. Bu yüzden oğlumun yanında asla babası , eski kv hakkında ne konuşuyorum ne de kimseyi konuşturuyorum. Bu tutumunuza da şaşırdım açıkçası, öylesine buraya yazdığınız kadar basit bir şey değil, umarım çocuklarınızın psikolojisini yeterince gözetiyorsunuzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?